Günaydın canım ben anca ayıldım bugün eşim nöbetçi hava çok sıcak klimayı açtım kitap okucam bugün bol bolYavruuu kurtlaarımmmmmmmgünayalı çok olduuuu nerdesiniz ses verin ☀🌡🌡🌡
Amin InşAllahIcimde bir umut vardı ama çok iyimser bakmıyordum neden diye sorgularken gebe kaldığımı öğrendim ilk andan beri sürekli kanamalarım var yine kaybetme korkusu yaşıyorum ama mucizelere artik inanmaya başladımrabbim isteyen herkese sağlıklı bir gebelik süreci ve sağlıklı bir doğum versin
Kuru inciri aç arasına 2 ceviz koy kapat eşine 2 3 tane yedir iftardan sonra aşırı etki ediyor sperm çoğaltıyor ben yapıyorum faydasını gördükBugünde kırmızılık devam ediyor
bende incir yedirmistimKuru inciri aç arasına 2 ceviz koy kapat eşine 2 3 tane yedir iftardan sonra aşırı etki ediyor sperm çoğaltıyor ben yapıyorum faydasını gördük ✌
Ben serhat yabancı nın serisine başladım inanılmazzz bir adam yazdığı herşey çokk doğru tavsiye ederimGünaydın canım ben anca ayıldım bugün eşim nöbetçi hava çok sıcak klimayı açtım kitap okucam bugün bol bol
Ben de her seferinde çok faydalı bak sperm kalitesini artırıyor diye veriyorumbende incir yedirmistimama yedirirken yarasin demek lazim
Kişisel gelişim mi canım? Ben Momo'ya başladım o bitince Ayfer Tunç'un Yeşil Peri Gecesi var onu okucam çok önerilen bi kitap bak ona daBen serhat yabancı nın serisine başladım inanılmazzz bir adam yazdığı herşey çokk doğru tavsiye ederim☀🌡
Ovülasyon takip ettin mi canım geç döllenme olabilir mi? Benim de kimyasaldan sonraki 3. Ay 1 ay korundum geçen ay korunmadım ama ovülasyonu 2 kere falan değerlendirmiştim bu ay baya üstüne düştüm bakalım ne olacakKızlarr bata 5 gün kaldı elimde bi tane erken gebelik testi vardı yapim dedim negatif cıktı bu ay olmadı galiba geçen ay kimyasaldı. Kimyasaldan sonraki ay olur dediler ama olmadı demekki
Ya ovulasyon bana nedense cok meşaketli geliyor. Ekstra stres oluyorsun çatladı mı çatlamadı mı diye bir iki ay daha denerim olmazsa giderim doktora diyorumOvülasyon takip ettin mi canım geç döllenme olabilir mi? Benim de kimyasaldan sonraki 3. Ay 1 ay korundum geçen ay korunmadım ama ovülasyonu 2 kere falan değerlendirmiştim bu ay baya üstüne düştüm bakalım ne olacak
Öyle ama hamile kalma şansımızın olduğu tek gün o gün onu yakalamakta fayda var bence ben bile sıkılmadan yapıyorsam herkes yaparYa ovulasyon bana nedense cok meşaketli geliyor. Ekstra stres oluyorsun çatladı mı çatlamadı mı diye bir iki ay daha denerim olmazsa giderim doktora diyorum
kuzum bende gün aşıeı ilişki yapıyorum valla bir ay daha deniyimo şekilde olmazsa bakarız sonrali aylardaÖyle ama hamile kalma şansımızın olduğu tek gün o gün onu yakalamakta fayda var bence ben bile sıkılmadan yapıyorsam herkes yaparbenim reglim düzenli yumurtlama günüm belli ama ben yine de emin olmak için yapıyorum
Alayım hemenKişisel gelişim mi canım? Ben Momo'ya başladım o bitince Ayfer Tunç'un Yeşil Peri Gecesi var onu okucam çok önerilen bi kitap bak ona da
Ben de dediğini alayım hangi kitabını önerirsinAlayım hemenkişisel gelişim değil kitabın içinde resmen evliliklerimiz var
TamamKuru inciri aç arasına 2 ceviz koy kapat eşine 2 3 tane yedir iftardan sonra aşırı etki ediyor sperm çoğaltıyor ben yapıyorum faydasını gördük ✌
Birkaç güne dedim ya tecrübe kazandımKızlar Ovülasyon bugün de yeterince koyu değil takvime göre bugün gösteriyordu bakalım yarın ne durumda olacak
Sana güveniyorum grubumuzun Ovülasyon müdiresiBirkaç güne dedim ya tecrübe kazandım