Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birkaç güne dedim ya tecrübe kazandım
Ya bisi sorsam sna tecrubene ihtiyacim varben de ilkkez ovu test yapiorum bugun adet biteli 8gun oldu saat 4te yaptim kalemtipi benimki tek cizgi cikti silik filanda yok obur tarafta yani t bolgesinde,normal dimi tek cizgi cikmasi?

deli oluyorum bu adama yani kocama bu. akşama görümcemleri yemeğe çağırdı aynı sitede oturuyoruz sahura kadar kalkmazlar artık
bende buna deli oluyorum kruvasan istiyodum kac gundur bulamadik tarif bulmus sana yapcam diye tutturdu tabi ben yaptim belim falan her yerim agridi

Kiyamam yaaa hamil3sin bide ne anladik bu isten,kendin pisir kendin ye olmus bu
yapmaya calisti calismadi degil ama tabi erkek hamur isinden ne anlar. bi hamur acti 3 cm var kalinligi bozdum tekrar actim falan amaaan. Guzel olsa bari pisiyor simdi

bende buna deli oluyorum kruvasan istiyodum kac gundur bulamadik tarif bulmus sana yapcam diye tutturdu tabi ben yaptim belim falan her yerim agridi
Hahahah ahh erkekler benim canım da san sebastian istiyor eşim de diyor malzeme alalım evde yapalım doğumgünüm için o gün de sokağa çıkma yasağı var (yani ben yapıcam) hem pasta niyetine diyor ne anladım bu işten

Sana izmir bomba tarifi veriyim de onu yap kruvasanı falan unutursun
yememmmmkiii kruvasani da sade severim. hamurisinde cikolata olursa asla yemem tadina bile bakmam. Mesela nutella severim ama ekmege surulurse tiksinirim. Boyle garip yemek huylarim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…