- 18 Mart 2018
- 314
- 97
- 98
Gecmis olsun canim seninde ilk gebelik miGünaydın
Ve değer 600 ken kanamam başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun canim seninde ilk gebelik miGünaydın
Geçmiş olsun canım bir daha ki inşallah sağlıklı olurGünaydın☀
Merhaba ben 2 tüp bebeği de Ankara bahcecide yaptırdım. Tam bi fiyaskoydu benim için.
Evet gerçekten uygululaması gereken tedavileri uygulamış olabilir.
Tedavimde çok aksaklıklar oldu. Doktor asistan dan da kaynaklı.
Doktor embriyolarım ngs den sonuç beklemesine rağmen beni transfer için hazırladı tahliller ilaçlar falan kontrole çağırdı. Gidince de sonuçların daha gelmemiş dedi.
E biliyorum ben dedim.
Ne bilim kontrole çağırdı öylesine zannediyorum bende. Bide kaç saat yol gittik. Bi sonrakinde de Asistan bırakmam gereken ilaca devam ettirdi sormama rağmen . Kanamam oldu. Bi seferde transfere boşuna hazırlanmış oldum.
En tuhafıda 2.transfere tam tahlilleri yaptırdım doktor ilaçlara başlattı. Randevu için aradım doktor sağlık sorunlarından dolayı klinikte yok diğer doktora yönlendiriyoruz dediler. Ben şokk. Doktora mesaj atıyorum cevap yok. Hayır çok mu zor Bi asistanın arayıp durumu söylemesi. Ya çok doluyum bu konuda. İnşAllah sizin için herşey güzel olur
Ya stres masraf yolculuk sıkıntısı tedavi takip edilmediği için bunları yaşayınca insan çok bozuluyor.Yaaa. Çok İn şaşırdım Allah yardımcınız olsun ben de bir benzerini konya nova Fetil de yaşadım o yüzden kesinlikle en güzel yere gitmeliyim diye düşünüyordum ancak bu tür aksaklıklar demekki her yerde oluyor muş benim konya’daki tedavimde bir ilaç kullanmadığım için 2-3 ay uzadı çok stresli çok zor bir dönem değil zaten ili dışından gittiğim için ekstra bir sitresi oluyor.
Sağol canım 4 ay önce yine kimyasal olmuştuGecmis olsun canim seninde ilk gebelik mi
İnsanların umutları ile oynuyor resmen böyle iş ahlakına sahip olmayan insanlarYa stres masraf yolculuk sıkıntısı tedavi takip edilmediği için bunları yaşayınca insan çok bozuluyor.
Valla bende en iyi şartlar bahcecide diye gittim. Doktoru da tavsiye üzerine seçtim. Tedavi imkanları için evet doğru en iyi şartlar var kesinlikle inkar etmiyorum.
Transferin tutup tutmaması da bi yerde nasip ona inanıyorum. Şahıslardan kaynaklı aksaklıklar üzüyor insanı transfere hazırlanıyorum ve doktorum yok. Bu nasıl bişeydir. İnsanın güveni sarsılıyor.
Canım bence asprin kullanmaya başlaSağol canım 4 ay önce yine kimyasal olmuştu
Ya stres masraf yolculuk sıkıntısı tedavi takip edilmediği için bunları yaşayınca insan çok bozuluyor.
Valla bende en iyi şartlar bahcecide diye gittim. Doktoru da tavsiye üzerine seçtim. Tedavi imkanları için evet doğru en iyi şartlar var kesinlikle inkar etmiyorum.
Transferin tutup tutmaması da bi yerde nasip ona inanıyorum. Şahıslardan kaynaklı aksaklıklar üzüyor insanı transfere hazırlanıyorum ve doktorum yok. Bu nasıl bişeydir. İnsanın güveni sarsılıyor.
Doktorda öyle dedi hamile kalana kadar günde bir taneymiş sanırımCanım bence asprin kullanmaya başla
Evet canımDoktorda öyle dedi hamile kalana kadar günde bir taneymiş sanırım
Çok fazla ağrım varEvet canım
Canım istersen bi ağrı kesici iğne vurul, kolay değil ağrırÇok fazla ağrım var
Canım istersen bi ağrı kesici iğne vurul, kolay değil ağrır
[/QUOTE
Hastaneye gitmek de istemedim parol içtim ama faydası olmayacak sanırım
Hayırlısıyla bir geçirsem Allah bir daha yaşatmasın kimseyeParol kesmez ki o ağrıyı dikloronun hap formunu falan iç bari
Kocaman bi hayal kırıklığı. Diğer doktor istersen doktorunu bekleyebilirsin Gelebilirde gelmeyebilir de dedi. Transfer günü beni görürsen şaşırma dedi.İnsanların umutları ile oynuyor resmen böyle iş ahlakına sahip olmayan insanlar
1.Transfer Selen SakarEvet çok değişik olmuş. Hele şimdi heryer çok kalabalık. Nasıl yapacağız bilmiyorum. Sizin doktor kimdi