- 1 Şubat 2020
- 1.378
- 869
- 43
- 42
Çokkk seviyorum kahveAhaa ayni benn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çokkk seviyorum kahveAhaa ayni benn
Ponçikk yaaaaManukabal in davetine yetismek icin
Günaydınnn valla bende uyuyorum şükür bugün adet olcam tahminen dinlenmeyi planlıyorumGünaydın kızlarrrrr dün gece 10 da resmen bayılmışım uykuya sahura bile zor kalktım günler sonra ilk kez
Yumurtlamadan kaynaklı mı acaba.?Benim de 2 bacağım feci ağrıyor ya Manukabal
Bilmiyorum ki canım genelde nemli havalarda ağrıyor bacaklarım hava sıcaklığı birden yükseldi acaba ondan mı keşke sahurda ağrı kesici içseydim valla geçmez de bu şimdiYumurtlamadan kaynaklı mı acaba.?
İnşallah canım bize de yaz sonucunuPazartesi salı ve bugün yaptım az önce kan da verdim inşallah düzenli artar
Gözünaydınnn güzel anne rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinPazartesi salı ve bugün yaptım az önce kan da verdim inşallah düzenli artar
Ben iftardan sahura 3 lt içiyorum kuzum mecbur aynen ödem kalıyor vücutta malesefKuzu bacaklarım ödem olmuş şimdi farkediyorum sanırım su içmiyoruz ya gün içinde bi de yumurtlama dönemi tam ondan ağrıyor bol su içmem lazım @Manukabal
Amin inşallahGözünaydınnn güzel anne rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
İzmir de misin? Ben klima açtım işyerinde çok sıcakGunaydin guzellikler hava cok sıcak yaniyorum sizde durumlar nasil