- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
Bence geç yumurtlama olcak ilaç falan içtin mi bu ayŞüphem de yok belirti yok yumurtlama mı olmadı diye düşünüyorum canım yarın tekrar yapacagım bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence geç yumurtlama olcak ilaç falan içtin mi bu ayŞüphem de yok belirti yok yumurtlama mı olmadı diye düşünüyorum canım yarın tekrar yapacagım bakalım
Yumurtlama neden olmuyor acaba bende bu ay sıkıntılıyım bu konudaBenim ovulasyon testi de bu ay bi garip oldu 2 veya 3 gün önce baya koyuydu ama tam pik değildi ertesi güne pik olur diye düşünürken koyuluk azaldı yumurtlamayımı kaçırdım yada yumurtlama olmadı ya da test mi yanlış gösterdi çok sinir bozucu bir durum oldu kısmet değil sanırım bu ay
Yok içmedim ama adeti de geciktiriyormuş geç yumurtlama benim pek gecikme olmaz.Bence geç yumurtlama olcak ilaç falan içtin mi bu ay
Yumurtalarımız her ay aynı kalitede olmuyor kuzu zaten kimyasalı da bu yüzden yaşıyoruz çoğu kez kalitesiz yumurta döllenince gelişim gösteremiyor işte düşüyorYumurtlama neden olmuyor acaba bende bu ay sıkıntılıyım bu konuda
Demekki bu ay da kalitesiz yumurtamız geçmiş olsun artık önümüzdeki aylara kaldIYumurtalarımız her ay aynı kalitede olmuyor kuzu zaten kimyasalı da bu yüzden yaşıyoruz çoğu kez kalitesiz yumurta döllenince gelişim gösteremiyor işte düşüyor
Dur bi hemen ümidi kesme öyle olursa da inofolic combi yi araştır bak mutlaka reglin başlar başlamaz içmeye başla. Benim de yeni başladı Ovülasyon bakalım pik görcez miDemekki bu ay da kalitesiz yumurtamız geçmiş olsun artık önümüzdeki aylara kaldI
Tamam canım merak ediyorum pik görünce haber verirsinDur bi hemen ümidi kesme öyle olursa da inofolic combi yi araştır bak mutlaka reglin başlar başlamaz içmeye başla. Benim de yeni başladı Ovülasyon bakalım pik görcez mi
Tamam kuzum yazarımTamam canım merak ediyorum pik görünce haber verirsin
Aminn Allah razı olsun darısı dileyenlere İnşAllahÇok sevindim sağlıkla doğsun inşallah
Günaydın kuzum şüphen varsa bi hormonlarına baktı canım belki ilaçla bi süre daha gelmesini sağlarlarGünaydınnnn kızlarrrr regl başladı dün akşam başladı gibi ağrısı sancısı herşeyi var ama bilin bakalım ne yok kanamam adetten kesiliyor olma ihtimalinden korkuyorum 38 yaşındayım annem 34 yaşında menopoza girdi doktorum bu konu ile ilgili uyardı.. Umarım korktuğum başıma gelmez günümüz güzel geçsin inşallah
Günaydın canım inşallah değildir çok erken henüz geciktiren bitkisel ürünler var macun onlardan kullan c-life gibi bu macunu kullanıp adet olanlar var umutsuzluğa kapılmaGünaydınnnn kızlarrrr regl başladı dün akşam başladı gibi ağrısı sancısı herşeyi var ama bilin bakalım ne yok kanamam adetten kesiliyor olma ihtimalinden korkuyorum 38 yaşındayım annem 34 yaşında menopoza girdi doktorum bu konu ile ilgili uyardı.. Umarım korktuğum başıma gelmez günümüz güzel geçsin inşallah
gunaydin umarim erken menopoz degildir ya benim annemde 38 yasinda girmis menopozaGünaydınnnn kızlarrrr regl başladı dün akşam başladı gibi ağrısı sancısı herşeyi var ama bilin bakalım ne yok kanamam adetten kesiliyor olma ihtimalinden korkuyorum 38 yaşındayım annem 34 yaşında menopoza girdi doktorum bu konu ile ilgili uyardı.. Umarım korktuğum başıma gelmez günümüz güzel geçsin inşallah
Benim annemde 44 yaşlarında girdi bizim 1. Den sonra 2.ye çok ara vermememiz lazım çünkü kızlar annesine benziyor bu konulardagunaydin umarim erken menopoz degildir ya benim annemde 38 yasinda girmis menopoza
İnşAllah korktuğun değildir. İlaç vs ile bi müddet uzatabiliyor diye biliyorum.Doktorunun yardımcı olabiliceğine inanıyorumGünaydınnnn kızlarrrr regl başladı dün akşam başladı gibi ağrısı sancısı herşeyi var ama bilin bakalım ne yok kanamam adetten kesiliyor olma ihtimalinden korkuyorum 38 yaşındayım annem 34 yaşında menopoza girdi doktorum bu konu ile ilgili uyardı.. Umarım korktuğum başıma gelmez günümüz güzel geçsin inşallah
aynen canim genelde anneye benzer oluyormus 3-4 seneden fazla acmamak lazim arayiBenim annemde 44 yaşlarında girdi bizim 1. Den sonra 2.ye çok ara vermememiz lazım çünkü kızlar annesine benziyor bu konularda
Evet kuzuaynen canim genelde anneye benzer oluyormus 3-4 seneden fazla acmamak lazim arayi
Cnm gunaydin sana birsey sormak istiyorum,sen hatirladigim kadariyla disgebelik ameliyat ve tuo bebek denemesi sonrasi dogal sekilde hamile kalmistin,hamile kalmadan once rahim filmu cektirdinmi?İnşAllah canım Samimiyetine inanıyorum çünkü aldığım bebiş haberlerinde bende canı gönülden mutlu oluyorum.
Rabbim dileyen emek berenlere hayırlısıyla nasip etsin İnşAllah
Benim annemde 50 ye yakın girdi teyzem 42de menepoza girdim diye gitti meğersem hamileymiş şimdi bi prensesi var akıllı bıdık çocuklar arasında arayı çok açmayın ben gibi oğluşlarım arasında 2.5 yaş var 3cü yüde daha erken karar verseymişim iyiymiş çocuk olmasada bile menepoza geç gireriz inşallah ya adet olamama bunalımı çok kötü nekadar geç olursa okadar iyiBenim annemde 44 yaşlarında girdi bizim 1. Den sonra 2.ye çok ara vermememiz lazım çünkü kızlar annesine benziyor bu konularda