Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün regl olacakmış gibi kramplar giriyordu bugün ne ağrı var ne akıntı

Allah allah
Benimde gece karın ağrısı, bel ağrısı, kasık ağrısı ve baş ağrısı vardı uyutmadılar. Allah ne verdiyse gelmişler
Benim dün belim çok ağrıdı ve karnıma kramplar girdi akşam çok az koyu kahve bi leke geldi ben de regl sökülecek heralde dedim ama bugün tık yok lekenin devamı da gelmedi

inanmiyorum ya size de test yapildi mi peki
Hayır ama sinir oluyorum bayramda komşusuna gitmiş gezmeye o da korona çıkmış görüştüğü herkesi karantinaya sokmuşlar ve dün işe geldi işçiler desen maske takmıyor valla delircem

Dün regl olacakmış gibi kramplar giriyordu bugün ne ağrı var ne akıntı
Günaydın benimde 2 gün gecikti regl göğüslerim acıyor kasık ağrım var ara ara bel ağrısı arada gece rüyamda adet oluyordum bakalım kısmet kavga ile güme gitmiş olabilir benimde yumurtlama günü kavga edince

Ben bi de sabahtan beri nefes nefese kalıyorum oturduğum yerde bi de bunu duydum iyice tribe girdim

Hayır ama sinir oluyorum bayramda komşusuna gitmiş gezmeye o da korona çıkmış görüştüğü herkesi karantinaya sokmuşlar ve dün işe geldi işçiler desen maske takmıyor valla delircem
sen temasta bulundun mu off ya bi bitmedi su illet

Test yaptın mı canım sen ben dün gece rüyamda minik kuzenimi gördüm onu evire çevire seviyordum çok özledim

Millet hiç dikkat etmiyor ya bizimde sitede dün baktım çocuklar izinliydi analarıda çıkmışlar kamelyada dip dibe oturmuşlar birsürü komşu çaylar börekler kekler sinir oldum korona onları etkilemiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…