Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşbulduk... inşallah bir an önce müjdeli haberini alırsın peki doktorun ne kadar süre verdi benim doktorum 3 ay kesinlikle hamile kalmamam gerektiğini söyledi sağlıklı bir gebelik için 6 ay beklememi söyledi

Valla benim olmadığı için 6 ay filan demediler

Kızlar merhaba ilk gebeliğim kimyasal gebelikti 1 yıl sonra dış gebelik geçirdim beta değerim 11 binde metotreksat ile tedavi oldum. Dış gebelikten 6 ay sonra hamile olduğunu öğrendim hiç umudum yoktu hala düşük tehlikem var iğne oluyorum ama bugün bebeğin kalp atışını duydum o kadar şeyden sonra bir mucize gibiydi yaşadığımız üzücü şeylerin bir nedeni var allah hepimize bir mucize yaratacaktır

Tarifsiz birşey değil mi kayıplardan sonra içinde atan bir kalp atışı duymak

Tarifsiz birşey değil mi kayıplardan sonra içinde atan bir kalp atışı duymak
Icimde bir umut vardı ama çok iyimser bakmıyordum neden diye sorgularken gebe kaldığımı öğrendim ilk andan beri sürekli kanamalarım var yine kaybetme korkusu yaşıyorum ama mucizelere artik inanmaya başladım rabbim isteyen herkese sağlıklı bir gebelik süreci ve sağlıklı bir doğum versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…