Yapma kuzum zaten ben kadın doğum çalıştım ameliyatlara filanda girdim cesaretim ondanAaa ilk kez duydum ben bunu kendime hayatta yapamam
Günaydın bende öyle düzgün uyuyamıyorum gece 23.00 gibi spor yapıyorum ondan mı oluyor acaba bilemiyorum böyle şimdi işe git uykulu uykuluKızlar günaydın2 gündür anlamsız bi uyuyamama problemi çekiyorum kafayı yicem
Spor aslında daha güzel uyutuyor valla ben de anlamadım 2 gündür eşimdile zombi gibiyiz sağa dön sola dön göze uyku girmiyorGünaydın bende öyle düzgün uyuyamıyorum gece 23.00 gibi spor yapıyorum ondan mı oluyor acaba bilemiyorum böyle şimdi işe git uykulu uykulu
Süt iöiSpor aslında daha güzel uyutuyor valla ben de anlamadım 2 gündür eşimdile zombi gibiyiz sağa dön sola dön göze uyku girmiyorbugün iftarda bol bol ayran içcem
boynumda fıtık var koluma vuruyor fiziğe gidicektim normalde ama virüs ten dolayı kaldıSpor aslında daha güzel uyutuyor valla ben de anlamadım 2 gündür eşimdile zombi gibiyiz sağa dön sola dön göze uyku girmiyorbugün iftarda bol bol ayran içcem
Bende eve gidince iftara kadar yatıcam dünden yemekler var yemek yapmıcam gerçi evde kayınvalidem var o hazırlıyor yemekleri iyi oluyorSpor aslında daha güzel uyutuyor valla ben de anlamadım 2 gündür eşimdile zombi gibiyiz sağa dön sola dön göze uyku girmiyorbugün iftarda bol bol ayran içcem
ay o çok zor benim de belimde var bişiler galiba ara ara belim ağrıyor bacağıma vuruyor bi de fıtık çıkmasın başımaSüt iöi
boynumda fıtık var koluma vuruyor fiziğe gidicektim normalde ama virüs ten dolayı kaldı
aynen ben de dünden bir sürü yemek var iftarı yapıp direk yatıcam ben deBende eve gidince iftara kadar yatıcam dünden yemekler var yemek yapmıcam gerçi evde kayınvalidem var o hazırlıyor yemekleri iyi oluyor
Günaydın canımmm dolunaydan uyku problemi bende hiç uyumuyorum meselaKızlar günaydın2 gündür anlamsız bi uyuyamama problemi çekiyorum kafayı yicem
aaa doğru diyosun bak olabilirGünaydın canımmm dolunaydan uyku problemi bende hiç uyumuyorum mesela
Al bendende o kadaraaa doğru diyosun bak olabilirşöyle cuma günü uyuyup pazar günü uyanmak istiyorum şu hafta bitsin bi an önce
Ay allah yardımcımız olsun sabahtan beri uyukluyorum işyerindeAl bendende o kadarben bide her sabah spor yapıyorum ona ragmen uyku yok düşün,
Bi ara film izledinya geceleri uyku döngün bozuldu heraldeSpor aslında daha güzel uyutuyor valla ben de anlamadım 2 gündür eşimdile zombi gibiyiz sağa dön sola dön göze uyku girmiyorbugün iftarda bol bol ayran içcem
Kesinlikle canım 1hafta çalışıyorum 1 hafta evdeyim bütün düzenim bozuldu resmen öğrencilik yıllarımıza döndükBi ara film izledinya geceleri uyku döngün bozuldu heralde
Reglin kaç gün gecikti canım41 çıktı kızlar beta
Düzensiz ama en son 10 nisanda olmuştumReglin kaç gün gecikti canım
Anladım canım daha çok yeni belli kiDüzensiz ama en son 10 nisanda olmuştum