3 ay korundum. 6 ay denedim olmayınca tüp bebeğe gittim. 2 sene kadar sürdü. İlk negatif 2.boş gebelik oldu. Kasımda kürtaj oldum. 1 ay korundum. Aşılama yapılcaktı virüs çıktı. 3.ay kendiliğinden oldu şükürAmin inşallah rabbim isteyen herkese versin... ameliyattan sonra ne kadar bekledin peki veya ne kadar sonra hamile kaldın ?
Günaydın iyimisin canımgunaydinnn☀☀
iyiyim cok sukur canim bidaha leke falan olmayinca rahatladimGünaydın iyimisin canım
Ben varım aynen sağ taraf alındı 2 dış gebelik sonucunda 6 ay oldu benim ama hala kalamadım yaşım 38 benim belki ondan bilmiyorumMerhaba hanımlar 2018 aralık ayında ilk hamileliğim gerçekleşti 5 haftalıkken dış gebelik olduğunu öğrendim iğneyle ilaçlarla düşürdüler 2020 ocak ayında 2 defa hamile kaldım 5 haftalıkken ikinci defa dış gebelik dediler ve sol tüpüm alındı sağ tüpümün gayet sağlıklı %85 normal yolla anne olabileceğimi söyledi doktorum benim durumda olan var mı aranızda ne kadar sonra hamile kaldınız
Şükür canım olmasında zaten ponçik naz yapıyor benceiyiyim cok sukur canim bidaha leke falan olmayinca rahatladim☺
İyi bari sevindimiyiyim cok sukur canim bidaha leke falan olmayinca rahatladim☺
Hadi hayırlısı bugün ve devamı 4 gün degerlendirin bizde teyze olalımbugün ovulasyon günüyumurta burdayım diyor
anasi gibi nazli herhaldeŞükür canım olmasında zaten ponçik naz yapıyor bence
hadi o zaman ne duruyorsunnnbugün ovulasyon günüyumurta burdayım diyor
benim hicbisey yok eski yemekleri yicez. 4 gun esim evde o da oruc degil ona naz yapiyorum birazKızzzzzlarrrrrrriftarda neler var sayın bakem banada ilham gelsin adet bitti yarın orucum tekrar kısmetse şimdiden hazırlanayım
Taze fasulye bulgur pilavı cacıkKızzzzzlarrrrrrriftarda neler var sayın bakem banada ilham gelsin adet bitti yarın orucum tekrar kısmetse şimdiden hazırlanayım
Kusura bakmayın çok geç gördüm,sizin doğum olmuştur artık.Uzukmeyin demek yersiz,mübarek Ramazan ayında dua edicem Bir kere dilemiş Rabbim olmuş,inşallah tekrar hamile kalırsınızgecmis olsun sizin adiniza üzüldüm . basiniz sagolsun. ben sizinle benzer durumdayim.20 haftalik zorunlu gebelik sonlandirmam gerekiyor.cok üzgünüm surekli agliyorum. acinizi deşmek istemem cok ozel degilse nasil oldugunu anlatabilir misiniz?ne yapacagimi bilemiyorum. oyle çaresizim ki
Yeşil fasülye yan kıllarını temizle dilimle düdüklüye at 5 dk haşla soguyunca poşetle at dolaba çıkarınca ister yumurtalı yap ister zeytinyağlı harika oluyorTaze fasulye bulgur pilavı cacıkeşim fasulyeyi fazla almış ya difrizde saklanır mı nasıl saklanır
Tamam canım bi kısmını ayırıp haşlayım bari ziyan olmasınYeşil fasülye yan kıllarını temizle dilimle düdüklüye at 5 dk haşla soguyunca poşetle at dolaba çıkarınca ister yumurtalı yap ister zeytinyağlı harika oluyor
kavurmadan koyunca hic lezzeti kalmiyor gecen sene oyle bi hata yaptim ben daha duruyorTaze fasulye bulgur pilavı cacıkeşim fasulyeyi fazla almış ya difrizde saklanır mı nasıl saklanır
Düdüklüye koydumkavurmadan koyunca hic lezzeti kalmiyor gecen sene oyle bi hata yaptim ben daha duruyor