sana kahveci dukkani alsin esin dogum gunundeValla gelirimmm bi gave yap yetet
Valla süper olurrrrsana kahveci dukkani alsin esin dogum gununde
Teşekkür ederimya tam ona bakmistim bende. Kizmazsan ben seni hic oyle hayal etmemistim daha kilolu ve daha buyuk gosterdigini dusunuyodum. Cok guzelmissin masallah☺
Okadar içme kız kalp çarpıntısı yapar zararlıValla süper olurrrrben akşama kadar kocaman kupalarla 5 tane içiyorum
YaşlıVallahi nedense bende daha orta yaşlı ve kapalı olarak hayal etmiştim
iyisin iyiTeşekkür ederimkiloluyum yinede ya veremediğim 10 kilom var insülin direnci engel oluyor kilo vermeme
Maşallah maşallahYaşlı37 yaş yaşlı sayılmaz canım daha gencim saçımda beyaz yok maşallah diyin nazar değmesin
tammm adamina geldin hic anlamamm
Ben çok severim bende fal programına gönderdim az önce masa başında bi çalışan gördüm başında da biri duruyor pek anlamam bende
Off yine mi çalışıyorum deniz tatil yok muBen çok severim bende fal programına gönderdim az önce masa başında bi çalışan gördüm başında da biri duruyor pek anlamam bende
Off yine mi çalışıyorum deniz tatil yok mu
Ben 2 dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı en büyük etken hormonlu yiyecek ve siğara kullanımıDış gebelik altında yatan sebep belli mitüp bebek en kısa sürede cevap verir inşallah
Geçmiş olsun canımBen 2 dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı en büyük etken hormonlu yiyecek ve siğara kullanımı
Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Tek tüple doğal yoldan gebe kalabildim bin şükür Rabbimdevamını verir İnşAllah. Darısı bütün isteyenleretüpün alındımı peki kuzum ?