• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beş haftalık böyleydi canım senin 2 buçuk 3 haftalık ancak değere göre geç döllenme veya geç geliyordur gelişimi her bebegin değeri bir olmaz canım reglin kaç gün geçti ki birde ilişki günlerinden hesapla

Gülücük olsun işareti bulamadım henüz klavye azizliği bence şüpelisin canım kahve rengi ise birde ateş ölcerin varsa ateşine baksana sabah erken saat olması gerekmiyor şimdi bak
Ateş ölçerim yok kuzu bakalım yarını beklicem reglse sökülür zaten

Amin canım bakalım hamilelik ile ilgili olduğunu pek sanmıyorum gidişata göre test yaparım
Ben olsam yapardım çok sabırsız insanım maşallah sabırlısınız bugün bende sizin gibi oldum test olsaydı erken olmasına rağmen yapacaktım

Ben olsam yapardım çok sabırsız insanım maşallah sabırlısınız bugün bende sizin gibi oldum test olsaydı erken olmasına rağmen yapacaktım
Test yapınca umutlanıyorum bi insanın kendi kendini kandırması kendine yapacağı en kötü şey o yüzden beklemek en güzeli ilk hamileliğimde regl gününe kadar 10 test yapmışımdır öğrendim de noldu sonu hüsran🤣

Test yapınca umutlanıyorum bi insanın kendi kendini kandırması kendine yapacağı en kötü şey o yüzden beklemek en güzeli ilk hamileliğimde regl gününe kadar 10 test yapmışımdır öğrendim de noldu sonu hüsran🤣
Aslında böylede bir umutla bekliyoruz burada olduğumuza göre ne aklınızdan nede hayatımızdan çıkarıyoruz o umudu her türlü kandırarak yaşamaya da alışıyoruz bir umut işte

Aslında böylede bir umutla bekliyoruz burada olduğumuza göre ne aklınızdan nede hayatımızdan çıkarıyoruz o umudu her türlü kandırarak yaşamaya da alışıyoruz bir umut işte
Ya o başka canım tabi ki umut edicez bebek sahibi olmak için benim dediğim en ufak bi belirtiyi gebeliğe yorarak kendimizi hamile olduğumuza inandırmak sonra testte negatif çıkınca yıkım

Evet o maalesef yaptığımız hatta her seferinde söz verip sonra ki ay acaba diyenlerdenim yine bende

Back