- 24 Ağustos 2018
- 486
- 668
Hayırlı olsun canım gayet belirgin çıkmışSon adet tarihim 10 nisandı bu sabah test yaptım sonucun bu
Teşekkürler canım allah isteyen herkese nasip etsin. Mayısın 22 sinde 3 yıl olacak 21 yaşımdayımHayırlı olsun canım gayet belirgin çıkmışne zamandır deniyordun?
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallahKızlar hamileymisim. 7 gun gecikmeden sonra test yaptım pozitif cıktı. Herkese nasip.etsin rabbim
dedimmm ve kahvalti yapamadimbulantilarda artis degilde azalma var sanki ya☺ Bi gunum bi gunumu tutmuyor
Üzerinde son kullanma tarihi yazıyor mu canım ona bi bakman lazımAralık ayında aldım 2 3 tane anca kullandım bozulmuş mudur acaba
skt gecmemisse bozulmazAralık ayında aldım 2 3 tane anca kullandım bozulmuş mudur acaba
Çok fazla canım mutlaka çıkarıyorum. Bişey yemekten korkuyorum. İnşAllah iyeye işarettir.
Nazar ettin kendinededimmm ve kahvalti yapamadim
hayirli olsunSon adet tarihim 10 nisandı bu sabah test yaptım sonucun bu
valla yaaNazar ettin kendine
İlk haftalarda normal kuzum bi de miden hassassa ekstra etkiler seni e bütün hormonlar değişiyor normal bulantılarÇok fazla canım mutlaka çıkarıyorum. Bişey yemekten korkuyorum. İnşAllah iyeye işarettir.
Amin canım sen de sağlıkla kucağına al inşallahTeşekkürler canım allah isteyen herkese nasip etsin. Mayısın 22 sinde 3 yıl olacak 21 yaşımdayım
Bol bol ceviz Badem fındık at ağzına hem mideni bastırırvalla yaa
aman badem madem yiyemem tuzlu salatalik yiyince o kadar mutlu oluyorumki midem rahatliyor ohh diyorum. Zaten tatlinin adini bile duymak istemiyorum hep tuzlu ve soguk seyler istiyorum icim yaniyorBol bol ceviz Badem fındık at ağzına hem mideni bastırırtuzlu ve ekşi yiyin diyo doktorlar bulantı için
Bi tuhaf olduk eşim de diyor bu sefer değişik diye. Daha öncekilerde hiç böyle olmamıştı. Rahatsız etme ihtimali olan yiyeceklere yaklaşmıyorum bile. Hep duyardım bulantı kusma diye yaşamak başkaymışİlk haftalarda normal kuzum bi de miden hassassa ekstra etkiler seni e bütün hormonlar değişiyor normal bulantılar
Amin inşallahAllah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
2022Üzerinde son kullanma tarihi yazıyor mu canım ona bi bakman lazım
Bişey olmaz canım iç o zaman