Yok anam bizim ülkede hastalık bitmez ben kocam hastanede çalışıyor diye bayramda anneme bile gitmedimMillet hiç dikkat etmiyor ya bizimde sitede dün baktım çocuklar izinliydi analarıda çıkmışlar kamelyada dip dibe oturmuşlar birsürü komşu çaylar börekler kekler sinir oldum korona onları etkilemiyor sanırım
Yaptım çok silik bir çizgi var gibi yok gibi hayal gücümle yapmıyorsam gerçi daha erken yumurtlamanın bugün 12.günü 12 günde gebelik çıkmaz geç yumurtlama birde hafta sonu yapayım birde adet olmazsam eğer kısmetTest yaptın mı canım sen ben dün gece rüyamda minik kuzenimi gördüm onu evire çevire seviyordum çok özledim
Umurlarında değil kimsenin üzerimdede öyle bir sinir var hepsini dövesim varYok anam bizim ülkede hastalık bitmez ben kocam hastanede çalışıyor diye bayramda anneme bile gitmedim
Aynen canım varsa 2-3 güne daha net görünürYaptım çok silik bir çizgi var gibi yok gibi hayal gücümle yapmıyorsam gerçi daha erken yumurtlamanın bugün 12.günü 12 günde gebelik çıkmaz geç yumurtlama birde hafta sonu yapayım birde adet olmazsam eğer kısmet
Ben de nefes alcak bile hal yok nefes alırken yoruluyorum koronayı da duyunca kendime sürekli nefes testi yapıyorumUmurlarında değil kimsenin üzerimdede öyle bir sinir var hepsini dövesim var
GunaydinlarrGünaydın kızlar
Çok üzüldüm gerçektenBenim yine kimyasal oldu1337 den 600 e düsmüs
Haftaya kanama başlayabilirmişÇok üzüldüm gerçektenkanama mı başladı yoksa operasyon mu geçireceksin canım, ufff
Baya da olmuş 7 haftalık ya kese falan görülmüş müydüHaftaya kanama başlayabilirmiş
Çok üzücüBenim yine kimyasal oldu1337 den 600 e düsmüs
Ya o değerde de kimyasal mı olurmuş, off, çok geçmiş olsum canım benimBenim yine kimyasal oldu1337 den 600 e düsmüs
cok gecmis olsunBenim yine kimyasal oldu1337 den 600 e düsmüs
İyi baribiz doktordan geldik teyzeleri gayet iyiymis bebek yoruldugum icin kanama olmus normalmis bu haftalarda. Progestan yazdi ama kanama tekrar olursa kullan yoksa gerek yok dedi
Çok şükür canımbiz doktordan geldik teyzeleri gayet iyiymis bebek yoruldugum icin kanama olmus normalmis bu haftalarda. Progestan yazdi ama kanama tekrar olursa kullan yoksa gerek yok dedi
Hayır ilk defa gitmiştimBaya da olmuş 7 haftalık ya kese falan görülmüş müydü
Kendini bırakma, allahın yazdığı oluyor işte keşke biz engel olabilsek önüne geçebilsek ama elden bişi gelmiyorOlsun yılmadan devam edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?