- 8 Ocak 2020
- 1.316
- 1.257
- 39
İnan canı gönülden diliyorum canım benimÇok çok çok sevindim allah bizlere de nasip etsin inşallah bu duyguyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan canı gönülden diliyorum canım benimÇok çok çok sevindim allah bizlere de nasip etsin inşallah bu duyguyu
ne guzel canim gercekten dunyanin en guzel sesi gibi geliyor ben hergun esime doktora bidaha gitsek bidaha duysak cok ozledim diyorum. Darisi tum isteyenlerin basinaminseo @Manukabal tugcekb kızlarrr halâ inanamıyorum bebeğimin kalp atışlarını duydum. Tarifsiz bişeymiş.
Rabbim isteyen emek veren herkese hayırlısıyla nasip etsin İnşAllah
Hayali bile çok güzelİnan canı gönülden diliyorum canım benim
Amin InşAllah içinde bi kalp attığını düşünmek çok güzel tarifsiz bişey.ne guzel canim gercekten dunyanin en guzel sesi gibi geliyor ben hergun esime doktora bidaha gitsek bidaha duysak cok ozledim diyorum. Darisi tum isteyenlerin basina
Rabbim gerçeğini de yaşatsın gülüm. Benim neler geçirdiğimi biliyorsun.Demek ki vakti değilmiş daha önce.Hayali bile çok güzel
Dağın altında olsan da nasibin seni bulurmuş biz de nasibimizi beklicez allah sonunu hayırlı kılacak şeyler yaşatsın tek duam buRabbim gerçeğini de yaşatsın gülüm. Benim neler geçirdiğimi biliyorsun.Demek ki vakti değilmiş daha önce.
Yeter ki Rabbim ol desin.
Hayir cnm istanbul ama benim ev cokk asiri sicak oluoİzmir de misin? Ben klima açtım işyerinde çok sıcak
Ay allah kolaylık versin ben yazın klimasız yaşayamıyorum hele izmirdeHayir cnm istanbul ama benim ev cokk asiri sicak oluo
Ohhh cok sukur inan senin kadar sevinmisimdir bu mubarek gunde insallah saglikla kucagima aldim haberjnde gelir sen bana umut oldun valla bidaha olurmu olmazmi diye dusunurken simdi daha olumlu bakiyorum herseyeminseo @Manukabal tugcekb kızlarrr halâ inanamıyorum bebeğimin kalp atışlarını duydum. Tarifsiz bişeymiş.
Rabbim isteyen emek veren herkese hayırlısıyla nasip etsin İnşAllah
Izmir i dusunemiorum burasi boyleyse Allah yardimcimiz olsunAy allah kolaylık versin ben yazın klimasız yaşayamıyorum hele izmirde
Hcg 93.59 çıktı kızlar salı günü 41.99 çıkmıştıİnşallah canım bize de yaz sonucunu
Harika 2 katı bile geçmişHcg 93.59 çıktı kızlar salı günü 41.99 çıkmıştı
Çok şükürHarika 2 katı bile geçmiş
reglin 3. gunu galiba yanlis bilmiyorsamKızlar bişey sorcam hormon testi için reglken mi kan vermek lazım?
Bu ay gebelik olmazsa bi baktırmak istiyorum ya aslında önümüzdeki hafta bi baktırcaktım ama bu regl mevzusunu bilmiyordum öyleyse kalırreglin 3. gunu galiba yanlis bilmiyorsam
adetin 10. gunu falan basla bence gec yumurtlama olmazsa gorursun yumurtlamayiKizzlarr yardima ihtiyacim var,annem ovulasyon testi almis kutuda 5tane var reglim bugun bitti nezaman baslicam ben buna
Takvime gore 7gun sonra yumurtlama gorunuo ben ama bu ay gec oldum kafam karisti neyse olmazsa bir kutu daha alyim fena yuksek fiyatlarda yaa can dayanmaz bole bunaadetin 10. gunu falan basla bence gec yumurtlama olmazsa gorursun yumurtlamayi
internetten al cok daha ucuz. Daha once sormustun internetten almani o zamanda tavsiye etmistim galibaTakvime gore 7gun sonra yumurtlama gorunuo ben ama bu ay gec oldum kafam karisti neyse olmazsa bir kutu daha alyim fena yuksek fiyatlarda yaa can dayanmaz bole buna