Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizede bu yıl çıktı ☺☺☺her yerde komşu çıkıoz 😆😆 biz çarşamba dan beri yarında gidicez görümcelerim kocaları eşim izinliyiz oruçta tutmadık oruçta çalışmak mümkün değil çok sıcak allahtan şapka almışım yanıma
artik caya gider geliriz eslerde tanisir yapisirim yakana salmam her yerden komsuyuz dedigin gibi🙈

Benim ovulasyon testi de bu ay bi garip oldu 2 veya 3 gün önce baya koyuydu ama tam pik değildi ertesi güne pik olur diye düşünürken koyuluk azaldı yumurtlamayımı kaçırdım yada yumurtlama olmadı ya da test mi yanlış gösterdi çok sinir bozucu bir durum oldu 🙄🙄🙄🙄kısmet değil sanırım bu ay

Canım benim normalde takvime göre yarın yumurtlama ama bugünde test yaptım yine silik bende kafamda acaba hamilemiyim de silik diyorum. Ama hamileyken test belirgin çıkıyormuş bende ki avuntu 😂😂
Sen Ovülasyona bakma bence şüphen varsa bi test yap

Benim ovulasyon testi de bu ay bi garip oldu 2 veya 3 gün önce baya koyuydu ama tam pik değildi ertesi güne pik olur diye düşünürken koyuluk azaldı yumurtlamayımı kaçırdım yada yumurtlama olmadı ya da test mi yanlış gösterdi çok sinir bozucu bir durum oldu 🙄🙄🙄🙄kısmet değil sanırım bu ay
Kuzu yumurtlar bazen hamile kalacak kadar yeterli kalitede olgunlaşmıyomuş o yüzden pik göremeyebiliyormuşuz

X