Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eveeett kizlar gelelim klasik sorumuza menude neler var bugun bakalim

İftarı açtım 3 tane filtre kahve yuvarladımmm Allah'ımmm acıkmıyorum da şu kahvesizlik beni bitiriyor Allah affetsin amin

İftarı açtım 3 tane filtre kahve yuvarladımmm Allah'ımmm acıkmıyorum da şu kahvesizlik beni bitiriyor Allah affetsin amin
ay esimde oyle filtre kahveyi cok seviyor her aksam 2 kupa icer bende nefret ederim turk kahvesi haric butun kahvelerden

Kızlar eşim çatlamanın olduğu gün nöbetçi görünüyor pik ve öncesi bir de çatlama dan bi gün sonrasını değerlendirebilcem pfff

Kızlar eşim çatlamanın olduğu gün nöbetçi görünüyor pik ve öncesi bir de çatlama dan bi gün sonrasını değerlendirebilcem pfff
Yumurtlama her ay aynı olmaz canım benim ocaktaa 16 ve 17. Gündü şubatta 20gün yumurtlama oldu şuan takipteyim bugün 17.gün çok kızarık yarın veya ertesi gün yumurtlama günü gibi fotosunu atıcam tam kırmızı olunca takvime uyma boşuna zaman harcamış olursun bazen denk gelir takvimle ama ovulasyon testi daha doğru

Birde normal adet gününden daha erken adet oldun sanırın yumurtlamada erkene gelmiş olabilir gün olarak takvime uyma testlere uy

Birde normal adet gününden daha erken adet oldun sanırın yumurtlamada erkene gelmiş olabilir gün olarak takvime uyma testlere uy ☺☺☺
Yok kuzum tam günümde oldum tahminen şuan öyle görünüyor geçen ay Ovülasyon ile takvim uyuyordu ondan tahminen aşağı yukarı bu ay yine aynı olur diye söyledim çatlama gününü kaçırırsam çok mu sıkıntı olur

ay esimde oyle filtre kahveyi cok seviyor her aksam 2 kupa icer bende nefret ederim turk kahvesi haric butun kahvelerden
Bende Türk kahvesi içerim 2 karış kupamla da şu aralıkta bi uzaklaştım geçici bi heves benim filre kahve mevzusu gece sahurda da Türk kahvesi içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…