Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah senin pik olur ama şimdiden biraz koyulaşmaya başlaması lazım galiba. Benim çok silinik bu ay ama geçen ay gün gün koyulaştı
Benim çok garip oldu her ay farklı oluyor galiba hafta içi baya koyulaşmıştı pik beklerken birden silikleşti testleri aldığım bayana yolladım foto bazen öyle olabiliyor dedi şimdi tekrar koyulaşma başladı yarın pik olacak gibi tatile denk gelmesi süper oldu

Valla çok sıkılıyorum bazen benim tanıdık bi kere korunmadan ilişki yaşadık hamilelik belirtilerim var diyor biz ovülasyonu ilişkisi hala sonuç sıfır

İnşallah bu ay ki pikin senin için son olur ve hamile kalırsın Tatilede denk gelmiş senin adına sevindim darısı bizim başımıza canım

Valla çok sıkılıyorum bazen benim tanıdık bi kere korunmadan ilişki yaşadık hamilelik belirtilerim var diyor biz ovülasyonu ilişkisi hala sonuç sıfır
evet ya eskiden testmi vardı takvimmi vardı hamileliklerim ikiside tek seferde oldu neden böyle oluyor anlamıyorum benim testler şöyle

Eklentiler

• 99123334_2585601361694663_4836447575492001792_o.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 19
İnşallah bu ay ki pikin senin için son olur ve hamile kalırsın Tatilede denk gelmiş senin adına sevindim darısı bizim başımıza canım
Canım inşallah çok sağol inşallah senin de aynı şekilde son olur ve artık güzel haberler veririz

Hava çok sıcak evi toparlayım dedim iftardan sonra temizlik yapacağım yemin ederim eridim bittim şuan klimanın karşısında yatıyorum
Ben bugün 3 kez suyun altına girdim herşeyi yıkadım yasytık yorgan tül perde adetliyken hepsi bitsin istedim. Cam pencere tül perde allah ne verdiyse spor yaptım yemek yaptım herşey bitti şükür darısı başına kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…