Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşbulduk... inşallah bir an önce müjdeli haberini alırsın 😍 peki doktorun ne kadar süre verdi benim doktorum 3 ay kesinlikle hamile kalmamam gerektiğini söyledi sağlıklı bir gebelik için 6 ay beklememi söyledi

Hoşbulduk... inşallah bir an önce müjdeli haberini alırsın 😍 peki doktorun ne kadar süre verdi benim doktorum 3 ay kesinlikle hamile kalmamam gerektiğini söyledi sağlıklı bir gebelik için 6 ay beklememi söyledi
Valla benim olmadığı için 6 ay filan demediler 🤷🏾‍♀️

Kızlar merhaba ilk gebeliğim kimyasal gebelikti 1 yıl sonra dış gebelik geçirdim beta değerim 11 binde metotreksat ile tedavi oldum. Dış gebelikten 6 ay sonra hamile olduğunu öğrendim hiç umudum yoktu hala düşük tehlikem var iğne oluyorum ama bugün bebeğin kalp atışını duydum o kadar şeyden sonra bir mucize gibiydi yaşadığımız üzücü şeylerin bir nedeni var allah hepimize bir mucize yaratacaktır :KK200:

Kızlar merhaba ilk gebeliğim kimyasal gebelikti 1 yıl sonra dış gebelik geçirdim beta değerim 11 binde metotreksat ile tedavi oldum. Dış gebelikten 6 ay sonra hamile olduğunu öğrendim hiç umudum yoktu hala düşük tehlikem var iğne oluyorum ama bugün bebeğin kalp atışını duydum o kadar şeyden sonra bir mucize gibiydi yaşadığımız üzücü şeylerin bir nedeni var allah hepimize bir mucize yaratacaktır :KK200:
Tarifsiz birşey değil mi kayıplardan sonra içinde atan bir kalp atışı duymak👍💗

Bugünde kırmızılık devam ediyor :halay: :halay:

Eklentiler

• 98443880_2587196928201773_7539280588037947392_o.jpg
    98443880_2587196928201773_7539280588037947392_o.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 23
Tarifsiz birşey değil mi kayıplardan sonra içinde atan bir kalp atışı duymak👍💗
Icimde bir umut vardı ama çok iyimser bakmıyordum neden diye sorgularken gebe kaldığımı öğrendim ilk andan beri sürekli kanamalarım var yine kaybetme korkusu yaşıyorum ama mucizelere artik inanmaya başladım :KK200: rabbim isteyen herkese sağlıklı bir gebelik süreci ve sağlıklı bir doğum versin🤗

X