Rica ederim kafana takilan bisi olursa sorabilrsn 2gebeligimdede farkli seyler yasadim cunku onemi olan dedigin gibi dinlen ve stres yapma ilk trimester cok onemlicok tesekkur ederim canim cevabin icin internette de okudum yogun degilse boyle ufak lekelenmeler normalmis icim rahatladi. İs yapmicam dinlenicem bakalim
Eskiden kalmış da olabilir ozaman canım dikkat et kendineaktif kanama yok dedi bana da alttan bakti iyice
sagol canim dun akvaryum temizlemistim az az da olsa suyunu bosalttim doldurdum falan muhtemelen ondan oldu yoruldugum icin. Bi daha tovbe yapmamEskiden kalmış da olabilir ozaman canım dikkat et kendine
Yorgunluktan oluyor. Bende çabuk yoruluyorum canım bi iş yapsam bile enerjimin düştüğünü hissedince hemen istirahat ediyorum. Böyle böyle geçinip gideceğiz İnşAllahsagol canim dun akvaryum temizlemistim az az da olsa suyunu bosalttim doldurdum falan muhtemelen ondan oldu yoruldugum icin. Bi daha tovbe yapmam
artik eskisi gibi davranamayacagimi anladim. Eskiden kadinlar tarlada calisip doguruyolarmis mantigindaydim biraz ama oyle olmuyormus anladimYorgunluktan oluyor. Bende çabuk yoruluyorum canım bi iş yapsam bile enerjimin düştüğünü hissedince hemen istirahat ediyorum. Böyle böyle geçinip gideceğiz İnşAllah
Gozun aydin cnm insallah bidahaki adet kesilmen bebisten dolayi olur
Günaydın canım oh süper güncelleyim hemen benim de 1 haziran bat lar yakınGüüünayydınnn Kızlarrbugün adetim sökülmüş şükür gece baya canlı geçmiş ben aygın baygın uyumuş kalmışım
minseo bat 06.06.2020 kuzucum benide güncelle ☀ ☀🌡
Kuzu benim de hala silik çıkıyor kaç gün oldu teste başlayalı sen benim bugün 4. testi yapcamminseo ovulasyon hala silik. Sol kasığımda hafif arada sancı Oluyor gibi ama ben bunları hamilelik belirtisi düşünmüyorum. Geçen ay sendede olmuştu sanırım
Kesildimi peki akıntı devam ediyormu bencede ağır kaldırmasagol canim dun akvaryum temizlemistim az az da olsa suyunu bosalttim doldurdum falan muhtemelen ondan oldu yoruldugum icin. Bi daha tovbe yapmam
Bazı kadınlar öyle oluyor bazıları böyle oluyor canım benim kuzen maşallah öyle rahattıki hamile olduğunu unutuyordu bazen cam siler haliları kaldırıp yerleri siler mutfak dolapları siler temizlik hastalığı var yapmadan duramıyor allah dağına göre kar verirmiş hassas olsaydı napardı bilmem hiç oturmadan doğurdu maşallahartik eskisi gibi davranamayacagimi anladim. Eskiden kadinlar tarlada calisip doguruyolarmis mantigindaydim biraz ama oyle olmuyormus anladim
kesildi sanirim sabah bisey yoktu olsa gece gelirdi sanirim yineKesildimi peki akıntı devam ediyormu bencede ağır kaldırma
Evet babaannelerimizin anneannelerimizin yedikleri içtikleri soludukları hava ortamları farklıydı. Dolasıylada hormonları da farklıydı galiba ondanartik eskisi gibi davranamayacagimi anladim. Eskiden kadinlar tarlada calisip doguruyolarmis mantigindaydim biraz ama oyle olmuyormus anladim
Hava çok sıcak evi toparlayım dedim iftardan sonra temizlik yapacağım yemin ederim eridim bittim şuan klimanın karşısında yatıyorumKızlarrrrrrrrrrrrrrr🌡☀ ☀
Kuzu benim de hala silik çıkıyor kaç gün oldu teste başlayalı sen benim bugün 4. testi yapcamevet canım olmuştu ara ara yumurtlama döneminde olabiliyor kasık sancısı sen gebelik şüphen için bi idrar testi yapsana canım
Benim de geçen ay öyleydi bu ay öyle olacak mı bakalım benim pazar-pazartesi gibi pik olması lazım takvime göre bakalım nolcakGebelik testi yapmayacagım adetim geçene kadar diye karar aldım kendi kendimebenim takvime göre dün yumurtlama bitti
Kendi kendime adet gecikince test yapacagım diye karar aldımzaten evde testte kalmadı ama benim yumurtlama dün bitti canım takvime göre. Geçen ay takvimle aynı dönemde yumurtlamayı görmüştüm.
İnşallah senin pik olur ama şimdiden biraz koyulaşmaya başlaması lazım galiba. Benim çok silinik bu ay ama geçen ay gün gün koyulaştıBenim de geçen ay öyleydi bu ay öyle olacak mı bakalım benim pazar-pazartesi gibi pik olması lazım takvime göre bakalım nolcak
İyi bari ayaklarını yüksekte tutarak uzan ara ara şu ilk 3 ayı atlatırsan sonra rahatsınkesildi sanirim sabah bisey yoktu olsa gece gelirdi sanirim yine
Benim bugün 22.gün kızardı iyice test yarın pik bekliyorum baya geç oldu adete az kaldı inşallah tutarBenim de geçen ay öyleydi bu ay öyle olacak mı bakalım benim pazar-pazartesi gibi pik olması lazım takvime göre bakalım nolcak
Benim dün biraz daha koyulaştı bakalım birazdan yapcam bugüm nasıl çıkacakİnşallah senin pik olur ama şimdiden biraz koyulaşmaya başlaması lazım galiba. Benim çok silinik bu ay ama geçen ay gün gün koyulaştı