- 24 Ağustos 2018
- 486
- 668
Inşallah canım iyi gidiyor sıkıntımız yok allaha şükürİnş sağlıklıdırKanı cuma günü vermeyi planlıyorum. Bayramdan sonra tekrar kan verir doktorumu ararım. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inş Diğer yorumlarından gebeliğini öğrendim, gebeliğin nasıl geçiyor? İnş sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın
Çok takıyosuuunnn ben 20 yıldır tiroidim. Tiroid olunca kalınmıyormuymuş? Üstelik bu ay olmazsa öteki ay olur rahatla kuzucum azcıkBu ay çok umutluydum ama ovülasyon testleri ve şu tiroid olayından sonra hiç umudum kalmadı yine hamilelik için
Bazen çok takıyorum farkındayım Ovülasyon testinde de yeterince koyulaşma görmeyince moralim bozuldu birazÇok takıyosuuunnn ben 20 yıldır tiroidim. Tiroid olunca kalınmıyormuymuş? Üstelik bu ay olmazsa öteki ay olur rahatla kuzucum azcık
İyide ramazan ayındasın oruçsun güzelim illaki koyulaşmada bir sıkıntı olacaktı yani bunu bu kadar takıp kendini kahretme yahu yaşım 38 sağ tüplerim yumurtalığım yok polikistik overim insülin direnci var tiroid var senin kadar takılmadım takılmamda. Gecen sene ramazanda 1 kez ilişkiyle hamile kaldım ovülasyon günümmüydü onu bile bilmiyorumBazen çok takıyorum farkındayım Ovülasyon testinde de yeterince koyulaşma görmeyince moralim bozuldu biraz
Bazen bana geliyorlar hayatı kendime çekilmez hale getiriyorumİyide ramazan ayındasın oruçsun güzelim illaki koyulaşmada bir sıkıntı olacaktı yani bunu bu kadar takıp kendini kahretme yahu yaşım 38 sağ tüplerim yumurtalığım yok polikistik overim insülin direnci var tiroid var senin kadar takılmadım takılmamda. Gecen sene ramazanda 1 kez ilişkiyle hamile kaldım ovülasyon günümmüydü onu bile bilmiyorumbi relax olsan kendiliğinden gelecek devamı... Rabbim ol der olur korkma
Günaydın bugün işe geldimGünaydınnnn kızzzlarrrrrr☀🌡 sabah 8.30 hava 30 derece 🌡 Ankara kendini İzmir bodrum antalya zannediyor ses verin ne alemdesiniz
Gunaydinn. Burasi da cok sicak ama olsun ben yazi severimGünaydınnnn kızzzlarrrrrr☀🌡 sabah 8.30 hava 30 derece 🌡 Ankara kendini İzmir bodrum antalya zannediyor ses verin ne alemdesiniz
Günaydın konyada öyle yaGünaydınnnn kızzzlarrrrrr☀🌡 sabah 8.30 hava 30 derece 🌡 Ankara kendini İzmir bodrum antalya zannediyor ses verin ne alemdesiniz
Canım belki ovulasyon testinde sıkıntı vardır belli olmaz sonuçta allah yapısı değil belki çok su içip yaptın bozuk çıkmış olabilir pazar dağınıklık olduğunda yeniden yapsaydın belki daha koyu çıkacaktı böyle durumlarda yenile testi troid yumurtlamayımı engelliyormuş ki ilaç kullanıp hamile kalan çok üzülme sağlıklı gebelik olsunda az geç olsun ben nerdeyse her ay gebeliği yakalıyorum ama sağlıklı olmuyor öyle olmasından iyidirBu ay çok umutluydum ama ovülasyon testleri ve şu tiroid olayından sonra hiç umudum kalmadı yine hamilelik için
