Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın bende öyle düzgün uyuyamıyorum gece 23.00 gibi spor yapıyorum ondan mı oluyor acaba bilemiyorum böyle şimdi işe git uykulu uykulu
Spor aslında daha güzel uyutuyor valla ben de anlamadım 2 gündür eşimdile zombi gibiyiz sağa dön sola dön göze uyku girmiyor bugün iftarda bol bol ayran içcem

Spor aslında daha güzel uyutuyor valla ben de anlamadım 2 gündür eşimdile zombi gibiyiz sağa dön sola dön göze uyku girmiyor bugün iftarda bol bol ayran içcem
Süt iöi
boynumda fıtık var koluma vuruyor fiziğe gidicektim normalde ama virüs ten dolayı kaldı

Bende eve gidince iftara kadar yatıcam dünden yemekler var yemek yapmıcam gerçi evde kayınvalidem var o hazırlıyor yemekleri iyi oluyor

Bende eve gidince iftara kadar yatıcam dünden yemekler var yemek yapmıcam gerçi evde kayınvalidem var o hazırlıyor yemekleri iyi oluyor
aynen ben de dünden bir sürü yemek var iftarı yapıp direk yatıcam ben de 2 gündür toplam 4 saat uyudum bi gün daha uykusuz kalırsam fenalaşcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…