Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genel de kan sulandırıcı iğne ile sağlıklı gebeliğe devam ediyorlar

Gebe kaldıktan sonra tedbir amaçlı ilaç verebiliyorlar. Sağlıklı ilerlesin de ilaç kullanılsın. Yapacak bişey yok yani

Kızlar size haberim var iyi mi kötü mü bilmiyorum. Sabah uyandığımda çok hafif açık kahverengi kanama geldi ama şu an kanama yok devam eder mi bilmiyorum adetime bir hafta var. Daha önce hiç bu kadar erken adet olmamıştım. Kendi kendime acaba yerleşme kanaması mı yoksa tekrar kimyasal gebelik mi diye düşünüyorum. Bu arada test yapmadım hamilelik belirtisi hissetmediğim için

Son düzenleme:
insallah yerlesme kanamasidir canim

Merhaba bir sorum olacak, gebelik testinde çok silik bir sekilde ikinci çizgiyi gordum. Fakat kimyasal gebelik mi diye korkuyorum acikcasi. Daha once ki gebeliğim kimsayaldi. acaba kimyasal olup olmadigini anlamak icin sürekli test mi yapmalıyım? ne dersiniz? baska önerisi olan var mi? ayrıca adetime 2 gun var ( her ne kadar düzenli olmasa da adetim ortalama diyeyim)

Daha çok erken olduğundandır korkma inşallah sağlıklıdır. 2 günde bir kan verebilirsin

Daha çok erken olduğundandır korkma inşallah sağlıklıdır. 2 günde bir kan verebilirsin
İnş sağlıklıdır Kanı cuma günü vermeyi planlıyorum. Bayramdan sonra tekrar kan verir doktorumu ararım. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inş Diğer yorumlarından gebeliğini öğrendim, gebeliğin nasıl geçiyor? İnş sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın

Kızlar selamlar, size bir sorum olacak, kimyasal ve dış gebelik geçirmiş birinin hamileliklerinde cinsel ilişkiye dikkat etmesi gerekir mi?yani nihayetinde düşük yapmadım, kimyasal ve dış gebeşik düşükten sayılmaz, dolayısıyla düşük tehdidi olmaz değil mi cinsel ilişki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…