- 1 Şubat 2020
- 1.379
- 869
- 42
Valla süper iyiki varlargaynana bana iyi bakiyo acaba 4 gun burda mi kalsam diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla süper iyiki varlargaynana bana iyi bakiyo acaba 4 gun burda mi kalsam diyorum
Günaydın canım akşam kitaba dalmışım yeni okudum bir problem yok değil mi?hastaneye gidiyoruz dua edin
Şanslı gelinlerdensin desenegaynana bana iyi bakiyo acaba 4 gun burda mi kalsam diyorum
Ohh şükür aktif kanama olmamasına çok sevindim gerisine takılma ayyGeldik simdi aktif kanama yokmus ilac da vermedi yat dinlen is yapma dedi. Sonraki kontrolunde kalp atisi da duyulur dedi biz duyduk zaten gecen hafta dedim sasirdi vajinal mi duydunuz dedi yoo karindan dedim emin misin diyor bide yalan borcum mu var duyduk iste
İyi bari ilaçlarla uğraştırmadıGüüünayydınnn Kızlarr bugün adetim sökülmüş şükür gece baya canlı geçmiş ben aygın baygın uyumuş kalmışım
minseo bat 06.06.2020 kuzucum benide güncelle ☀☀🌡
Ayyy valla en çok ona sevindimİyi bari ilaçlarla uğraştırmadı
sutlu kahve gibiydi rengitatlım çamur gibimi rengi akıntının nöbetçi doktor olan biyere gitseydin keşke görümceminde öyle oldu aynısı olmaz inşallah kalp atışı durduğu için leke gelmiş kürtaj yaptı çok kötü aynısı olmasın bazen kanamalar oluyor 12 ci haftaya kadar öyle birşeydir belki ağır felan kaldırmadın dimi iğne verirdi doktor olsa progestan
aktif kanama yok dedi bana da alttan bakti iyiceAynen kötüyü çağırmayalım benim 6cı aya kadar gelmişti aktif kanama olmadığı sürece doktorlar önemsemiyor
yokmus canim dinlen fazla is yapma dedi ebeGünaydın canım akşam kitaba dalmışım yeni okudum bir problem yok değil mi?
aynen iyidir kayinvalidemŞanslı gelinlerdensin desene
Şükür yat uyu dinlen ponçik doğunca uyuyamayacaksın erkek gibi hissettim benyokmus canim dinlen fazla is yapma dedi ebe
aman bi dogsa da bu stres bitseŞükür yat uyu dinlen ponçik doğunca uyuyamayacaksın erkek gibi hissettim ben
Canım geçmiş olsun ama bir sorun oldugunu düşünmüyorum. Bana doktorum hamilelik döneminin ilk üç ayı kanaması olan çok bayan var demişti ve sağlıklı doğum yapıyorlarmış. Sen hiç birşey yapma sadece uzan ve dinlensutlu kahve gibiydi rengi
canim umarim dedigin gibi normaldir ebe de simdilik sorun yok dedi bakalim. Dun biraz yorulmustum belki de ondan olduCanım geçmiş olsun ama bir sorun oldugunu düşünmüyorum. Bana doktorum hamilelik döneminin ilk üç ayı kanaması olan çok bayan var demişti ve sağlıklı doğum yapıyorlarmış. Sen hiç birşey yapma sadece uzan ve dinlen
Kendini yorduysan kesin ondandır kötü düşünme. Ama şu aralar senin hareketlerini baya kısıtlaman lazım. Sadece dinlen kendini yoracak birşey yapma.canim umarim dedigin gibi normaldir ebe de simdilik sorun yok dedi bakalim. Dun biraz yorulmustum belki de ondan oldu
Dunden beri nete giremiork sorun vardi simdi okudum cvp yazmak istedim ki icin rahat olsun,ben ilk gebeligimde kizima hamileyken 2.ayda oldu ayni durum benide hemen bi acele bi telas cagirdi gel duusk ypiosun filan neyse benimde ilk ya korktm gittim hemen sonra aglayark ciktim bekle dussun dedi baska doktora gotuedu esim yerlesme kanamasi korkma dedi bazen 3ayda dahi olabiliyor agir is yapma 3ay dolana kadar yorma kendini yeterli dedi yani bazilari cidden cok acimasiz oluo kafana sakin takmaya kizlar dun cok az bi kahverengi leke geldi bugun yine gelmis bende gittigim hastaneyi aradim ebeye yonlendirdiler dedim iste cok az sadece camasirim biraz batacak kadar diye bunlar dusuk bulgusu gelin yatisinizi yapalim dedi ben sok oldum. Esimde ozel hastane para kazanmak icin yapiyolar korkma istiyosan gidelim ama dr da yokmus ne tedavi yapacaklar yarin sabah gidelim dedi. Ben cok korkuyorum simdi napiyim sizce
Gozun aydin cnm insallah bidahaki adet kesilmen bebisten dolayi olurGüüünayydınnn Kızlarr bugün adetim sökülmüş şükür gece baya canlı geçmiş ben aygın baygın uyumuş kalmışım
minseo bat 06.06.2020 kuzucum benide güncelle ☀☀🌡
cok tesekkur ederim canim cevabin icin internette de okudum yogun degilse boyle ufak lekelenmeler normalmis icim rahatladi. İs yapmicam dinlenicem bakalimDunden beri nete giremiork sorun vardi simdi okudum cvp yazmak istedim ki icin rahat olsun,ben ilk gebeligimde kizima hamileyken 2.ayda oldu ayni durum benide hemen bi acele bi telas cagirdi gel duusk ypiosun filan neyse benimde ilk ya korktm gittim hemen sonra aglayark ciktim bekle dussun dedi baska doktora gotuedu esim yerlesme kanamasi korkma dedi bazen 3ayda dahi olabiliyor agir is yapma 3ay dolana kadar yorma kendini yeterli dedi yani bazilari cidden cok acimasiz oluo kafana sakin takma