Kızlar hamileymisim. 7 gun gecikmeden sonra test yaptım pozitif cıktı. Herkese nasip.etsin rabbimMerhaba yeniyim aranızda bi sorum olucaktı. Ben subat ayında kimyasal gebelik gecirdim mart ayındada 10 gun gecikmem oldu sonra adet oldum doktora gittim hicbir sorun olmadigini soyledi artik duzenli olicagini soyledi adetimin ama yine adetimde gecikmem var gebelik testi yaptim negatif. 5 gun gecikti. Kasiklarimdada surekli sanci. Acaba adet dongum 10 gun uzamis olabilirmi
Canım çok sevindimKızlar hamileymisim. 7 gun gecikmeden sonra test yaptım pozitif cıktı. Herkese nasip.etsin rabbim
Hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallahKızlar hamileymisim. 7 gun gecikmeden sonra test yaptım pozitif cıktı. Herkese nasip.etsin rabbim
İzmirde de çok güzel ben sıfır uyku ile işe geldim bi de oruçluyum bugün biter miGünaydın kızlar ☺atölyeue yürüyerek geldim 5km hava yürümek için süper burda ☺☺☺
Insallah canım ama öyle bi psikolojideyimki sevinemiyorum bile korkudan Allah yardımcımız olsun insallahCanım çok sevindimben de şubat ayında kimyasal geçirdim bu ay güzel haber alırım ben de inşallah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin rabbim
Insallah sagol canım sizede nasip etsin Rabbim. Bugun kan vermeye gidicem ozele size sonuclari atarimHayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah
Kötüyü düşünme canım inşallah güzel ilerleyecek süreç endişeler 9 ay hep olacak anneliğin cilveleriInsallah canım ama öyle bi psikolojideyimki sevinemiyorum bile korkudan Allah yardımcımız olsun insallah♥
Insallah guzel ilerlerKötüyü düşünme canım inşallah güzel ilerleyecek süreç endişeler 9 ay hep olacak anneliğin cilveleri
Aksini şuan düşünmeyelim, bu yeni bi sayfaInsallah guzel ilerler ♥
gecerken beni de alaydinGünaydın kızlar ☺atölyeue yürüyerek geldim 5km hava yürümek için süper burda ☺☺☺
Günaydın kuzum napıyosun bakalım bulantılarda artış var mıgunaydinnnn
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin. Güzel haberlerinin devamını nasip etsin InşAllahKızlar hamileymisim. 7 gun gecikmeden sonra test yaptım pozitif cıktı. Herkese nasip.etsin rabbim
Dogru yeni bi sayfaAksini şuan düşünmeyelim, bu yeni bi sayfa
bulantilarda artis degilde azalma var sanki yaGünaydın kuzum napıyosun bakalım bulantılarda artış var mı
Amin insallah darısı sizin basınıza hepinize nasip etsin Rabbim insallahRabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin. Güzel haberlerinin devamını nasip etsin InşAllah
Amin insallah darısı sizin basınıza hepinize nasip etsin Rabbim insallah
Aman aman olmasın inşallah kolaylıkla geçer ilk haftalarbulantilarda artis degilde azalma var sanki ya☺ Bi gunum bi gunumu tutmuyor