Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz sahsiyeti izliyoruzzzTopiğimizin genç ve güzel hanımları neler yapıyorsunuz bakalım
Ay benim o yarım kaldı ya yarın bitireyim bari biz de the stranger diye bi mini diziyi izliyoruz son bölümdeyiz tavsiye ederimbiz sahsiyeti izliyoruzzz☺
bu bitince bakalim onadaAy benim o yarım kaldı ya yarın bitireyim bari biz de the stranger diye bi mini diziyi izliyoruz son bölümdeyiz tavsiye ederim
Valla benim olmadığı için 6 ay filan demedilerHoşbulduk... inşallah bir an önce müjdeli haberini alırsın peki doktorun ne kadar süre verdi benim doktorum 3 ay kesinlikle hamile kalmamam gerektiğini söyledi sağlıklı bir gebelik için 6 ay beklememi söyledi
Yarın oruca tekrar başlıyorum adet bitti kahve komasına girmek üzereyim sahur yapcam yatcam 1 saateTopiğimizin genç ve güzel hanımları neler yapıyorsunuz bakalım
Ben de sahuru bekliyorum akşam çok yemedim karnım acıktı ben de çikolata komasına girdimYarın oruca tekrar başlıyorum adet bitti kahve komasına girmek üzereyim sahur yapcam yatcam 1 saate
Ne kadar düzenli hazırlamışsın ay maşallahbugün ovulasyon günü yumurta burdayım diyor
GunaydiiiiinnnnYavruuu kurtlaarımmmmmmm günayalı çok olduuuu nerdesiniz ses verin☀🌡🌡🌡
Tarifsiz birşey değil mi kayıplardan sonra içinde atan bir kalp atışı duymakKızlar merhaba ilk gebeliğim kimyasal gebelikti 1 yıl sonra dış gebelik geçirdim beta değerim 11 binde metotreksat ile tedavi oldum. Dış gebelikten 6 ay sonra hamile olduğunu öğrendim hiç umudum yoktu hala düşük tehlikem var iğne oluyorum ama bugün bebeğin kalp atışını duydum o kadar şeyden sonra bir mucize gibiydi yaşadığımız üzücü şeylerin bir nedeni var allah hepimize bir mucize yaratacaktır
Bu güzeldi günaydınlarrYavruuu kurtlaarımmmmmmm günayalı çok olduuuu nerdesiniz ses verin☀🌡🌡🌡
Yaniyorum bitiyorumm ruzgar var gerci biraz ama sicak sicak ufluyooYavruuu kurtlaarımmmmmmm günayalı çok olduuuu nerdesiniz ses verin☀🌡🌡🌡
Teşekkür ederim düzeni severimNe kadar düzenli hazırlamışsın ay maşallah
Teşekkür ederim düzeni severimNe kadar düzenli hazırlamışsın ay maşallah
Icimde bir umut vardı ama çok iyimser bakmıyordum neden diye sorgularken gebe kaldığımı öğrendim ilk andan beri sürekli kanamalarım var yine kaybetme korkusu yaşıyorum ama mucizelere artik inanmaya başladım rabbim isteyen herkese sağlıklı bir gebelik süreci ve sağlıklı bir doğum versinTarifsiz birşey değil mi kayıplardan sonra içinde atan bir kalp atışı duymak