Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aman badem madem yiyemem tuzlu salatalik yiyince o kadar mutlu oluyorumki midem rahatliyor ohh diyorum. Zaten tatlinin adini bile duymak istemiyorum hep tuzlu ve soguk seyler istiyorum icim yaniyor
Ohh benim bile canım çekti kız benim arkadaşım hamileyken tatlı bağımlısı olmuştu oğlu oldu

Mide bulantısı kusma hayatta katlanamadığım sayılı şeylerden ama o kadar istiyorum ki onu bile

Ay yok yaa hikaye onlar senin oğlan olcak gibi geliyo bana du bakalım
taa cocukluktan hayalimdi ilk cocugum erkek olsun ikinci kiz olsun ona abilik yapsin derdim. Ben tek cocugum ya hep bi abim olsun isterdim

Ay evet ya bende baklava yiyordum devamlı birde çiğ köfte sonra gebelik şekeri çıktı bende ama yinede uyamadım diyete
ben tatli normalde de sevmem. 6 ayda bir falan cikolata ister canim

Benim dunle bugun yaptigim testler boyleydi

Eklentiler

• 20200511_101008.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 26
ben tatli normalde de sevmem. 6 ayda bir falan cikolata ister canim
Ay ne güzel birde ben sevmesem dibine düşüyorum tatlının ama Zayıflamam lazım insülin direnci var reaktif hipoglisemi varmış babamda halam şeker hastası dikkat etmem lazım ama kendime söz geçiremiyorum

Ay ne güzel birde ben sevmesem dibine düşüyorum tatlının ama Zayıflamam lazım insülin direnci var reaktif hipoglisemi varmış babamda halam şeker hastası dikkat etmem lazım ama kendime söz geçiremiyorum
Benim annem şeker hastası olmak üzereyken tesadüf eseri öğrendik kontrol amaçlı kan verdiğinde insülin direnci çok yüksek çıktı öyle çok kilolu bi insan da değil ve hamurişi tatlı çok nadir yer sevmez diyetisyen desteği ile 3 ayda yendi şuan değerleri çok iyi ilaçta kullanmıyor sizin yiyebileceğiniz meyveler bile sayılı çok dikkat etmeniz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…