Aa evet soylemistin unuttumannem heyecan yapti aslinda gitmis almis hemen neyse ben netten siparis verim hergun yapim barisaol cnminternetten al cok daha ucuz. Daha once sormustun internetten almani o zamanda tavsiye etmistim galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa evet soylemistin unuttumannem heyecan yapti aslinda gitmis almis hemen neyse ben netten siparis verim hergun yapim barisaol cnminternetten al cok daha ucuz. Daha once sormustun internetten almani o zamanda tavsiye etmistim galiba
2.yada 3.gün aç karnına kuzumKızlar bişey sorcam hormon testi için reglken mi kan vermek lazım?
Benim doktor o gün hiç regl falan demedi direk gidip kan ver dedi iyice uyuz olmaya başladım2.yada 3.gün aç karnına kuzum
İnşAllah canım Samimiyetine inanıyorum çünkü aldığım bebiş haberlerinde bende canı gönülden mutlu oluyorum.Ohhh cok sukur inan senin kadar sevinmisimdir bu mubarek gunde insallah saglikla kucagima aldim haberjnde gelir sen bana umut oldun valla bidaha olurmu olmazmi diye dusunurken simdi daha olumlu bakiyorum herseye
Aynen öyle canımDağın altında olsan da nasibin seni bulurmuş biz de nasibimizi beklicez allah sonunu hayırlı kılacak şeyler yaşatsın tek duam bu
Amin InşAllah canım benim Rabbim dileyen emek verenlere nasip eder InşAllahGüzelim benimmmm çokkkk mutlu oldumm çok inan bana rabbim sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin
Ayyyyy evde kalmamış bebişiiimmm sorma teklif edemedimmm ama teklifin çok cazip geldiiii valla içerimKizlaaarrr nerelerdesiniz Manukabal bugun kahve teklifi de etmedin gel ben sana yapiyim bari guzel bi filtre kahve
Aminnnn inşallahAmin InşAllah canım benim Rabbim dileyen emek verenlere nasip eder InşAllah
Yok kuzum yanlış söylemiş 2.yada 3. Gün verirsin hormonuBenim doktor o gün hiç regl falan demedi direk gidip kan ver dedi iyice uyuz olmaya başladım
gel gel esimde filtre kahve delisi beraber iceriz enisteyi de kap gelAyyyyy evde kalmamış bebişiiimmm sorma teklif edemedimmm ama teklifin çok cazip geldiiii valla içerim
nerdeee kayacik mi yoksaselam kızlar ölüyorum yorgunluktan hobi bahçemiz var ot yolmaktan toprak la uğraşmaktan öldüm birde kollarım yandı güneşten güneş koruyucu almamışım bugün yumurtlama günü değildir inşallah eşimde çok yorgun ne yapacaksan ben uyurken yap dedi
Evet sizindemi var yoksa izin gelince hemen başladık işlere ama çok yorucuymuş iki gündür ebem ağladı ama bitince çok güzel olacak taze taze kopartıp yemeknerdeee kayacik mi yoksa
evet bizede bu sene kurada cikti ama daha gitmedik capa falan yaptirmak gubre dokmek gerekiyor. Herkes oruc olunca gidemedik is yapmayaEvet ☺☺☺sizindemi var yoksa izin gelince hemen başladık işlere ☺☺☺☺ama çok yorucuymuş iki gündür ebem ağladı ama bitince çok güzel olacak taze taze kopartıp yemek
Valla süpersinnn gelirizgel gel esimde filtre kahve delisi beraber iceriz enisteyi de kap gel
Bizede bu yıl çıktı her yerde komşu çıkıoz biz çarşamba dan beri yarında gidicez görümcelerim kocaları eşim izinliyiz oruçta tutmadık oruçta çalışmak mümkün değil çok sıcak allahtan şapka almışım yanımaevet bizede bu sene kurada cikti ama daha gitmedik capa falan yaptirmak gubre dokmek gerekiyor. Herkes oruc olunca gidemedik is yapmaya