Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güüünayydınnn Kızlarr bugün adetim sökülmüş şükür gece baya canlı geçmiş ben aygın baygın uyumuş kalmışım
minseo bat 06.06.2020 kuzucum benide güncelle

Ohh şükür aktif kanama olmamasına çok sevindim gerisine takılma ayy

sutlu kahve gibiydi rengi

minseo ovulasyon hala silik. Sol kasığımda hafif arada sancı Oluyor gibi ama ben bunları hamilelik belirtisi düşünmüyorum. Geçen ay sendede olmuştu sanırım

canim umarim dedigin gibi normaldir ebe de simdilik sorun yok dedi bakalim. Dun biraz yorulmustum belki de ondan oldu

Dunden beri nete giremiork sorun vardi simdi okudum cvp yazmak istedim ki icin rahat olsun,ben ilk gebeligimde kizima hamileyken 2.ayda oldu ayni durum benide hemen bi acele bi telas cagirdi gel duusk ypiosun filan neyse benimde ilk ya korktm gittim hemen sonra aglayark ciktim bekle dussun dedi baska doktora gotuedu esim yerlesme kanamasi korkma dedi bazen 3ayda dahi olabiliyor agir is yapma 3ay dolana kadar yorma kendini yeterli dedi yani bazilari cidden cok acimasiz oluo kafana sakin takma

cok tesekkur ederim canim cevabin icin internette de okudum yogun degilse boyle ufak lekelenmeler normalmis icim rahatladi. İs yapmicam dinlenicem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…