Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim annem şeker hastası olmak üzereyken tesadüf eseri öğrendik kontrol amaçlı kan verdiğinde insülin direnci çok yüksek çıktı öyle çok kilolu bi insan da değil ve hamurişi tatlı çok nadir yer sevmez diyetisyen desteği ile 3 ayda yendi şuan değerleri çok iyi ilaçta kullanmıyor sizin yiyebileceğiniz meyveler bile sayılı çok dikkat etmeniz gerekiyor😔
Ben hiç dikkat etmiyorum ya dayanamıyorum tatlıya 😭😭😭 trigliserit de yüksek çıktı damarlarım bile yağ bağlıyor bazen bi 10 kilo zayıflayıp damı hamile kalsam diyorum 70 kiloyum hamileyken bile böyle kilo almadım şimdide veremiyorum insülin direnci yüzünden 😭

Ben hiç dikkat etmiyorum ya dayanamıyorum tatlıya 😭😭😭 trigliserit de yüksek çıktı damarlarım bile yağ bağlıyor bazen bi 10 kilo zayıflayıp damı hamile kalsam diyorum 70 kiloyum hamileyken bile böyle kilo almadım şimdide veremiyorum insülin direnci yüzünden 😭
Mutlaka uzman bi diyetisyene git canım annem 10 kilo verdi 10 u da yağdan onlar şeker hastalarına özel liste veriyor çünkü kafana göre zayıflamaya çalışırsan daha kötü olabilir

Ay ne güzel birde ben sevmesem dibine düşüyorum tatlının ama Zayıflamam lazım insülin direnci var reaktif hipoglisemi varmış babamda halam şeker hastası dikkat etmem lazım ama kendime söz geçiremiyorum
bende eksi biseyler gorunce kendimden geciyorum mesela bol eksili kisir sonraaaa acili eksili zeytinyagli kuru biber dolmasi immhhh😋😋

Yok canım ya sadece seni rahatsız edebilir mideni yakarsa bilemem biraz az koy acısını ben de çok seviyorum antep dolmasını bok ekşili uff😅
aci koymuyorumda biberin kendisi cok aci. Aci ve eksi manyagiyim iste bende

X