Olsun 72 saat canlı kalıyor sperm sen değerlendirKızlar eşim çatlamanın olduğu gün nöbetçi görünüyorpik ve öncesi bir de çatlama dan bi gün sonrasını değerlendirebilcem pfff
Aynen katılıyorum benim de adet bitti ertesi gün yumurtladığım oldu değişiyor şimdide 11.gün oluyorYumurtlama her ay aynı olmaz canım benim ocaktaa 16 ve 17. Gündü şubatta 20gün yumurtlama oldu şuan takipteyim bugün 17.gün çok kızarık yarın veya ertesi gün yumurtlama günü gibi fotosunu atıcam tam kırmızı olunca takvime uyma boşuna zaman harcamış olursun bazen denk gelir takvimle ama ovulasyon testi daha doğru
Ben bundan 4 sene önce Türk kahvesi bağımlısıydım günde 4 fincanı buluyordu sonra aşırı kansızlık tespit edilip kan tedavisi olduktan sonra tiksinti geldi ağzıma süremiyorum herkes şokAnam kahvesiz hayat yerin dibine batsınİzmirde olsam şimdiye alıştırmıştım seni
Rahimin aşağı indiğini nasıl anladın kuzuBenimde adet perşembe cuma gelcek tahminenrahim aşağı inmiş✔ başka bahara kaldık
Bu haftayı full değerlendiriyorum zaten mecbur denk gelecek şansı yokAynen katılıyorum benim de adet bitti ertesi gün yumurtladığım oldu değişiyor şimdide 11.gün oluyor ✔
Eskiden ebeler bakardı hamile olup olmadığını anlamak için. Ellerini yıkayıp oturu vaziyette alta bakıyosun eger vajinada parmağına sertlik değiyorsa adet yakın gebelik yok demektirRahimin aşağı indiğini nasıl anladın kuzu
Hadi hayırlısı inşallaaahhBu haftayı full değerlendiriyorum zaten mecbur denk gelecek şansı yokyarın teste başlıcam bakalım
Aaa ilk kez duydum ben bunu kendime hayatta yapamamEskiden ebeler bakardı hamile olup olmadığını anlamak için. Ellerini yıkayıp oturu vaziyette alta bakıyosun eger vajinada parmağına sertlik değiyorsa adet yakın gebelik yok demektir✔ eger eline sertlik gelmiyorsa vajende hamilesindir ✔
Bende yapamamAaa ilk kez duydum ben bunu kendime hayatta yapamam
Bende öyleBu haftayı full değerlendiriyorum zaten mecbur denk gelecek şansı yokyarın teste başlıcam bakalım
sende git nobeteKızlar eşim çatlamanın olduğu gün nöbetçi görünüyorpik ve öncesi bir de çatlama dan bi gün sonrasını değerlendirebilcem pfff
ben bolll bolll kola icerdim ama artik icemiyorum 2-3 gunde yarim bardak iciyorum zararli diyeBende Türk kahvesi içerim 2 karış kupamla da şu aralıkta bi uzaklaştım geçici bi heves benim filre kahve mevzusugece sahurda da Türk kahvesi içiyorum
Hahahaha almazlar beni ameliyathane yesende git nobete
Ay içme çok zararlı kendine limonata yap portakal ve limonla onu iç bak hem doğal hem ekşi seviyon ya için açılırben bolll bolll kola icerdim ama artik icemiyorum 2-3 gunde yarim bardak iciyorum zararli diye
ay ben bi fena oldum dr beeeyy esime goturun beni de az numara yap kizHahahaha almazlar beni ameliyathane ye
ya icmiyorum zaten canin isteyince bikac yudum icebilirsin dedi dr bende 2-3 gune bir iciyorum. Onceden gunde 1 litreye yakin iciyordumAy içme çok zararlı kendine limonata yap portakal ve limonla onu iç bak hem doğal hem ekşi seviyon ya için açılır
Nay ben bi fena oldum dr beeeyy esime goturun beni de az numara yap kiz
Benim eşimde her gün 1 lt içiyor şekersizlerinden içme diyorum dinletemiyorumya icmiyorum zaten canin isteyince bikac yudum icebilirsin dedi dr bende 2-3 gune bir iciyorum. Onceden gunde 1 litreye yakin iciyordum
artik su iciyorum ben bide salatalik yiyorum canim salatalikBenim eşimde her gün 1 lt içiyor şekersizlerinden içme diyorum dinletemiyorumben de caprisun çok seviyorum stok yapıyorum