Benim geçen ay aynı senin gibi oldu tam yumurtlama dönemimdi internetten araştırdım bazı aylar yumurtlama zamanı oluyormuş böyle lekelenmeKızlar dünden beri kahverengi akıntım geliyor bugün baya az damla damla gibi ama ne oldugunu hala anlayamadım. Hasta olmama 8 gün var. Yerleşme kanaması mı acaba diye düşündüm. Bilgisi olan var mı aranızda. Test yapmadım daha erken çıkmaz diye.
Evet yerleşme kanaması rahimde embriyo damara denk gelirse onun kanaması sonucu oluyor o da genelde çok açık kırmızı rengi gibi peçeteye gelcek şekilde oluyormuş kimisinde daha uzun sürüyormuşİnternetde şöyle yazıyor
Zaman uzunluğu: Kadınların adet dönemlerinin süreleri yaklaşık 3 ila 7 gün arasında değişebilir. Doğum kontrolünde olmayan kadınlarda daha uzun süre kanama görülebilir, doğum kontrolündeki kadınlarda ise genellikle süre daha kısadır veya hiç kanama olmaz. Yerleşme kanaması birkaç saat ila 3 tam gün arasında sürmelidir.28 Kas 2019 kıvamı daha koyu soluk kahverengi veya soluk pembedir
Evet canım benim 23 ve 24 mayıs yumurtlama oldu 32 günde bir adet oluyorum ama şuan belirti yok adet olacakmışım gibi değil daha geç gelecek gelirse sanırımDeryakckn Bişey sorcam kimi diyor ya adete yakın yumurtlama gördüm ya da regl biter bitmez yumurtlama gördüm böyle olunca döngü değişiyor değil mi geç yumurtlama da adet günü ileriye atıyor
Ya benim 2 gündür kasıklarımda baskı ve kıpırtılar var böyle tatlı tatlı bi sancı acaba yumurtlama sancısı falan mı diyorum ama ovülasyon testleri silik çıkıyor gitgide elimde de test bitti yeni test alıp devam etsem mi acaba ama benim reglim kendimi bildim bileli hiç şaşmadıEvet canım benim 23 ve 24 mayıs yumurtlama oldu 32 günde bir adet oluyorum ama şuan belirti yok adet olacakmışım gibi değil daha geç gelecek gelirse sanırım
Yerleşme kanaması adete 8 gün kala olmaz adet geçince olur hamileliğe yormayın ara kanama olabilirKızlar dünden beri kahverengi akıntım geliyor bugün baya az damla damla gibi ama ne oldugunu hala anlayamadım. Hasta olmama 8 gün var. Yerleşme kanaması mı acaba diye düşündüm. Bilgisi olan var mı aranızda. Test yapmadım daha erken çıkmaz diye.
Yumurtlama kanamasını ilk defa duydum bir ovulasyon yapayım o zamanCanım Ovülasyon testi yaptın mı yumurtlama kanaması olabilir bi Ovülasyon testi yapsana
Evet canım oluyor bi araştır ve Ovülasyon yap belki pik olmuştur değerlendirirsinYumurtlama kanamasını ilk defa duydum bir ovulasyon yapayım o zaman
Anladım teşekkür ederimYerleşme kanaması adete 8 gün kala olmaz adet geçince olur hamileliğe yormayın ara kanama olabilir
Tamam canım teşekkürlerEvet canım oluyor bi araştır ve Ovülasyon yap belki pik olmuştur değerlendirirsin
Bu ay benim Ovülasyon testim de saçmasapan oldu sen pik görebildin mi benim yeterince koyulaşma olmadan çatlama oldu pik olması gereken gün test dağılmış ne olduğu belli değil ya test bozuktu ya bende sıkıntı vardıTamam canım teşekkürler
Gebelik belirtisi olmasın o saydıkların gebeliğin işaretiYa benim 2 gündür kasıklarımda baskı ve kıpırtılar var böyle tatlı tatlı bi sancı acaba yumurtlama sancısı falan mı diyorum ama ovülasyon testleri silik çıkıyor gitgide elimde de test bitti yeni test alıp devam etsem mi acaba ama benim reglim kendimi bildim bileli hiç şaşmadı
Testin bozukmuş bazen benimde dağılıyor canım. Ama ben bu ay pik görmedim şimdi yaptım test yine koyu değil. Kahverengi damla damla akıntı geliyor. Hiç anlamadım ne oldugunuBu ay benim Ovülasyon testim de saçmasapan oldu sen pik görebildin mi benim yeterince koyulaşma olmadan çatlama oldu pik olması gereken gün test dağılmış ne olduğu belli değil ya test bozuktu ya bende sıkıntı vardı
Kendimi hiç o fikre kaptırmak istemiyorum bakalım 2 3 güne nasıl devam edecek mi sancılar, inşallah vardırGebelik belirtisi olmasın o saydıkları gebeliğin işareti
İnşaallah canımKendimi hiç o fikre kaptırmak istemiyorum bakalım 2 3 güne nasıl devam edecek mi sancılar, inşallah vardır
Amin inşallah öyledirAramıza hoş geldin evet hızlı hamile kalınıyor bebeğin poposu dışarda kalır derlermiş eskiler
İnşallah vardır bebekKizlar iyi akşamlar , benimde göğüsler çok acıyor hala ve halkalari kahveye dönüp buzusmeye basladi uçlar çıktı, bugün midem bulanmaya da başladı adetime 5gun var
Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin, sağlık şifa olsun bizlere yeni ramazanı görmeyi nasip etsinSon sahur son iftar rabbim tekrarına eriştirsin yol arkadaşlarım