Genel de kan sulandırıcı iğne ile sağlıklı gebeliğe devam ediyorlarArkadaşlar ıyıaksamlar birden fazla kımyasal gecırıpte hıc sıkıntısı olmayan varmı yanı Genelde genetık sorun veya tılasmadan bahsedıyorlar ya aranızda 1 den fazla kımyasal gecırıpte ılac falan kullanmadan sağlıklı bır sekılde gebelık gecırıp doğum yapan varmı acaba
Evet anlıyorYarın kadın doğuma gitsem ultrason ile yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlayabilir mi?
Güzel.. Ne kadarlık gecikmen var.1337.54 çıkmış kızlar
Gebe kaldıktan sonra tedbir amaçlı ilaç verebiliyorlar. Sağlıklı ilerlesin de ilaç kullanılsın. Yapacak bişey yok yaniArkadaşlar ıyıaksamlar birden fazla kımyasal gecırıpte hıc sıkıntısı olmayan varmı yanı Genelde genetık sorun veya tılasmadan bahsedıyorlar ya aranızda 1 den fazla kımyasal gecırıpte ılac falan kullanmadan sağlıklı bır sekılde gebelık gecırıp doğum yapan varmı acaba
,Yarın kadın doğuma gitsem ultrason ile yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlayabilir mi?
süper allah sağlıkla doğmasını nasip etsin1337.54 çıkmış kızlar
Yumurtlama takibi yapan doktorlar var sanırım her doktor yapıyormu bilemiyorum tüp bebek uzmanı felan olması lazım sanırımYarın kadın doğuma gitsem ultrason ile yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlayabilir mi?
10 nisan son adet tarihim. Düzensiz adet görüyorum pco var bendeGüzel.. Ne kadarlık gecikmen var.
Yok abla her doktor takip yapıyor ben yaptrmıştımYumurtlama takibi yapan doktorlar var sanırım her doktor yapıyormu bilemiyorum tüp bebek uzmanı felan olması lazım sanırım
Anladım düzensiz adet zor. Değerin çok güzel İnşAllah sağlıkla ilerler10 nisan son adet tarihim. Düzensiz adet görüyorum pco var bende
Bencede yapar çünkü devletde ki doktor da aşılama yapacaktı. Aşılama yapan yumurta takibi de yapar. Bide arkadaşım da yaptırıyordu seneler önce.Yok abla her doktor takip yapıyor ben yaptrmıştım
Amin inşallahAnladım düzensiz adet zor. Değerin çok güzel İnşAllah sağlıkla ilerler
insallah yerlesme kanamasidir canimKızlar size haberim var iyi mi kötü mü bilmiyorum. Sabah uyandığımda çok hafif açık kahverengi kanama geldi ama şu an kanama yok devam eder mi bilmiyorum adetime bir hafta var. Daha önce hiç bu kadar erken adet olmamıştım. Kendi kendime acaba yerleşme kanaması mı yoksa tekrar kimyasal gebelik mi diye düşünüyorum. Bu arada test yapmadım hamilelik belirtisi hissetmediğim için
İnşallah canıminsallah yerlesme kanamasidir canim
Daha çok erken olduğundandır korkma inşallah sağlıklıdır. 2 günde bir kan verebilirsinMerhaba bir sorum olacak, gebelik testinde çok silik bir sekilde ikinci çizgiyi gordum. Fakat kimyasal gebelik mi diye korkuyorum acikcasi. Daha once ki gebeliğim kimsayaldi. acaba kimyasal olup olmadigini anlamak icin sürekli test mi yapmalıyım? ne dersiniz? baska önerisi olan var mi? ayrıca adetime 2 gun var ( her ne kadar düzenli olmasa da adetim ortalama diyeyim)
İnş sağlıklıdırDaha çok erken olduğundandır korkma inşallah sağlıklıdır. 2 günde bir kan verebilirsin