• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dış gebelikte kullanılan iğne baya ağır bi iğneymiş eğer onunla düşük yaptıysanız doktorunuza bi danışın isterseniz o yüzden korunma veriyorlar
Evet haklisiniz gidip tekrar sormam gerekiyor ama anlam veremedigim 100 ml vurulanada 6 ay 50 ml vurulanada 6 ay deniyor enteresan

Onu hiç bilmiyorum canım istersen başka bi doktora danış
iki dr la ayni anda iletisimdeyim canim cevaplarin icin tesekkur ederim ne zormus hamile kalmakta devamini getirmekte millet ceket atsan kaliyor tarlada doguruyor bizlerde cok horman var sanirim bi eski toprak gibi basarili olamiyoruz

iki dr la ayni anda iletisimdeyim canim cevaplarin icin tesekkur ederim ne zormus hamile kalmakta devamini getirmekte millet ceket atsan kaliyor tarlada doguruyor bizlerde cok horman var sanirim bi eski toprak gibi basarili olamiyoruz
Hep yediklerimiz yüzünden hormonlu sebze meyve paket gıdalar katkı maddeleri vücudumuza 1 tane sağlıklı bir şey girmiyor ki 🤦🏻‍♀️ benim annem hep ilk istediği ayında hamile kalmış hem de doğum kontrol hapı kullanıyormuş ama o zaman hep babaannemin bahçesinden doğal sebze meyve dedemin ineklerinden tavuklarından taze süt yumurta ile besleniyorlarmış çok kötü bir çağa denk geldik

Hep yediklerimiz yüzünden hormonlu sebze meyve paket gıdalar katkı maddeleri vücudumuza 1 tane sağlıklı bir şey girmiyor ki 🤦🏻‍♀️ benim annem hep ilk istediği ayında hamile kalmış hem de doğum kontrol hapı kullanıyormuş ama o zaman hep babaannemin bahçesinden doğal sebze meyve dedemin ineklerinden tavuklarından taze süt yumurta ile besleniyorlarmış çok kötü bir çağa denk geldik
Cok haklisiniz simdi hamile kalmadan ilac kullanmaya basliyoruz her vitaminimiz eksik cocuk karnimizda ilac kolik oluyor bu arada sizin durumunuz nasil

Evet simdi okudum ama soylediginiz test leri bilmedigim icin ins hersey istediginiz gibidir

Cok haklisiniz simdi hamile kalmadan ilac kullanmaya basliyoruz her vitaminimiz eksik cocuk karnimizda ilac kolik oluyor bu arada sizin durumunuz nasil
Ben şubat ayında kimyasal geçirdim 2 aydır da korunmuyorum canım şubat ayından beri bebek istiyoruz. Bahsettiğim testler haşimato şüphesi vardı onunla ilgili çok şükür sıkıntı yokmuş 🙏

Kızlar sonuçlarım güzel geldi antikorlarım gayet iyiymiş sağlık ocağı sonuçlarım haşimato görülüyordu ama hastanedeki sonuçlarım öyle çıkmamış doktor da şaşırdı değerlerim gerilemiş 🤲 ilaç kullanmama gerek yokmuş ultrasonda tiroide yatkınlık var biraz ama sıkıntı edilecek seviyede değil dedi Prolaktine de bakmış o da gayet iyiymiş 🙏
Pipiriksin sana diyorum araştırırken kafayı yiyeceksin relax ol deki tiroidsin bende tiroidim ve hamile kaldım üstelik direnç. S ne beklersen var bende sonuçlara sevindim inşallah hamile haberinide alcaz🥰🥰💜🙏🏽🤲🏽🤲🏽🤲🏽

Ben şubat ayında kimyasal geçirdim 2 aydır da korunmuyorum canım şubat ayından beri bebek istiyoruz. Bahsettiğim testler haşimato şüphesi vardı onunla ilgili çok şükür sıkıntı yokmuş 🙏
Kimyasal gebelik gecirdim bende ama ust ust hemen hamile kaliniyor diye biliyordum bendede oyle oldu enson iki ay sonra kalmistim ins sonu benim ki gibi olmaz ama en kisa zamanda kalirsiniz yanlis anlamazsaniz size bir onerim olacak meryem suresini okuyun ben iki kalamayinca okudum o ay kaldim

Pipiriksin sana diyorum araştırırken kafayı yiyeceksin relax ol deki tiroidsin bende tiroidim ve hamile kaldım üstelik direnç. S ne beklersen var bende sonuçlara sevindim inşallah hamile haberinide alcaz🥰🥰💜🙏🏽🤲🏽🤲🏽🤲🏽
Evet takıntılıyım ben keşke bu huyumu yenebilsem 🤦🏻‍♀️ inşallah 🥰

Kimyasal gebelik gecirdim bende ama ust ust hemen hamile kaliniyor diye biliyordum bendede oyle oldu enson iki ay sonra kalmistim ins sonu benim ki gibi olmaz ama en kisa zamanda kalirsiniz yanlis anlamazsaniz size bir onerim olacak meryem suresini okuyun ben iki kalamayinca okudum o ay kaldim
Okuyayım canım regl olursam reglim bittikten sonra, bakalım kaderimizde ne varsa onu göreceğiz 🤷‍♀️

Şimdi işten geldim 2 gündür kasıklarımda regl ağrısının daha hafifi var tuvalete girdim iç çamaşırımda hem Şeffaf beyaz akıntı hem de kahverengi leke var nohut kadar ama peçeteye gelen kan vs bişi yok reglime 5 gün var ne bu yumurtlama mı kafayı yicem yaa

Şimdi işten geldim 2 gündür kasıklarımda regl ağrısının daha hafifi var tuvalete girdim iç çamaşırımda hem Şeffaf beyaz akıntı hem de kahverengi leke var nohut kadar ama peçeteye gelen kan vs bişi yok reglime 5 gün var ne bu yumurtlama mı kafayı yicem yaa
Yumurtlama değildir kan verip beta baktırsaydın keşke canım ✔️🤲🏽

Ay bismillah 😅 hiç ona yormuyorum kuzu ya belki regl olurum bakayım yarını bekleyim bi 5 gün erken hayatımda hiç olmadım ama belki bu ay olacağı tutar🤣
Regli kaç günde oluyor ve en son ayın maçında oldunuz

27 gün döngüm en son 5 mayıs bat 1 haziran
Gülücük olsun işareti bulamadım henüz klavye azizliği bence şüpelisin canım kahve rengi ise birde ateş ölcerin varsa ateşine baksana sabah erken saat olması gerekmiyor şimdi bak

Kızlar 4 veya 5 haftalık hamilelikte beta değeri kaç olmalı internette yazıyor ama ben yaşayan kişiler varsa onların değeri merak ettim.

Back