Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eskiden kalmış da olabilir ozaman canım dikkat et kendine 🙋‍♀️
sagol canim dun akvaryum temizlemistim az az da olsa suyunu bosalttim doldurdum falan muhtemelen ondan oldu yoruldugum icin. Bi daha tovbe yapmam🙈

sagol canim dun akvaryum temizlemistim az az da olsa suyunu bosalttim doldurdum falan muhtemelen ondan oldu yoruldugum icin. Bi daha tovbe yapmam🙈
Yorgunluktan oluyor. Bende çabuk yoruluyorum canım bi iş yapsam bile enerjimin düştüğünü hissedince hemen istirahat ediyorum. Böyle böyle geçinip gideceğiz İnşAllah 👍

Yorgunluktan oluyor. Bende çabuk yoruluyorum canım bi iş yapsam bile enerjimin düştüğünü hissedince hemen istirahat ediyorum. Böyle böyle geçinip gideceğiz İnşAllah 👍
artik eskisi gibi davranamayacagimi anladim. Eskiden kadinlar tarlada calisip doguruyolarmis mantigindaydim biraz ama oyle olmuyormus anladim🙈

minseo minseo ovulasyon hala silik. Sol kasığımda hafif arada sancı Oluyor gibi ama ben bunları hamilelik belirtisi düşünmüyorum. Geçen ay sendede olmuştu sanırım
Kuzu benim de hala silik çıkıyor kaç gün oldu teste başlayalı sen benim bugün 4. testi yapcam 🤔 evet canım olmuştu ara ara yumurtlama döneminde olabiliyor kasık sancısı sen gebelik şüphen için bi idrar testi yapsana canım

artik eskisi gibi davranamayacagimi anladim. Eskiden kadinlar tarlada calisip doguruyolarmis mantigindaydim biraz ama oyle olmuyormus anladim🙈
Bazı kadınlar öyle oluyor bazıları böyle oluyor canım benim kuzen maşallah öyle rahattıki hamile olduğunu unutuyordu bazen cam siler haliları kaldırıp yerleri siler mutfak dolapları siler temizlik hastalığı var yapmadan duramıyor allah dağına göre kar verirmiş hassas olsaydı napardı bilmem hiç oturmadan doğurdu maşallah 🧿🧿🧿

Evet babaannelerimizin anneannelerimizin yedikleri içtikleri soludukları hava ortamları farklıydı. Dolasıylada hormonları da farklıydı galiba ondan

[/QUOTE]
Gebelik testi yapmayacagım adetim geçene kadar diye karar aldım kendi kendime 😂 benim takvime göre dün yumurtlama bitti
Kuzu benim de hala silik çıkıyor kaç gün oldu teste başlayalı sen benim bugün 4. testi yapcam 🤔 evet canım olmuştu ara ara yumurtlama döneminde olabiliyor kasık sancısı sen gebelik şüphen için bi idrar testi yapsana canım

Gebelik testi yapmayacagım adetim geçene kadar diye karar aldım kendi kendime 😂 benim takvime göre dün yumurtlama bitti

Kendi kendime adet gecikince test yapacagım diye karar aldım 😂😂 zaten evde testte kalmadı ama benim yumurtlama dün bitti canım takvime göre. Geçen ay takvimle aynı dönemde yumurtlamayı görmüştüm.
Benim de geçen ay öyleydi bu ay öyle olacak mı bakalım benim pazar-pazartesi gibi pik olması lazım takvime göre bakalım nolcak 🤔

Benim de geçen ay öyleydi bu ay öyle olacak mı bakalım benim pazar-pazartesi gibi pik olması lazım takvime göre bakalım nolcak 🤔
İnşallah senin pik olur ama şimdiden biraz koyulaşmaya başlaması lazım galiba. Benim çok silinik bu ay ama geçen ay gün gün koyulaştı

Benim bugün 22.gün kızardı iyice test yarın pik bekliyorum baya geç oldu adete az kaldı inşallah tutar 🤲🤲 takvime göre 18 i gözüküyordu takvim yanıltıyor test doğru

X