Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar instagramda bi doktor kimyasal düşükten sözediyordu altına 4 kez kimyasal düşük yaşadım yazdım oda 4 çok fazla bir sorun olabilir gebelik öncesi muane olmamı önerdi
Canım sen zaten genetik testini yaptırdın pıhtılaşma çıkmadı mı? Ama eksik kalan testlerin varsa onları da tamamla bence hormon vs. Bir de sen hsg falan çektirdin mi hsg dış gebelikte isteniyor sanırım

Canım sen zaten genetik testini yaptırdın pıhtılaşma çıkmadı mı? Ama eksik kalan testlerin varsa onları da tamamla bence hormon vs. Bir de sen hsg falan çektirdin mi hsg dış gebelikte isteniyor sanırım
En son ki düşükte kan sulandırıcı iğne kullandım ona rağmen düştü hormonlarım normal rahimde sıkıntı olsaydı ikitane oğluş olmazdı birtek yumurta değerine baktırmadım amh değeri yani oda normalse eşimdemi sıkıntı anlamadım

Zaten kimyasalın sebebi ya kan pıhtılaşması ya da yumurta ya da spermin bozuk kromozomlara sahip olması bu yüzden döllenme de sağlıklı olmuyor

ben cok iyiyiiimm mide bulantim baya azaldi kayinvalidemlerle yazliga geldik burda bana cok iyi bakiyor ☺ sen nasilsin?
Bende valla bu ramazanıda sağ salim bitirmiş olmanın mutluluğuyla yaşıyorum mide bulantısı çocuk çok saçlı olursa çok olurmuş rabbim sağ salim sağlıklıca doğmasını nasip etsin

Merhaba arkadaşlar,
Bende ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım. Hatta kan testi değerim 207 idi. Baya ümitlenmiştim anca 4 gün sonra tekrar test yaptırdığımda 45 e düşmüştü. Sonrasında doktoruma gittim ve kimyasal gebelik olduğunu söylemişti. Şuan 11 aydır deniyoruz. Bat 30 mayıs. Umarım bu sefer olur
Bu arada bi oğlum var 6 yaşında. O sebeple sanırım pek stresli değilim ancak bu ay da olmazsa tekrar doktora gideceğim kontrole (çalışmaların 4.ayında ve kimyasalda gitmiştim doktora). Oğlumda böyle beklememiştim. 2.ayda hemen hamile kalmıştım Sizi bugün itibariyle takip etmeye başlayacağım Hiç ovulasyon testi kullanmadım. Hangi markayı önerirsiniz? Bu ayda olmazsa önümüzdeki ay testle ilerleyeceğim, daha sıkı çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…