İnşallahSon sahur son iftar rabbim tekrarına eriştirsin yol arkadaşlarım
Amin inşallahAllah tuttuğumuz oruçları kabul etsin, sağlık şifa olsun bizlere yeni ramazanı görmeyi nasip etsin
Canım sen zaten genetik testini yaptırdın pıhtılaşma çıkmadı mı? Ama eksik kalan testlerin varsa onları da tamamla bence hormon vs. Bir de sen hsg falan çektirdin mi hsg dış gebelikte isteniyor sanırımSelam kızlar instagramda bi doktor kimyasal düşükten sözediyordu altına 4 kez kimyasal düşük yaşadım yazdım oda 4 çok fazla bir sorun olabilir gebelik öncesi muane olmamı önerdi
İnşallah ya sabır kalmadı ya son 4gun , zar zor bekliyorum...İnşallah vardır bebek
Erken gebelik testi predictorun güzel sonuç veriyorİnşallah ya sabır kalmadı ya son 4gun , zar zor bekliyorum...
En son ki düşükte kan sulandırıcı iğne kullandım ona rağmen düştü hormonlarım normal rahimde sıkıntı olsaydı ikitane oğluş olmazdı birtek yumurta değerine baktırmadım amh değeri yani oda normalse eşimdemi sıkıntı anlamadımCanım sen zaten genetik testini yaptırdın pıhtılaşma çıkmadı mı? Ama eksik kalan testlerin varsa onları da tamamla bence hormon vs. Bir de sen hsg falan çektirdin mi hsg dış gebelikte isteniyor sanırım
Zaten kimyasalın sebebi ya kan pıhtılaşması ya da yumurta ya da spermin bozuk kromozomlara sahip olması bu yüzden döllenme de sağlıklı olmuyorEn son ki düşükte kan sulandırıcı iğne kullandım ona rağmen düştü hormonlarım normal rahimde sıkıntı olsaydı ikitane oğluş olmazdı birtek yumurta değerine baktırmadım amh değeri yani oda normalse eşimdemi sıkıntı anlamadım
Ben bugün aşırıııı halsizim midem ağzımda yatıyorum hayırlısı ile orucu açsaydıkYyyavruuu kurtlaaarrrııııımmmmmHerkes iyimi?
Bende sürekli uyukluyorum baş ağrısındanBen bugün aşırıııı halsizim midem ağzımda yatıyorum hayırlısı ile orucu açsaydık
Aynen canım dakikalar kaldıBende sürekli uyukluyorum baş ağrısındanbitti bu senemizde az kaldı kuzucum
ben cok iyiyiiimm mide bulantim baya azaldi kayinvalidemlerle yazliga geldik burda bana cok iyi bakiyorYyyavruuu kurtlaaarrrııııımmmmmHerkes iyimi?
Bende valla bu ramazanıda sağ salim bitirmiş olmanın mutluluğuyla yaşıyorumben cok iyiyiiimm mide bulantim baya azaldi kayinvalidemlerle yazliga geldik burda bana cok iyi bakiyor☺ sen nasilsin?