- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.417
- 33
bide yanyana olurmusuz calarim salataliklarini domatesleriniada parsel kaç yakınsa foto yollayım dicem ama telefondan foto gönderilmiyor buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide yanyana olurmusuz calarim salataliklarini domatesleriniada parsel kaç yakınsa foto yollayım dicem ama telefondan foto gönderilmiyor buraya
bide yanyana olurmusuz calarim salataliklarini domateslerini
Kaç s
15/8 bizimki20/43 seninki kac?
Çok yakın buldum sizi beyaz kulubeli sizin kulubeye gelmeden çöp konteyner lar var ona gelmeden konteynerlerin hizasında 2ci kulube bizimbide yanyana olurmusuz calarim salataliklarini domateslerini
bizimki berbat durumda bayramdan sonra ise koyulcaz mecbur. Baya bi temizlenmesi lazimÇok yakın buldum sizi beyaz kulubeli sizin kulubeye gelmeden çöp konteyner lar var ona gelmeden konteynerlerin hizasında 2ci kulube bizim
Harabe yapmışlarKaç s
15/8 bizimki
Evet gördüm çöpleri felan bırakıp gitmiş giden otlar çok büyümüş ekme zamanı geçmeden yaptırmanız lazım ot yolmak köklerini çıkarmak çok zor adam tutup yaptır bence hamile hamile yapman güçbizimki berbat durumda bayramdan sonra ise koyulcaz mecbur. Baya bi temizlenmesi lazim
İnşallah kuzum inşallahİnşAllah korktuğun değildir. İlaç vs ile bi müddet uzatabiliyor diye biliyorum.Doktorunun yardımcı olabiliceğine inanıyorum
Çok korkuyorum doktorda korkuyordu galiba korktuğumuz başımıza geldigunaydin umarim erken menopoz degildir ya benim annemde 38 yasinda girmis menopoza
C life kullandım 2 ay daha çok kesti adetimiGünaydın canım inşallah değildir çok erken henüz geciktiren bitkisel ürünler var macun onlardan kullan c-life gibi bu macunu kullanıp adet olanlar var umutsuzluğa kapılma
İlaç değil canım bebek yapmam lazım gecikmesi için oda olmadı Allah nasip etmedi bekleyecez malum sonuGünaydın kuzum şüphen varsa bi hormonlarına baktı canım belki ilaçla bi süre daha gelmesini sağlarlar
Aaa herkesi adet söktürüyor enteresan benim kullandığımı denesen birde naturellen ismi instagram da çok etkili oda ben 1 kavanoz kullandım hamilelik oldu ama düşük oldu yineC life kullandım 2 ay daha çok kesti adetimi
Canım dur bakalım hemen menapoza yorma testlerini falan yaptır ne çıkacakİlaç değil canım bebek yapmam lazım gecikmesi için oda olmadı Allah nasip etmedi bekleyecez malum sonu
Tsk ederim cnmDoğru hatırlıyorsun canım. Yok çektirmedim bu gebelikten önce. Taa en başta çektirmiştim
Deneyim canım ne kaybederim kiAaa herkesi adet söktürüyor enteresan benim kullandığımı denesen birde naturellen ismi instagram da çok etkili oda ben 1 kavanoz kullandım hamilelik oldu ama düşük oldu yine
temizligini babam esim amcam falan yapacaklar capasini da adam gelip yapacakHarabe yapmışlar
Evet gördüm çöpleri felan bırakıp gitmiş giden otlar çok büyümüş ekme zamanı geçmeden yaptırmanız lazım ot yolmak köklerini çıkarmak çok zor adam tutup yaptır bence hamile hamile yapman güç
ben böyle geleyim canımKızzzzlarrrr hadi kahveyeeeeee
biz kayinvalidemdeyiz bugun gelememKızzzzlarrrr hadi kahveyeeeeee
Ayyy hiç dayanamammmm olur valla buyur gelben böyle geleyim canım
Gayyyynanayııda kap gellllbiz kayinvalidemdeyiz bugun gelemem