Ohh benim bile canım çekti kızaman badem madem yiyemem tuzlu salatalik yiyince o kadar mutlu oluyorumki midem rahatliyor ohh diyorum. Zaten tatlinin adini bile duymak istemiyorum hep tuzlu ve soguk seyler istiyorum icim yaniyor
Mide bulantısı kusma hayatta katlanamadığım sayılı şeylerden ama o kadar istiyorum ki onu bileBi tuhaf olduk eşim de diyor bu sefer değişik diye. Daha öncekilerde hiç böyle olmamıştı. Rahatsız etme ihtimali olan yiyeceklere yaklaşmıyorum bile. Hep duyardım bulantı kusma diye yaşamak başkaymışSrbebini düşününce mutlu oluyorum
evet tatli yiyince oglan olur diyorlar ama inanmak istemiyorumOhh benim bile canım çekti kızbenim arkadaşım hamileyken tatlı bağımlısı olmuştu oğlu oldu
Gülü seven dikenine katlanır hesabıMide bulantısı kusma hayatta katlanamadığım sayılı şeylerden ama o kadar istiyorum ki onu bile
Ay yok yaa hikaye onlarevet tatli yiyince oglan olur diyorlar ama inanmak istemiyorum
taa cocukluktan hayalimdi ilk cocugum erkek olsun ikinci kiz olsun ona abilik yapsin derdim. Ben tek cocugum ya hep bi abim olsun isterdimAy yok yaa hikaye onlarsenin oğlan olcak gibi geliyo bana du bakalım
Ay evet ya bende baklava yiyordum devamlı birde çiğ köfte sonra gebelik şekeri çıktı bende ama yinede uyamadım diyeteevet tatli yiyince oglan olur diyorlar ama inanmak istemiyorum
bana cok uzun yuruyus yasak 5 km yuruyemem yanindan arabayla gelsemAlayım yürüyüş iyi gelir sanada ☺☺☺
ben tatli normalde de sevmem. 6 ayda bir falan cikolata ister canimAy evet ya bende baklava yiyordum devamlı birde çiğ köfte sonra gebelik şekeri çıktı bende ama yinede uyamadım diyete
İnşallah gönlüne göre olur kuzumtaa cocukluktan hayalimdi ilk cocugum erkek olsun ikinci kiz olsun ona abilik yapsin derdim. Ben tek cocugum ya hep bi abim olsun isterdim☺
bakalim kismet kiz da olsa farketmez tabi onuda cok severimİnşallah gönlüne göre olur kuzum
Tabi ki de ayırt edilmez hepsi canbakalim kismet kiz da olsa farketmez tabi onuda cok severim
Ay ne güzel birde ben sevmesem dibine düşüyorum tatlının ama Zayıflamam lazım insülin direnci var reaktif hipoglisemi varmış babamda halam şeker hastası dikkat etmem lazım ama kendime söz geçiremiyorumben tatli normalde de sevmem. 6 ayda bir falan cikolata ister canim
Daha yeniyse görünmez canım bakalım değerin kaç çıkcakKızlar kese gözükmedi ama rahim duvarım kalınlaşmış bu iyi bisi dedi doktor kan verdim 2 de alicam
1 saat sonra gidicem canim hayirlisiDaha yeniyse görünmez canım bakalım değerin kaç çıkcak
Benim annem şeker hastası olmak üzereyken tesadüf eseri öğrendik kontrol amaçlı kan verdiğinde insülin direnci çok yüksek çıktı öyle çok kilolu bi insan da değil ve hamurişi tatlı çok nadir yer sevmez diyetisyen desteği ile 3 ayda yendi şuan değerleri çok iyi ilaçta kullanmıyor sizin yiyebileceğiniz meyveler bile sayılı çok dikkat etmeniz gerekiyorAy ne güzel birde ben sevmesem dibine düşüyorum tatlının ama Zayıflamam lazım insülin direnci var reaktif hipoglisemi varmış babamda halam şeker hastası dikkat etmem lazım ama kendime söz geçiremiyorum