Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah rabbim isteyen herkese versin... ameliyattan sonra ne kadar bekledin peki veya ne kadar sonra hamile kaldın ?
3 ay korundum. 6 ay denedim olmayınca tüp bebeğe gittim. 2 sene kadar sürdü. İlk negatif 2.boş gebelik oldu. Kasımda kürtaj oldum. 1 ay korundum. Aşılama yapılcaktı virüs çıktı. 3.ay kendiliğinden oldu şükür

Ben varım aynen sağ taraf alındı 2 dış gebelik sonucunda 6 ay oldu benim ama hala kalamadım yaşım 38 benim belki ondan bilmiyorum herkes aynı olcak diye bişey yok umarım en kısa sürede hamile kalırsın aramıza hoş geldin

Kızzzzzlarrrrrrr iftarda neler var sayın bakem banada ilham gelsin adet bitti yarın orucum tekrar kısmetse şimdiden hazırlanayım

Kızzzzzlarrrrrrr iftarda neler var sayın bakem banada ilham gelsin adet bitti yarın orucum tekrar kısmetse şimdiden hazırlanayım
benim hicbisey yok eski yemekleri yicez. 4 gun esim evde o da oruc degil ona naz yapiyorum biraz

Kusura bakmayın çok geç gördüm,sizin doğum olmuştur artık.Uzukmeyin demek yersiz,mübarek Ramazan ayında dua edicem Bir kere dilemiş Rabbim olmuş,inşallah tekrar hamile kalırsınız

Taze fasulye bulgur pilavı cacık eşim fasulyeyi fazla almış ya difrizde saklanır mı nasıl saklanır
Yeşil fasülye yan kıllarını temizle dilimle düdüklüye at 5 dk haşla soguyunca poşetle at dolaba çıkarınca ister yumurtalı yap ister zeytinyağlı harika oluyor

Kızlar bugün sağ kasığımda bıçak saplanması gibi sancı var daha Ovülasyon testi yapmadım yumurtlama sancısı sanırım

Taze fasulye bulgur pilavı cacık eşim fasulyeyi fazla almış ya difrizde saklanır mı nasıl saklanır
kavurmadan koyunca hic lezzeti kalmiyor gecen sene oyle bi hata yaptim ben daha duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…