- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
Migroslarda görmüştüm ben kuru patlıcan paketliesime yazdim markette varsa alacak☺☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Migroslarda görmüştüm ben kuru patlıcan paketliesime yazdim markette varsa alacak☺☺
patlican olmaz biber olacak ama oluyor genelde marketlerde bulur herhaldeMigroslarda görmüştüm ben kuru patlıcan paketli
Yok dokunmaz bebek henüz mercimek kadar var yok karnındayken acı bişey yapmaz doğunca gaz yaparo dolmayi cok guzel yaparim ama aci bebege dokunur mu acaba ya cok aci oluyor
Ayy sabahtan beri 3 çeşit yemek börek kek temizlik çamaşır bulaşık ütü yazlık kışlık derken daha şimdi oturdum inan daha enerjimi atamadım iftarı açayım 3 tane kahve içecem üst üsteManukabal kız nerelerdesin sen erken uyanırsın iftar yemeklerine mi başladın şimdiden yoksa
Ayy sabahtan beri 3 çeşit yemek börek kek temizlik çamaşır bulaşık ütü yazlık kışlık derken daha şimdi oturdum inan daha enerjimi atamadım iftarı açayım 3 tane kahve içecem üst üste
Benimde
bizde mantarlı tavuk sote pilav ve içli köfte var ben mantar yemediğim için kendime tavuklu şehriyeli salata yaptım onu yedimeveeett kizlar gelelim klasik sorumuza menude neler var bugun bakalim
Maşallah sana belliydi bi işler peşinde olduğunAyy sabahtan beri 3 çeşit yemek börek kek temizlik çamaşır bulaşık ütü yazlık kışlık derken daha şimdi oturdum inan daha enerjimi atamadım iftarı açayım 3 tane kahve içecem üst üste
Ben barbunya yapmıştım dünden eşimde bugün çorba salata bulgur pilavı yapmış eve gelince direk uyumuşum iftara kadar ölü gibieveeett kizlar gelelim klasik sorumuza menude neler var bugun bakalim
Valla sorma şükür yarın yemek düşünmeyecemMaşallah sana belliydi bi işler peşinde olduğun
bende mantarli tavuk sote yapacaktim ama cikardigim icin yapamadim disardan yedikBenimde
☺☺☺bizde mantarlı tavuk sote pilav ve içli köfte var ben mantar yemediğim için kendime tavuklu şehriyeli salata yaptım onu yedim ☺☺
ay esimde oyle filtre kahveyi cok seviyor her aksam 2 kupa icer bende nefret ederim turk kahvesi haric butun kahvelerdenİftarı açtım 3 tane filtre kahve yuvarladımmm Allah'ımmm acıkmıyorum da şu kahvesizlik beni bitiriyor Allah affetsin amin
İftarı açtım 3 tane filtre kahve yuvarladımmm Allah'ımmm acıkmıyorum da şu kahvesizlik beni bitiriyor Allah affetsin amin
Ben ne kahve ne çay hiç aramam eşim sen nasıl yaşıyon diyoay esimde oyle filtre kahveyi cok seviyor her aksam 2 kupa icer bende nefret ederim turk kahvesi haric butun kahvelerden
Yumurtlama her ay aynı olmaz canım benim ocaktaa 16 ve 17. Gündü şubatta 20gün yumurtlama oldu şuan takipteyim bugün 17.gün çok kızarık yarın veya ertesi gün yumurtlama günü gibi fotosunu atıcam tam kırmızı olunca takvime uyma boşuna zaman harcamış olursun bazen denk gelir takvimle ama ovulasyon testi daha doğruKızlar eşim çatlamanın olduğu gün nöbetçi görünüyor pik ve öncesi bir de çatlama dan bi gün sonrasını değerlendirebilcem pfff
Birde normal adet gününden daha erken adet oldun sanırın yumurtlamada erkene gelmiş olabilir gün olarak takvime uyma testlere uyKızlar eşim çatlamanın olduğu gün nöbetçi görünüyor pik ve öncesi bir de çatlama dan bi gün sonrasını değerlendirebilcem pfff
Yok kuzum tam günümde oldum tahminen şuan öyle görünüyor geçen ay Ovülasyon ile takvim uyuyordu ondan tahminen aşağı yukarı bu ay yine aynı olur diye söyledim çatlama gününü kaçırırsam çok mu sıkıntı olurBirde normal adet gününden daha erken adet oldun sanırın yumurtlamada erkene gelmiş olabilir gün olarak takvime uyma testlere uy ☺☺☺
Bende Türk kahvesi içerim 2 karış kupamla da şu aralıkta bi uzaklaştım geçici bi heves benim filre kahve mevzusu gece sahurda da Türk kahvesi içiyorumay esimde oyle filtre kahveyi cok seviyor her aksam 2 kupa icer bende nefret ederim turk kahvesi haric butun kahvelerden
Anam kahvesiz hayat yerin dibine batsın İzmirde olsam şimdiye alıştırmıştım seniBen ne kahve ne çay hiç aramam eşim sen nasıl yaşıyon diyo