Ben hiç dikkat etmiyorum ya dayanamıyorum tatlıyaBenim annem şeker hastası olmak üzereyken tesadüf eseri öğrendik kontrol amaçlı kan verdiğinde insülin direnci çok yüksek çıktı öyle çok kilolu bi insan da değil ve hamurişi tatlı çok nadir yer sevmez diyetisyen desteği ile 3 ayda yendi şuan değerleri çok iyi ilaçta kullanmıyor sizin yiyebileceğiniz meyveler bile sayılı çok dikkat etmeniz gerekiyor
Mutlaka uzman bi diyetisyene git canım annem 10 kilo verdi 10 u da yağdan onlar şeker hastalarına özel liste veriyor çünkü kafana göre zayıflamaya çalışırsan daha kötü olabilirBen hiç dikkat etmiyorum ya dayanamıyorum tatlıyatrigliserit de yüksek çıktı damarlarım bile yağ bağlıyor bazen bi 10 kilo zayıflayıp damı hamile kalsam diyorum 70 kiloyum hamileyken bile böyle kilo almadım şimdide veremiyorum insülin direnci yüzünden
bende eksi biseyler gorunce kendimden geciyorum mesela bol eksili kisir sonraaaa acili eksili zeytinyagli kuru biber dolmasi immhhhAy ne güzel birde ben sevmesem dibine düşüyorum tatlının ama Zayıflamam lazım insülin direnci var reaktif hipoglisemi varmış babamda halam şeker hastası dikkat etmem lazım ama kendime söz geçiremiyorum
Değerin kaç çıktı canımKızlar kese gözükmedi ama rahim duvarım kalınlaşmış bu iyi bisi dedi doktor kan verdim 2 de alicam
En sevdiklerim offfbende eksi biseyler gorunce kendimden geciyorum mesela bol eksili kisir sonraaaa acili eksili zeytinyagli kuru biber dolmasi immhhh
50 cıktı carsamba yine gidicem kan vermeyeDeğerin kaç çıktı canım
Ye ekşiyi çıkar ayşeyibende eksi biseyler gorunce kendimden geciyorum mesela bol eksili kisir sonraaaa acili eksili zeytinyagli kuru biber dolmasi immhhh
Hayır canım daha çok yeni olduğu için normal 2 katına artmasını gözlemler şimdi 2 günde bir 2 katına çıkacak50 cokmu dusuk acaba carsamba 100 olursa saglikli bi gebelik dedi doktor
o dolmayi cok guzel yaparim ama aci bebege dokunur mu acaba ya cok aci oluyorEn sevdiklerim offf
Yok canım ya sadece seni rahatsız edebilir mideni yakarsa bilemem biraz az koy acısını ben de çok seviyorum antep dolmasını bok ekşili uffo dolmayi cok guzel yaparim ama aci bebege dokunur mu acaba ya cok aci oluyor
aci koymuyorumda biberin kendisi cok aci. Aci ve eksi manyagiyim iste bendeYok canım ya sadece seni rahatsız edebilir mideni yakarsa bilemem biraz az koy acısını ben de çok seviyorum antep dolmasını bok ekşili uff
Hee anladım kuzu patlıcandan yap varsa acıdan da bi iki tane yersinaci koymuyorumda biberin kendisi cok aci. Aci ve eksi manyagiyim iste bende
1 tencereyi 2 gunde yiyorum tek basima cok sayilir mi buHee anladım kuzu patlıcandan yap varsa acıdan da bi iki tane yersinçok yemezsen dokunmaz
Oh maşallah o kadar acıyı nasıl yiyon kız1 tencereyi 2 gunde yiyorum tek basima cok sayilir mi bu
normalde biber aci ciksa yiyemem ama yemeklerde aci olunca yana yana yiyorumOh maşallah o kadar acıyı nasıl yiyon kız
Maşallah ben istesem de yiyemiyorum o kadarnormalde biber aci ciksa yiyemem ama yemeklerde aci olunca yana yana yiyorum☺
valla canim cekti ya evde kuru dolma olsa kalkip yapcamMaşallah ben istesem de yiyemiyorum o kadar
Ah kıyamam bende var hemen göndereyim sanavalla canim cekti ya evde kuru dolma olsa kalkip yapcam
esime yazdim markette varsa alacakAh kıyamam bende var hemen göndereyim sana