Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
deli oluyorum bu adama yani kocama bu. akşama görümcemleri yemeğe çağırdı aynı sitede oturuyoruz sahura kadar kalkmazlar artık 😈😈😈😈
bende buna deli oluyorum kruvasan istiyodum kac gundur bulamadik tarif bulmus sana yapcam diye tutturdu tabi ben yaptim belim falan her yerim agridi🤬

Kiyamam yaaa hamil3sin bide ne anladik bu isten,kendin pisir kendin ye olmus bu😙😃
yapmaya calisti calismadi degil ama tabi erkek hamur isinden ne anlar. bi hamur acti 3 cm var kalinligi bozdum tekrar actim falan amaaan. Guzel olsa bari pisiyor simdi🙈🙈

bende buna deli oluyorum kruvasan istiyodum kac gundur bulamadik tarif bulmus sana yapcam diye tutturdu tabi ben yaptim belim falan her yerim agridi🤬
Hahahah ahh erkekler 🤣 benim canım da san sebastian istiyor eşim de diyor malzeme alalım evde yapalım doğumgünüm için o gün de sokağa çıkma yasağı var (yani ben yapıcam) hem pasta niyetine diyor ne anladım bu işten 🤣

Sana izmir bomba tarifi veriyim de onu yap kruvasanı falan unutursun 😍🤩
yememmmmkiii kruvasani da sade severim. hamurisinde cikolata olursa asla yemem tadina bile bakmam. Mesela nutella severim ama ekmege surulurse tiksinirim. Boyle garip yemek huylarim var

Eklentiler

• IMG_20200518_225054.jpg
    IMG_20200518_225054.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 22
X