Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişi sorcam şu çakşır kökü suyunu deneyen var mı? Aktardan alıp içsem işe yarar mı acaba youtubeda baya video var bununla ilgili yumurta ve sperm kalitesini artırdığı ile ilgili
Eşim kullandı ben de soğan suyu yaptım kullandığımız ay hamile kaldım .çakşırı çok araştırdım regli bitince başlanıyor yumurtayla görene kadar eşin de 1ay boyunca .akzer markasını tavsiye ederim

Eşim kullandı ben de soğan suyu yaptım kullandığımız ay hamile kaldım .çakşırı çok araştırdım regli bitince başlanıyor yumurtayla görene kadar eşin de 1ay boyunca .akzer markasını tavsiye ederim
Sağol canım ben de bu ay gebelik olmazsa alıp deneyim bari

ya kizlar dun cok az bi kahverengi leke geldi bugun yine gelmis bende gittigim hastaneyi aradim ebeye yonlendirdiler dedim iste cok az sadece camasirim biraz batacak kadar diye bunlar dusuk bulgusu gelin yatisinizi yapalim dedi ben sok oldum. Esimde ozel hastane para kazanmak icin yapiyolar korkma istiyosan gidelim ama dr da yokmus ne tedavi yapacaklar yarin sabah gidelim dedi. Ben cok korkuyorum simdi napiyim sizce

ya kizlar dun cok az bi kahverengi leke geldi bugun yine gelmis bende gittigim hastaneyi aradim ebeye yonlendirdiler dedim iste cok az sadece camasirim biraz batacak kadar diye bunlar dusuk bulgusu gelin yatisinizi yapalim dedi ben sok oldum. Esimde ozel hastane para kazanmak icin yapiyolar korkma istiyosan gidelim ama dr da yokmus ne tedavi yapacaklar yarin sabah gidelim dedi. Ben cok korkuyorum simdi napiyim sizce
Canım hiç korkma ilaç veriyor doktor bu durumlarda bişi olmaz benim arkadaşım regl gibi kanaması oluyordu ilaç kullandı doğurdu

Geldik simdi aktif kanama yokmus ilac da vermedi yat dinlen is yapma dedi. Sonraki kontrolunde kalp atisi da duyulur dedi biz duyduk zaten gecen hafta dedim sasirdi vajinal mi duydunuz dedi yoo karindan dedim emin misin diyor bide yalan borcum mu var duyduk iste

Geldik simdi aktif kanama yokmus ilac da vermedi yat dinlen is yapma dedi. Sonraki kontrolunde kalp atisi da duyulur dedi biz duyduk zaten gecen hafta dedim sasirdi vajinal mi duydunuz dedi yoo karindan dedim emin misin diyor bide yalan borcum mu var duyduk iste
Off cidden sıkıyorlar ve insanı strese sokuyorlar ilişkiden uzak dur ve dinlen hiç bişey olmaz yasak bitince kendi doktoruna bi gider muayne olursun için rahatlar kese ve kalp atışı oluştuktan sonra düşüğü engelliyorlar ilaçlarla kötüyü düşünme canım boşver diyorum ya arkadaşım reflden daha beter kanama yaşadı pıhtılar düşürdü bebek düştü diye hastaneye gittiler 2 gün yattı evine döndü karından progestan vurdu doğumunu da yaptı

tatlım çamur gibimi rengi akıntının nöbetçi doktor olan biyere gitseydin keşke görümceminde öyle oldu aynısı olmaz inşallah kalp atışı durduğu için leke gelmiş kürtaj yaptı 😔😔😔😔😔çok kötü aynısı olmasın bazen kanamalar oluyor 12 ci haftaya kadar öyle birşeydir belki ağır felan kaldırmadın dimi iğne verirdi doktor olsa progestan

Son düzenleme:
Deryakckn Deryakckn Bişey Olmaz canım ya kahverengi akıntı bi tek düşük belirtisi değil ki hormon artışından kaynaklı da lekelenme oluyor tuğçenin yoğun bi lekelenmesi yok zaten şuan hastanede risk yok dinlen demişler kötü ihtimalleri konuşmayalım 🙏moralini yüksek tutması lazım ✌️ en kötü yarın bi kadın doğuma görünür içi ferahlar. 😌Yasak olsa da randevu alıp gidebiliyorsun canım tugcekb tugcekb

Deryakckn Deryakckn Bişey Olmaz canım ya kahverengi akıntı bi tek düşük belirtisi değil ki hormon artışından kaynaklı da lekelenme oluyor tuğçenin yoğun bi lekelenmesi yok zaten şuan hastanede risk yok dinlen demişler kötü ihtimalleri konuşmayalım 🙏moralini yüksek tutması lazım ✌ en kötü yarın bi kadın doğuma görünür içi ferahlar. 😌Yasak olsa da randevu alıp gidebiliyorsun canım tugcekb tugcekb
Aynen kötüyü çağırmayalım benim 6cı aya kadar gelmişti aktif kanama olmadığı sürece doktorlar önemsemiyor

X