Aaaaa bak bu olmamış iştedeli oluyorum bu adama yani kocama bu. akşama görümcemleri yemeğe çağırdı aynı sitede oturuyoruz sahura kadar kalkmazlar artık
Ya bisi sorsam sna tecrubene ihtiyacim varBirkaç güne dedim ya tecrübe kazandım
bende buna deli oluyorum kruvasan istiyodum kac gundur bulamadik tarif bulmus sana yapcam diye tutturdu tabi ben yaptim belim falan her yerim agridideli oluyorum bu adama yani kocama bu. akşama görümcemleri yemeğe çağırdı aynı sitede oturuyoruz sahura kadar kalkmazlar artık
Kiyamam yaaa hamil3sin bide ne anladik bu isten,kendin pisir kendin ye olmus bubende buna deli oluyorum kruvasan istiyodum kac gundur bulamadik tarif bulmus sana yapcam diye tutturdu tabi ben yaptim belim falan her yerim agridi
yapmaya calisti calismadi degil ama tabi erkek hamur isinden ne anlar. bi hamur acti 3 cm var kalinligi bozdum tekrar actim falan amaaan. Guzel olsa bari pisiyor simdiKiyamam yaaa hamil3sin bide ne anladik bu isten,kendin pisir kendin ye olmus bu
Olmustur olmustur ohh miss bayilirim ben de afiyetle ye benim yerimedeyapmaya calisti calismadi degil ama tabi erkek hamur isinden ne anlar. bi hamur acti 3 cm var kalinligi bozdum tekrar actim falan amaaan. Guzel olsa bari pisiyor simdi
yerim canim hepinizin yerineOlmustur olmustur ohh miss bayilirim ben de afiyetle ye benim yerimede
Hahahah ahh erkeklerbende buna deli oluyorum kruvasan istiyodum kac gundur bulamadik tarif bulmus sana yapcam diye tutturdu tabi ben yaptim belim falan her yerim agridi
Sana izmir bomba tarifi veriyim de onu yap kruvasanı falan unutursunyapmaya calisti calismadi degil ama tabi erkek hamur isinden ne anlar. bi hamur acti 3 cm var kalinligi bozdum tekrar actim falan amaaan. Guzel olsa bari pisiyor simdi
kruvasan degilde guzel bi poaca olmusOlmustur olmustur ohh miss bayilirim ben de afiyetle ye benim yerimede
yememmmmkiii kruvasani da sade severim. hamurisinde cikolata olursa asla yemem tadina bile bakmam. Mesela nutella severim ama ekmege surulurse tiksinirim. Boyle garip yemek huylarim varSana izmir bomba tarifi veriyim de onu yap kruvasanı falan unutursun
Aaa enteresanyememmmmkiii kruvasani da sade severim. hamurisinde cikolata olursa asla yemem tadina bile bakmam. Mesela nutella severim ama ekmege surulurse tiksinirim. Boyle garip yemek huylarim var
ben cok az yemek yer cok zor begenirim her gittigim restorana kendi kendime puan veririm zor bi insanimAaa enteresan
Valla değişikmiş kuzu yemek seçmek çooook zorben cok az yemek yer cok zor begenirim her gittigim restorana kendi kendime puan veririm zor bi insanim
evet kayinvalidem bile ben gidecegimde etekleri tutusur bana ozel yemek yapar sogan da yemem benValla değişikmiş kuzu yemek seçmek çooook zor
sanki daha 2-3 gunu var gibi canim
O da iyiymis farkinda olmadan enteresan bi tarif cikmiskruvasan degilde guzel bi poaca olmus
Hadi beklemeye devam sonrasinda guzel hamis haberleri beklioruz senden