- 4 Aralık 2019
- 1.337
- 1.048
- 41
Evet ya konya şuan 28 derece bahçede şimdi çit vernikleyecem başıma güneş geçmez inşallahGunaydin hanimlarr bugun yine fena sicakk yazin napicaz bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya konya şuan 28 derece bahçede şimdi çit vernikleyecem başıma güneş geçmez inşallahGunaydin hanimlarr bugun yine fena sicakk yazin napicaz bilmiyorum
Ayy sapka filan tak bide tam oglen sicagi aman dikkat etEvet ya konya şuan 28 derece bahçede şimdi çit vernikleyecem başıma güneş geçmez inşallah
Canım seni İzmire doğru alalımEvet ya konya şuan 28 derece bahçede şimdi çit vernikleyecem başıma güneş geçmez inşallah
Bu nedirr yaaa ven bide esime diorum ilerde izmire yerleselim bu ist dan bunaldim dieCanım seni İzmire doğru alalım
Kendimi soğuk denizlere atasım var nalet olası korona bitse biBu nedirr yaaa ven bide esime diorum ilerde izmire yerleselim bu ist dan bunaldim die
Ayy bi bitse de normale donsek yoksa boyle butun yaz kavrulacagizKendimi soğuk denizlere atasım var nalet olası korona bitse bi
alacagin olsun beni goturmedinEvet ya konya şuan 28 derece bahçede şimdi çit vernikleyecem başıma güneş geçmez inşallah
Gel alayım senialacagin olsun beni goturmedin
Sustum benCanım seni İzmire doğru alalım
Taktım şapkaAyy sapka filan tak bide tam oglen sicagi aman dikkat et
aksam bi bakcaz bizde esimin is cikisinda ama sadece bakcazGel alayım seni
Size kuradan nasıl çıktı kuzu belli bi dönem için mi yoksa tamamen size mi ait olacakaksam bi bakcaz bizde esimin is cikisinda ama sadece bakcaz
belediye cekilisle belirliyor canim 3 seneligine bizim yillik belli bi odemesi var tabi. Ben cok istiyordum cikti cok sukurSize kuradan nasıl çıktı kuzu belli bi dönem için mi yoksa tamamen size mi ait olacak
Ne şanslıymışsın maşallahbelediye cekilisle belirliyor canim 3 seneligine bizim yillik belli bi odemesi var tabi. Ben cok istiyordum cikti cok sukur
aslinda bana cikmadi da kayinpedere cikti ben herkesin adina basvurmustum kismet onaymis ama ben ekip dikicem istedigim gibiNe şanslıymışsın maşallah
Oh iyi yapmışsın canım vakit geçirirsin hemaslinda bana cikmadi da kayinpedere cikti ben herkesin adina basvurmustum kismet onaymis ama ben ekip dikicem istedigim gibi☺
aynen organik yicem saglikli mis gibiOh iyi yapmışsın canım vakit geçirirsin hem
Doğru hatırlıyorsun canım. Yok çektirmedim bu gebelikten önce. Taa en başta çektirmiştimCnm gunaydin sana birsey sormak istiyorum,sen hatirladigim kadariyla disgebelik ameliyat ve tuo bebek denemesi sonrasi dogal sekilde hamile kalmistin,hamile kalmadan once rahim filmu cektirdinmi?
ada parsel kaç yakınsa foto yollayım dicem ama telefondan foto gönderilmiyor burayaaksam bi bakcaz bizde esimin is cikisinda ama sadece bakcaz
20/43 seninki kac?ada parsel kaç yakınsa foto yollayım dicem ama telefondan foto gönderilmiyor buraya