Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
minseo minseo @Manukabal tugcekb tugcekb kızlarrr halâ inanamıyorum bebeğimin kalp atışlarını duydum. Tarifsiz bişeymiş.
Rabbim isteyen emek veren herkese hayırlısıyla nasip etsin İnşAllah
ne guzel canim gercekten dunyanin en guzel sesi gibi geliyor ben hergun esime doktora bidaha gitsek bidaha duysak cok ozledim diyorum. Darisi tum isteyenlerin basina🙏🏻

minseo minseo @Manukabal tugcekb tugcekb kızlarrr halâ inanamıyorum bebeğimin kalp atışlarını duydum. Tarifsiz bişeymiş.
Rabbim isteyen emek veren herkese hayırlısıyla nasip etsin İnşAllah
Ohhh cok sukur inan senin kadar sevinmisimdir bu mubarek gunde insallah saglikla kucagima aldim haberjnde gelir sen bana umut oldun valla bidaha olurmu olmazmi diye dusunurken simdi daha olumlu bakiyorum herseye🤗

Kizzlarr yardima ihtiyacim var,annem ovulasyon testi almis kutuda 5tane var reglim bugun bitti nezaman baslicam ben buna

Takvime gore 7gun sonra yumurtlama gorunuo ben ama bu ay gec oldum kafam karisti neyse olmazsa bir kutu daha alyim fena yuksek fiyatlarda yaa can dayanmaz bole buna🤣
internetten al cok daha ucuz. Daha once sormustun internetten almani o zamanda tavsiye etmistim galiba🙈

X