yarin sabah gidicem ama iyi hissediyorum kendimi umarim ters bisey yokturtugcekb görüşemedik bugün bahçede gittinmi doktora iyidir umarım durumlar
Amin hepimizeAllah dayanma sabrı versin
Allah allahDün regl olacakmış gibi kramplar giriyordu bugün ne ağrı var ne akıntı
Benim dün belim çok ağrıdı ve karnıma kramplar girdi akşam çok az koyu kahve bi leke geldi ben de regl sökülecek heralde dedim ama bugün tık yok lekenin devamı da gelmediAllah allah
Benimde gece karın ağrısı, bel ağrısı, kasık ağrısı ve baş ağrısı vardı uyutmadılar. Allah ne verdiyse gelmişler
Leke işi garip tatlım, test mi yapsanBenim dün belim çok ağrıdı ve karnıma kramplar girdi akşam çok az koyu kahve bi leke geldi ben de regl sökülecek heralde dedim ama bugün tık yok lekenin devamı da gelmedi
Regl günüm pazartesi canım regl olmazsam yapacağım o gün şimdilik takip edeceğim bakalımLeke işi garip tatlım, test mi yapsan
Bol sabır diliyorumRegl günüm pazartesi canım regl olmazsam yapacağım o gün şimdilik takip edeceğim bakalım
inanmiyorum yaKızlar bizim işyerinden biri karantinaya alındı
Hayır ama sinir oluyorum bayramda komşusuna gitmiş gezmeye o da korona çıkmış görüştüğü herkesi karantinaya sokmuşlar ve dün işe geldi işçiler desen maske takmıyor valla delirceminanmiyorum yasize de test yapildi mi peki
Günaydın benimde 2 gün gecikti regl göğüslerim acıyor kasık ağrım var ara ara bel ağrısı arada gece rüyamda adet oluyordumDün regl olacakmış gibi kramplar giriyordu bugün ne ağrı var ne akıntı
sen temasta bulundun mu off ya bi bitmedi su illetHayır ama sinir oluyorum bayramda komşusuna gitmiş gezmeye o da korona çıkmış görüştüğü herkesi karantinaya sokmuşlar ve dün işe geldi işçiler desen maske takmıyor valla delircem
Test yaptın mı canım sen ben dün gece rüyamda minik kuzenimi gördüm onu evire çevire seviyordum çok özledimGünaydın benimde 2 gün gecikti regl göğüslerim acıyor kasık ağrım var ara ara bel ağrısı arada gece rüyamda adet oluyordumbakalım kısmet kavga ile güme gitmiş olabilir benimde yumurtlama günü kavga edince
Yok canım benim ofis üretimden bağımsız ama tabi ortak alanlar var yemekhane vs. Bi de içerden birine bulaştırdı mı diye korkuyorum daha çoksen temasta bulundun mu off ya bi bitmedi su illet
Millet hiç dikkat etmiyor ya bizimde sitede dün baktım çocuklar izinliydi analarıda çıkmışlar kamelyada dip dibe oturmuşlar birsürü komşu çaylar börekler kekler sinir oldum korona onları etkilemiyor sanırımHayır ama sinir oluyorum bayramda komşusuna gitmiş gezmeye o da korona çıkmış görüştüğü herkesi karantinaya sokmuşlar ve dün işe geldi işçiler desen maske takmıyor valla delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?