Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen katılıyorum benim de adet bitti ertesi gün yumurtladığım oldu değişiyor şimdide 11.gün oluyor

Anam kahvesiz hayat yerin dibine batsın İzmirde olsam şimdiye alıştırmıştım seni
Ben bundan 4 sene önce Türk kahvesi bağımlısıydım günde 4 fincanı buluyordu sonra aşırı kansızlık tespit edilip kan tedavisi olduktan sonra tiksinti geldi ağzıma süremiyorum herkes şok

Rahimin aşağı indiğini nasıl anladın kuzu
Eskiden ebeler bakardı hamile olup olmadığını anlamak için. Ellerini yıkayıp oturu vaziyette alta bakıyosun eger vajinada parmağına sertlik değiyorsa adet yakın gebelik yok demektir eger eline sertlik gelmiyorsa vajende hamilesindir

Bende Türk kahvesi içerim 2 karış kupamla da şu aralıkta bi uzaklaştım geçici bi heves benim filre kahve mevzusu gece sahurda da Türk kahvesi içiyorum
ben bolll bolll kola icerdim ama artik icemiyorum 2-3 gunde yarim bardak iciyorum zararli diye

Ay içme çok zararlı kendine limonata yap portakal ve limonla onu iç bak hem doğal hem ekşi seviyon ya için açılır
ya icmiyorum zaten canin isteyince bikac yudum icebilirsin dedi dr bende 2-3 gune bir iciyorum. Onceden gunde 1 litreye yakin iciyordum

ya icmiyorum zaten canin isteyince bikac yudum icebilirsin dedi dr bende 2-3 gune bir iciyorum. Onceden gunde 1 litreye yakin iciyordum
Benim eşimde her gün 1 lt içiyor şekersizlerinden içme diyorum dinletemiyorum ben de caprisun çok seviyorum stok yapıyorum

Benim eşimde her gün 1 lt içiyor şekersizlerinden içme diyorum dinletemiyorum ben de caprisun çok seviyorum stok yapıyorum
artik su iciyorum ben bide salatalik yiyorum canim salatalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…