Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dünden beri kahverengi akıntım geliyor bugün baya az damla damla gibi ama ne oldugunu hala anlayamadım. Hasta olmama 8 gün var. Yerleşme kanaması mı acaba diye düşündüm. Bilgisi olan var mı aranızda. Test yapmadım daha erken çıkmaz diye.
Benim geçen ay aynı senin gibi oldu tam yumurtlama dönemimdi internetten araştırdım bazı aylar yumurtlama zamanı oluyormuş böyle lekelenme

İnternetde şöyle yazıyor
Zaman uzunluğu: Kadınların adet dönemlerinin süreleri yaklaşık 3 ila 7 gün arasında değişebilir. Doğum kontrolünde olmayan kadınlarda daha uzun süre kanama görülebilir, doğum kontrolündeki kadınlarda ise genellikle süre daha kısadır veya hiç kanama olmaz. Yerleşme kanaması birkaç saat ila 3 tam gün arasında sürmelidir.28 Kas 2019 kıvamı daha koyu soluk kahverengi veya soluk pembedir
Evet yerleşme kanaması rahimde embriyo damara denk gelirse onun kanaması sonucu oluyor o da genelde çok açık kırmızı rengi gibi peçeteye gelcek şekilde oluyormuş kimisinde daha uzun sürüyormuş

Deryakckn Deryakckn Bişey sorcam kimi diyor ya adete yakın yumurtlama gördüm ya da regl biter bitmez yumurtlama gördüm böyle olunca döngü değişiyor değil mi geç yumurtlama da adet günü ileriye atıyor

Deryakckn Deryakckn Bişey sorcam kimi diyor ya adete yakın yumurtlama gördüm ya da regl biter bitmez yumurtlama gördüm böyle olunca döngü değişiyor değil mi geç yumurtlama da adet günü ileriye atıyor
Evet canım benim 23 ve 24 mayıs yumurtlama oldu 32 günde bir adet oluyorum ama şuan belirti yok adet olacakmışım gibi değil daha geç gelecek gelirse sanırım

Evet canım benim 23 ve 24 mayıs yumurtlama oldu 32 günde bir adet oluyorum ama şuan belirti yok adet olacakmışım gibi değil daha geç gelecek gelirse sanırım
Ya benim 2 gündür kasıklarımda baskı ve kıpırtılar var böyle tatlı tatlı bi sancı acaba yumurtlama sancısı falan mı diyorum ama ovülasyon testleri silik çıkıyor gitgide elimde de test bitti yeni test alıp devam etsem mi acaba ama benim reglim kendimi bildim bileli hiç şaşmadı 🤔

Kızlar dünden beri kahverengi akıntım geliyor bugün baya az damla damla gibi ama ne oldugunu hala anlayamadım. Hasta olmama 8 gün var. Yerleşme kanaması mı acaba diye düşündüm. Bilgisi olan var mı aranızda. Test yapmadım daha erken çıkmaz diye.
Yerleşme kanaması adete 8 gün kala olmaz adet geçince olur hamileliğe yormayın ara kanama olabilir🙏🏽

Tamam canım teşekkürler
Bu ay benim Ovülasyon testim de saçmasapan oldu sen pik görebildin mi benim yeterince koyulaşma olmadan çatlama oldu pik olması gereken gün test dağılmış ne olduğu belli değil ya test bozuktu ya bende sıkıntı vardı 🙄

Ya benim 2 gündür kasıklarımda baskı ve kıpırtılar var böyle tatlı tatlı bi sancı acaba yumurtlama sancısı falan mı diyorum ama ovülasyon testleri silik çıkıyor gitgide elimde de test bitti yeni test alıp devam etsem mi acaba ama benim reglim kendimi bildim bileli hiç şaşmadı 🤔
Gebelik belirtisi olmasın o saydıkların gebeliğin işareti

Bu ay benim Ovülasyon testim de saçmasapan oldu sen pik görebildin mi benim yeterince koyulaşma olmadan çatlama oldu pik olması gereken gün test dağılmış ne olduğu belli değil ya test bozuktu ya bende sıkıntı vardı 🙄
Testin bozukmuş bazen benimde dağılıyor canım. Ama ben bu ay pik görmedim şimdi yaptım test yine koyu değil. Kahverengi damla damla akıntı geliyor. Hiç anlamadım ne oldugunu

Kizlar iyi akşamlar , benimde göğüsler çok acıyor hala ve halkalari kahveye dönüp buzusmeye basladi uçlar çıktı, bugün midem bulanmaya da başladı adetime 5gun var 👀

X