Yemekleri soğansız nasıl yapıyosunevet kayinvalidem bile ben gidecegimde etekleri tutusur bana ozel yemek yapar sogan da yemem benkeske herseyi sorgulamadan yiyen biri olsam
Çok acayip normalde bugün gösteriyor takvim 2 3 gün sonra olması demek reglimin 2 3 gün gecikmesi demek bu kadar hayatta gecikme karnım da ağrıyor anlamadım acaba pik olmucak mı bu aysanki daha 2-3 gunu var gibi canim
sogansiz yapiyorumYemekleri soğansız nasıl yapıyosun
İnşallah canımHadi beklemeye devam sonrasinda guzel hamis haberleri beklioruz senden
siz yinede gun asiri degerlendirin kacirmis olmayinÇok acayip normalde bugün gösteriyor takvim 2 3 gün sonra olması demek reglimin 2 3 gün gecikmesi demek bu kadar hayatta gecikme karnım da ağrıyor anlamadım acaba pik olmucak mı bu ay
Değerlendiriyoruz canım bu hafta sadece bi gün boştu bakalım yarın ki testte belli olur onda koyulaşma olmazsa sıkıntısiz yinede gun asiri degerlendirin kacirmis olmayin
Çok yakın görünüyor inşallah olur
İnşallah canım ya o kadar uğraştım bu ay bari pik olsunÇok yakın görünüyor inşallah olur
Soğan bende yemem yeşil kuru yemem yemeklere bütün atıp alıyorum benim sorun posasında rende görmezsem yerimevet kayinvalidem bile ben gidecegimde etekleri tutusur bana ozel yemek yapar sogan da yemem benkeske herseyi sorgulamadan yiyen biri olsam
Gebelik belirtisi olabilir benim kimyasaldan sonra adam akıllı ilk denemem bu ay ilk kimyasal gebeliğin de mi progestan verdi doktor herhangi bi test yaptırmış mıydın?Merhabalar bende daha çok yenice kimyasal gebelik yasadim. Adet sonrası yumurtlama doneminde iki kere ilişki oldu. Ne olur ne olmaz diye progestana devam ediyorum yine. Goguslerimin şişliği acıması gitmedi hatta giderek daha çok acıyor test yapmama 10 gün var henüz. Kimyasal sonrası gebe kalmak kolay diyorlar sizde durumlar nasıl?
Kanda baktirmistim pozitif çıktı sonea degerim düştü adet gününden 6gun sonra kanamam geldi. Geçen yılda bir düşüğüm var o nedenle hemen progestana baslatti doktorum. Bu arada geçen sene yaşadığım düşük sebebiyle enfeksiyon yüzünden tuplerm tikanmis , 1tanesini acabildiler. İki taraflı çikolata kistim ve amh düşüklüğm var , yani durumum trajik diyebilirim. Kaç tane doktora gittysem %10ihtimal doğal yolla olur hemen tüp bebek dediler. Tüp bebek tedavisine baslamistim henüz 4aydir vitamin kullaniyordum artık işlemlere gecilecekti sonra supriz haberi aldik , bir mucizeydi bizim için ama sonunda yine üzüldük , ne kadar olumsuz olsa da ben yine umut ediyorum. 1.5 yıldır gebe kalmaya çalışıyorumGebelik belirtisi olabilir benim kimyasaldan sonra adam akıllı ilk denemem bu ay ilk kimyasal gebeliğin de mi progestan verdi doktor herhangi bi test yaptırmış mıydın?
ben oyle hic denemedim ama varligini bilmem bile sorun olur yiyemem alirim tadiniSoğan bende yemem yeşil kuru yemem yemeklere bütün atıp alıyorum benim sorun posasında rende görmezsem yerim
Canım gerçekten çok yollardan geçmişsin allah gönlüne göre verir inşallah hamilesindir benim ilk gebeliğimdi kimyasal doktor herhangi bi şey vermedi o yüzden sordum. Benim Ovülasyon dönemi bittikten 3 gün sonra göğüslerim taş gibi olup ağrımaya başlamıştı ilk belirtim oydu inşallah seninde hamilelik belirtisidirKanda baktirmistim pozitif çıktı sonea degerim düştü adet gününden 6gun sonra kanamam geldi. Geçen yılda bir düşüğüm var o nedenle hemen progestana baslatti doktorum. Bu arada geçen sene yaşadığım düşük sebebiyle enfeksiyon yüzünden tuplerm tikanmis , 1tanesini acabildiler. İki taraflı çikolata kistim ve amh düşüklüğm var , yani durumum trajik diyebilirim. Kaç tane doktora gittysem %10ihtimal doğal yolla olur hemen tüp bebek dediler. Tüp bebek tedavisine baslamistim henüz 4aydir vitamin kullaniyordum artık işlemlere gecilecekti sonra supriz haberi aldik , bir mucizeydi bizim için ama sonunda yine üzüldük , ne kadar olumsuz olsa da ben yine umut ediyorum. 1.5 yıldır gebe kalmaya çalışıyorum
İnşallah öyledir... Kimyasal da genetik araştırma yapilmadi yada pıhtılaşma bozukluğu bakilmadi ise , düşük veya kimyasal geçiren kişilere önlem olarak günlük bebek asprini icmesini tavsiye etti doktorum. Gebelikte de riskli dönemler geçene kadar devam ediliyor bu arada hiç sakıncası yok , sadece onlem amaçlı , kanını sulandirmaya yardimci oluyor. Ben ona hala devam ediyorum.Canım gerçekten çok yollardan geçmişsin allah gönlüne göre verir inşallah hamilesindir benim ilk gebeliğimdi kimyasal doktor herhangi bi şey vermedi o yüzden sordum. Benim Ovülasyon dönemi bittikten 3 gün sonra göğüslerim taş gibi olup ağrımaya başlamıştı ilk belirtim oydu inşallah seninde hamilelik belirtisidir
Evet canım ben coraspin içiyorum kimyasaldan beri inşallah faydası oluyordur Ovülasyon dönemindeyim değerlendiriyorum bakalım inşallah bu ay tutarİnşallah öyledir... Kimyasal da genetik araştırma yapilmadi yada pıhtılaşma bozukluğu bakilmadi ise , düşük veya kimyasal geçiren kişilere önlem olarak günlük bebek asprini icmesini tavsiye etti doktorum. Gebelikte de riskli dönemler geçene kadar devam ediliyor bu arada hiç sakıncası yok , sadece onlem amaçlı , kanını sulandirmaya yardimci oluyor. Ben ona hala devam ediyorum.
Ya hadi inşallahEvet canım ben coraspin içiyorum kimyasaldan beri inşallah faydası oluyordur Ovülasyon dönemindeyim değerlendiriyorum bakalım inşallah bu ay tutar
O dert bende de var. Yemeklerde soğan yiyemem. Ama çiğ yerim. Şuan bebişten dolayı çiğ de yiyemiyorum.Yemekleri soğansız nasıl yapıyosun
Evet öyle yapanlar var bana da çok öneriyorlar.Soğan bende yemem yeşil kuru yemem yemeklere bütün atıp alıyorum benim sorun posasında rende görmezsem yerim
Aa bizim topiğin adını soğan sevmeyenler olarak değiştirelimO dert bende de var. Yemeklerde soğan yiyemem. Ama çiğ yerim. Şuan bebişten dolayı çiğ de yiyemiyorum.