Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güüünayydınnn Kızlarr🥰🥰🥰💃🏽💃🏽💃🏽🎼🎶🎵🔊📣🌼🌼 bugün adetim sökülmüş şükür 🥰🥰🤲🏽🤲🏽 gece baya canlı geçmiş ben aygın baygın uyumuş kalmışım 😂😂🥰🥰
minseo minseo bat 06.06.2020 kuzucum benide güncelle ☀️🌞🌞☀️🌡️

Geldik simdi aktif kanama yokmus ilac da vermedi yat dinlen is yapma dedi. Sonraki kontrolunde kalp atisi da duyulur dedi biz duyduk zaten gecen hafta dedim sasirdi vajinal mi duydunuz dedi yoo karindan dedim emin misin diyor bide yalan borcum mu var duyduk iste
Ohh şükür aktif kanama olmamasına çok sevindim gerisine takılma ayy

tatlım çamur gibimi rengi akıntının nöbetçi doktor olan biyere gitseydin keşke görümceminde öyle oldu aynısı olmaz inşallah kalp atışı durduğu için leke gelmiş kürtaj yaptı 😔😔😔😔😔çok kötü aynısı olmasın bazen kanamalar oluyor 12 ci haftaya kadar öyle birşeydir belki ağır felan kaldırmadın dimi iğne verirdi doktor olsa progestan
sutlu kahve gibiydi rengi

minseo minseo ovulasyon hala silik. Sol kasığımda hafif arada sancı Oluyor gibi ama ben bunları hamilelik belirtisi düşünmüyorum. Geçen ay sendede olmuştu sanırım

Canım geçmiş olsun ama bir sorun oldugunu düşünmüyorum. Bana doktorum hamilelik döneminin ilk üç ayı kanaması olan çok bayan var demişti ve sağlıklı doğum yapıyorlarmış. Sen hiç birşey yapma sadece uzan ve dinlen
canim umarim dedigin gibi normaldir ebe de simdilik sorun yok dedi bakalim. Dun biraz yorulmustum belki de ondan oldu

ya kizlar dun cok az bi kahverengi leke geldi bugun yine gelmis bende gittigim hastaneyi aradim ebeye yonlendirdiler dedim iste cok az sadece camasirim biraz batacak kadar diye bunlar dusuk bulgusu gelin yatisinizi yapalim dedi ben sok oldum. Esimde ozel hastane para kazanmak icin yapiyolar korkma istiyosan gidelim ama dr da yokmus ne tedavi yapacaklar yarin sabah gidelim dedi. Ben cok korkuyorum simdi napiyim sizce
Dunden beri nete giremiork sorun vardi simdi okudum cvp yazmak istedim ki icin rahat olsun,ben ilk gebeligimde kizima hamileyken 2.ayda oldu ayni durum benide hemen bi acele bi telas cagirdi gel duusk ypiosun filan neyse benimde ilk ya korktm gittim hemen sonra aglayark ciktim bekle dussun dedi baska doktora gotuedu esim yerlesme kanamasi korkma dedi bazen 3ayda dahi olabiliyor agir is yapma 3ay dolana kadar yorma kendini yeterli dedi yani bazilari cidden cok acimasiz oluo kafana sakin takma

Dunden beri nete giremiork sorun vardi simdi okudum cvp yazmak istedim ki icin rahat olsun,ben ilk gebeligimde kizima hamileyken 2.ayda oldu ayni durum benide hemen bi acele bi telas cagirdi gel duusk ypiosun filan neyse benimde ilk ya korktm gittim hemen sonra aglayark ciktim bekle dussun dedi baska doktora gotuedu esim yerlesme kanamasi korkma dedi bazen 3ayda dahi olabiliyor agir is yapma 3ay dolana kadar yorma kendini yeterli dedi yani bazilari cidden cok acimasiz oluo kafana sakin takma
cok tesekkur ederim canim cevabin icin internette de okudum yogun degilse boyle ufak lekelenmeler normalmis icim rahatladi. İs yapmicam dinlenicem bakalim👍

X