Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar! Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. İlk üc ay düşünmüyoruz. Doktora sorma gereği bile duymadım. 3.ayımda sormayı düşünüyorum.

Şimdi dahiliye doktorundan çıktım muayne etti değerlerim çok yüksek olmamasına rağmen gebelik düşünüyorsan buna engel oluşturabilir düşük dozda ilaca başlamamız da fayda var dedi tekrar kan ve ultrason istedi sonuçlarım çarşamba çıkacak ona göre ilaca başlayacağım

Peki bir şey daha sorayım kızlar, bende iki gen heterozigot da, pıhtılaşma iğnesine hamilelikte ne zaman başlanıyor? Öğrenir öğrenmez mi, kese görününce mi? Bi bilginiz var mı?

İlk kontrolüme 5+3 te gittim. O gün başladım canım
Şu gün bu gün demedi doktor durumu izah ettim. Hemen reçete etti aynı gün başladım. Coraspin + folbiol e de bat dan bi hafta sonra çift çizgiyi gördükten sonra kendim başladım. Doktor da devam ettirdi zaten.

Peki bir şey daha sorayım kızlar, bende iki gen heterozigot da, pıhtılaşma iğnesine hamilelikte ne zaman başlanıyor? Öğrenir öğrenmez mi, kese görününce mi? Bi bilginiz var mı?
İlk kontrolume 5+3 te gittim o gün başladı. Kesede görünmüştü aynı gün.

Ona en doğru kararı doktor verir canım kişiden kişiyede değişir o yüzden bunun yanıtı bizde değil

Kimyasalı bilmem ama dış gebelik sonrası tüplerinin tıkalı olmadığından emin ol ben 2 kez dış gebelik geçirdim ikincisinde sağ tüplerimi ve yumurtalığımı aldılar. Yinede sen bilirsin

Ne ilaç başladı canım? Hangi değerler düşükmüş?

Ne ilaç başladı canım? Hangi değerler düşükmüş?
Daha ilacı vermedi çarşamba günü belli olacak canım cumartesi ultrasona gireceğim kan tahlillerinden bi tanesinin sonucu da cumartesi çıkar dediler doktor çarşamba orda olacak çarşamba günü gideceğim kimyasal geçirdiğimi de söyledim ilaca başlayalım dedi

Bu ay çok umutluydum ama ovülasyon testleri ve şu tiroid olayından sonra hiç umudum kalmadı yine hamilelik için

Kimyasalı bilmem ama dış gebelik sonrası tüplerinin tıkalı olmadığından emin ol ben 2 kez dış gebelik geçirdim ikincisinde sağ tüplerimi ve yumurtalığımı aldılar. Yinede sen bilirsin
Benim iki dış gebeliğim var ve sağ tüpüm alındı zaten canım, sözde iki tüpüm de açıktı, sap tüpü alırken sola yine ilaç verip bakmış doktorum, orası da açıkmış söylediğine göre

Hemen başlıyorsun
Ya benim şöyle soru işaretim var, yine dış gebelik ihtimali olursa iç kanama riskini artırır iğne diye emin olamıyorum, onun için keseyi görmeden başlanması yanlış geliyor.bi önceki dış gebeliğimde kese görünmeden başladık ama bence yanlış yaptık, bu sefer keseyi görmeden başlamak istemiyorum.doktora da gitmiyorum şuam çünkü 4 gün var daha beklenen adet günüme

canim ilacla normale doner degerlerin sikma canini

Doktora danışmalısın ozaman ben 4 kere kimyasal düşük yaşadım doktor hemen beklemeden başlattı dış gebelik riski varsa bencede emin olduktan sonra başlamalısın doktorlar daha iyi bilir heterozigot zaten yüksek derece olmıyormuş benimde öyle hafif pıhtılaşma var demişti doktor

Yani keseyi görünce verdi dimi?senin de mi heterozigot? Benim ikisi heterozigot, pai 5g 5g çıktı, bakalım kısmet artık
Aynen kese görüldü öyle başladım. FXIII.p.V34L Heterozigot çıktı. Aslında doktorum sorun yok dedi ama önceki kayıplarımdan dolayı ki kayıplarımın sebebide bulunamadı, riskli olduğun için gebe kaldığında iğneye başlayacağım demişti.

Yani keseyi görünce verdi dimi?senin de mi heterozigot? Benim ikisi heterozigot, pai 5g 5g çıktı, bakalım kısmet artık
Aynen kese görüldü öyle başladım. FXIII.p.V34L Heterozigot çıktı. Aslında doktorum sorun yok dedi ama önceki kayıplarımdan dolayı ki kayıplarımın sebebide bulunamadı, riskli olduğun için gebe kaldığında iğneye başlayacağım demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…