Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin InşAllah bizde hep şey dedik belki bu sefer bizim için bi dönüm noktasıdır. İnşAllah devamı da gelir

Kuru inciri aç arasına 2 ceviz koy kapat eşine 2 3 tane yedir iftardan sonra aşırı etki ediyor sperm çoğaltıyor ben yapıyorum faydasını gördük ✌
bende incir yedirmistim ama yedirirken yarasin demek lazim

Kızlarr bata 5 gün kaldı elimde bi tane erken gebelik testi vardı yapim dedim negatif cıktı bu ay olmadı galiba geçen ay kimyasaldı. Kimyasaldan sonraki ay olur dediler ama olmadı demekki

Kızlarr bata 5 gün kaldı elimde bi tane erken gebelik testi vardı yapim dedim negatif cıktı bu ay olmadı galiba geçen ay kimyasaldı. Kimyasaldan sonraki ay olur dediler ama olmadı demekki
Ovülasyon takip ettin mi canım geç döllenme olabilir mi? Benim de kimyasaldan sonraki 3. Ay 1 ay korundum geçen ay korunmadım ama ovülasyonu 2 kere falan değerlendirmiştim bu ay baya üstüne düştüm bakalım ne olacak

Ya ovulasyon bana nedense cok meşaketli geliyor. Ekstra stres oluyorsun çatladı mı çatlamadı mı diye bir iki ay daha denerim olmazsa giderim doktora diyorum

Ya ovulasyon bana nedense cok meşaketli geliyor. Ekstra stres oluyorsun çatladı mı çatlamadı mı diye bir iki ay daha denerim olmazsa giderim doktora diyorum
Öyle ama hamile kalma şansımızın olduğu tek gün o gün onu yakalamakta fayda var bence ben bile sıkılmadan yapıyorsam herkes yapar benim reglim düzenli yumurtlama günüm belli ama ben yine de emin olmak için yapıyorum

kuzum bende gün aşıeı ilişki yapıyorum valla bir ay daha deniyimo şekilde olmazsa bakarız sonrali aylarda

Kızlar Ovülasyon bugün de yeterince koyu değil takvime göre bugün gösteriyordu bakalım yarın ne durumda olacak

deli oluyorum bu adama yani kocama bu. akşama görümcemleri yemeğe çağırdı aynı sitede oturuyoruz sahura kadar kalkmazlar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…