Benim çok garip oldu her ay farklı oluyor galiba hafta içi baya koyulaşmıştı pik beklerken birden silikleşti testleri aldığım bayana yolladım foto bazen öyle olabiliyor dedi şimdi tekrar koyulaşma başladı yarın pik olacak gibi tatile denk gelmesi süper olduİnşallah senin pik olur ama şimdiden biraz koyulaşmaya başlaması lazım galiba. Benim çok silinik bu ay ama geçen ay gün gün koyulaştı
Valla çok sıkılıyorum bazen benim tanıdık bi kere korunmadan ilişki yaşadık hamilelik belirtilerim var diyor biz ovülasyonu ilişkisi hala sonuç sıfırBenim çok garip oldu her ay farklı oluyor galiba hafta içi baya koyulaşmıştı pik beklerken birden silikleşti testleri aldığım bayana yolladım foto bazen öyle olabiliyor dedi şimdi tekrar koyulaşma başladı yarın pik olacak gibi tatile denk gelmesi süper oldu
İnşallah bu ay ki pikin senin için son olur ve hamile kalırsınBenim çok garip oldu her ay farklı oluyor galiba hafta içi baya koyulaşmıştı pik beklerken birden silikleşti testleri aldığım bayana yolladım foto bazen öyle olabiliyor dedi şimdi tekrar koyulaşma başladı yarın pik olacak gibi tatile denk gelmesi süper oldu
Dur benimde canım çekti son testim kaldı diye bugün yapmamıştım yarın yaparım diye bende yapacagım şimdiBenim dün biraz daha koyulaştı bakalım birazdan yapcam bugüm nasıl çıkacak
evet ya eskiden testmi vardı takvimmi vardı hamileliklerim ikiside tek seferde oldu neden böyle oluyor anlamıyorum benim testler şöyleValla çok sıkılıyorum bazen benim tanıdık bi kere korunmadan ilişki yaşadık hamilelik belirtilerim var diyor biz ovülasyonu ilişkisi hala sonuç sıfır
İnşallahİnşallah bu ay ki pikin senin için son olur ve hamile kalırsınTatilede denk gelmiş senin adına sevindim darısı bizim başımıza canım
Canım inşallah çok sağolİnşallah bu ay ki pikin senin için son olur ve hamile kalırsınTatilede denk gelmiş senin adına sevindim darısı bizim başımıza canım
Aaaa maşaallahın var yalnızProfile kendi fotomu koydum
Evet yaşımı göstermemAaaa maşaallahın var yalnızçok genç gösteriyorsun
ya tam ona bakmistim bende. Kizmazsan ben seni hic oyle hayal etmemistim daha kilolu ve daha buyuk gosterdigini dusunuyodum. Cok guzelmissin masallahProfile kendi fotomu koydum
Ben bugün 3 kez suyun altına girdim herşeyi yıkadım yasytık yorgan tül perde adetliyken hepsi bitsin istedim. Cam pencere tül perde allah ne verdiyseHava çok sıcak evi toparlayım dedim iftardan sonra temizlik yapacağım yemin ederim eridim bittim şuan klimanın karşısında yatıyorum
Vallahi nedense bende daha orta yaşlı ve kapalı olarak hayal etmiştimya tam ona bakmistim bende. Kizmazsan ben seni hic oyle hayal etmemistim daha kilolu ve daha buyuk gosterdigini dusunuyodum. Cok guzelmissin masallah☺
Ohhhh bana da gelseneBen bugün 3 kez suyun altına girdim herşeyi yıkadım yasytık yorgan tül perde adetliyken hepsi bitsin istedim. Cam pencere tül perde allah ne verdiyse☀🌡 spor yaptım yemek yaptım herşey bitti şükür darısı başına kuzucum
Benim de şuan bundan azıcık daha koyu pembeliği almaya başlamış gibi bakalım ne zaman pik görcezEki Görüntüle 2636013 Buda benim ki. Pik olmak istemiyor inatla
Hiç bir rahatsızlığım yok canım. Aslında pik olmuyor ya acaba hamile miyim ondan mı olmadı diye geçiyor hep içimdenUcanbilge tiroid vb. Herhangi bi kronik rahatsızlığın var mı canım?