Olabilir canım belki testte sıkıntı vardı ben koyulaşmayı net göremeyince tekrar test yapmadım heralde yarın olcak pik diye neyse artık geçti o günü de değerlendirmiştim zaten kaybettiğim bişey yok. Valla yumurtlamaya etkisi var mı direk olarak bilmiyorum ama internette bi doktorun yazısını okudum uzun süreli hamile kalamayan hastalarda önce varsa tiroid hastalığı tedavi edilmeli sonra hasta gebe kalmayı denemeli yine olmazsa yumurtlama tedavisine geçilmeli diyordu. Evet kalan çok var benim arkadaşımın tsh 11 lerde hamile kaldı ama işte herkeste aynı sonucu vermeyebilir benim ürememi etkiler sende başka bi bozukluğu sebep olur kesin bi cevap yok bunun için o yüzdenCanım belki ovulasyon testinde sıkıntı vardır belli olmaz sonuçta allah yapısı değil belki çok su içip yaptın bozuk çıkmış olabilir pazar dağınıklık olduğunda yeniden yapsaydın belki daha koyu çıkacaktı böyle durumlarda yenile testi troid yumurtlamayımı engelliyormuş ki ilaç kullanıp hamile kalan çok üzülme sağlıklı gebelik olsunda az geç olsun ben nerdeyse her ay gebeliği yakalıyorum ama sağlıklı olmuyor öyle olmasından iyidir
Ben inaniyorum senden hamis haberlerini alicaz bu mubarek gunde bak gorursun sadece zamanin var demekki zor tabiki rahat olmak kendimden biliorum ben de fazla arastirmaci ve takintiliyim malesef ama icini rahat tut evrene guzel enerji yolla ki dönüsü guzel olsunOlabilir canım belki testte sıkıntı vardı ben koyulaşmayı net göremeyince tekrar test yapmadım heralde yarın olcak pik diye neyse artık geçti o günü de değerlendirmiştim zaten kaybettiğim bişey yok. Valla yumurtlamaya etkisi var mı direk olarak bilmiyorum ama internette bi doktorun yazısını okudum uzun süreli hamile kalamayan hastalarda önce varsa tiroid hastalığı tedavi edilmeli sonra hasta gebe kalmayı denemeli yine olmazsa yumurtlama tedavisine geçilmeli diyordu. Evet kalan çok var benim arkadaşımın tsh 11 lerde hamile kaldı ama işte herkeste aynı sonucu vermeyebilir benim ürememi etkiler sende başka bi bozukluğu sebep olur kesin bi cevap yok bunun için o yüzden
Gunaydin cnmGünaydınnnn kızzzlarrrrrr☀🌡 sabah 8.30 hava 30 derece 🌡 Ankara kendini İzmir bodrum antalya zannediyor ses verin ne alemdesiniz
İnşallah canım bakalım 1 haziranda her şey belli olcakBen inaniyorum senden hamis haberlerini alicaz bu mubarek gunde bak gorursun sadece zamanin var demekki zor tabiki rahat olmak kendimden biliorum ben de fazla arastirmaci ve takintiliyim malesef ama icini rahat tut evrene guzel enerji yolla ki dönüsü guzel olsun
Dualarım seninle ve bütün canı gönülden isteyip emek verenlerle.İnşallah canım bakalım 1 haziranda her şey belli olcak
Yerleşme kanaması uzun sürmez ama adetin düzenlimi belki adet erken başlayacaktır idrar testi yapsan aslında emin olmak için gebelik varsa çıkar belki inşallah yerleşme kanaması dırKızlar dünden beri kahverengi akıntım geliyor bugün baya az damla damla gibi ama ne oldugunu hala anlayamadım. Hasta olmama 8 gün var. Yerleşme kanaması mı acaba diye düşündüm. Bilgisi olan var mı aranızda. Test yapmadım daha erken çıkmaz diye.
Canım Ovülasyon testi yaptın mı yumurtlama kanaması olabilir bi Ovülasyon testi yapsanaKızlar dünden beri kahverengi akıntım geliyor bugün baya az damla damla gibi ama ne oldugunu hala anlayamadım. Hasta olmama 8 gün var. Yerleşme kanaması mı acaba diye düşündüm. Bilgisi olan var mı aranızda. Test yapmadım daha erken çıkmaz diye.
Sağol canım inşallah Allahtan tek duam sağlıklı bi bebekDualarım seninle ve bütün canı gönülden isteyip emek verenlerle.
İnternetde şöyle yazıyorKızlar dünden beri kahverengi akıntım geliyor bugün baya az damla damla gibi ama ne oldugunu hala anlayamadım. Hasta olmama 8 gün var. Yerleşme kanaması mı acaba diye düşündüm. Bilgisi olan var mı aranızda. Test yapmadım daha erken çıkmaz diye.