- 12 Mart 2020
- 340
- 148
O 2 ay ilaç kullandinizmiKaldım evet 2 ay bekledim zaten anca düzeldi toparladı vücut. Sonraki gebeliğim dış gebelik oldu ameliyat oldum sağ tüp ve yumurtalık alındı
Ben normal regl gibi geçirdim ağrım çok yoktu ama kanamam pıhtılı şekilde yoğundu 4 günde bitti 5. Gün leke leke geldi bittiBenimde kimyasal düşük başladığında kanama çok azdı ağrım çoktu ayaklarımın altına sıcak su torbası koydum doktora whatsap tan yazdım ağrım çok kanama yok diye hastaneye çağırdı ebe rahim içine ilaç koydu iğne yaptı sonra kanama çoğaldı parça parça geldi bir hafta sonra gel bakalım parça kaldı mı diye kanama durdu 15 gün sürdü gitmedim bende nasıl olsa kalmamıştır diye
Bugün ilişki düşünmüyoruz canim ılla çatlatma iğnesi günü olma seyi varmı biliyomusunuzBence kullanma canım tarlusalpembeportakalizmir
Tatlım kan pıhtılaşması testinde mthfr c677t heterozigot PAI-1 4G/5G heterozigot çıktı ama doktor bunlar önemli değil dedi başka kan pıhtılaşması olan kadınlarla konuşuyorum hatta aynı genlerde olan onların doktoru kesinlikle iğne kullanman gerekiyor falan demiş aklım almıyor bu kan pıhtılaşması göreceli bir kavram mı her doktora göre değişiyor yani bi de riske atmaya gerek var mıcanım öerhaba.. sanada çokgeçmiş olsun..
Bunun bi sebebi olmalı ama. Bazılarında kan pıhtılaşması çıkıyor bazılarında kan uyuşmazlığı..vs.
arka arkaya düşük durumu iyi araştırılmalı. İyi bir doktor bulmalısın bence. İyice bütün kontrollerini yapsın. Tekrar tekrar bu risk alınır mı? Döllenme olduğuna göre yumurta ve spremde sorun yok, bebek ilerlemeyi başarıyor tüplerdede sorun yok. Rahimde tutunamıyor. Ya kan durumunda ya rahim içinde işinizi zorlaştıran ve bunları yaşatan bir durumolabilir.. hiç adamakıllı tahminde bulunup seni yönlendiren bir doktor olmadı mı?
Yanı o kadar ayrıntılı araştırma yapılmadı ama eşim sperm testi yaptırdı sorun yok ben rahim filmi çekildim sorun yok dediler genetik test yaptırdığım hastanedeki kadın doğum doktoru hiç bir sorunun yok düşüklerinin sebebi dış etmenlerden dolayı yani grip yada radyasyon gibi şeylerden olmuştur dedi çok saçma ama sonucumu bi de kendi doktoruma gösterecem bakalım o ne dicekŞeyde olabilir, hani genetiği bozuk sprem durumu. Rahim genetiği anlrmal döllenmiş yumurtayı kabul etmeyip atıyor. Böyle bir araştırma yapıldı mı mesela?Meryemcez
Valla kuzum iğne olayını pek bilmiyorum ama reglin bittikten sonraki 2 haftayı iyi değerlendir 1 gün ara ile ilişki gebelik olasılığını artırıyor, ben ilk gebeliğimdi sadece yumurtlama haftası 2 günü değerlendirdim hamile kaldım o yüzden Ovülasyon çok çok önemliBugün ilişki düşünmüyoruz canim ılla çatlatma iğnesi günü olma seyi varmı biliyomusunuz
Yanı o kadar ayrıntılı araştırma yapılmadı ama eşim sperm testi yaptırdı sorun yok ben rahim filmi çekildim sorun yok dediler genetik test yaptırdığım hastanedeki kadın doğum doktoru hiç bir sorunun yok düşüklerinin sebebi dış etmenlerden dolayı yani grip yada radyasyon gibi şeylerden olmuştur dedi çok saçma ama sonucumu bi de kendi doktoruma gösterecem bakalım o ne dicek
Aynen öyle canım daha önce düşük yapan kadınlara hiç bir şekilde pıhtılaşması çıkmadığı halde önlem amaclı iğne veren doktorlar oluyor riske gerek yok diye düşünüyorumçok enteresan gerçekten .. ama benimde bildiğim pıhtılaşmanın önemli olduğu.
Yine doktorlardan iyi bilecek değiliz tabiki. Hani derdim problem tespit edilip ona yönelik bi tedaviyle denenmeli , risk alınmamalı yönünde.
Ben bugün coraspine başladım ne olur ne olmaz diye canım inşallah iyi yapmışımdırçok enteresan gerçekten .. ama benimde bildiğim pıhtılaşmanın önemli olduğu.
Yine doktorlardan iyi bilecek değiliz tabiki. Hani derdim problem tespit edilip ona yönelik bi tedaviyle denenmeli , risk alınmamalı yönünde.
Ben bugün coraspine başladım ne olur ne olmaz diye canım inşallah iyi yapmışımdır
Valla kuzu ilk gebelikti doktorlar sağolsun bi sebep söylemediği için kendi kendimize tedavi buluyoruzgebelik kategorisinde problem yoksa bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum canım. Pıhtılaşma tedavisini hiç araştırmadım yanlış bi bilgi vermiyeyim.
Tamam bitanem sağolValla kuzum iğne olayını pek bilmiyorum ama reglin bittikten sonraki 2 haftayı iyi değerlendir 1 gün ara ile ilişki gebelik olasılığını artırıyor, ben ilk gebeliğimdi sadece yumurtlama haftası 2 günü değerlendirdim hamile kaldım o yüzden Ovülasyon çok çok önemli
Yok canım sadece folic kullandımO 2 ay ilaç kullandinizmi
Bende başladım bugün corasprineValla kuzu ilk gebelikti doktorlar sağolsun bi sebep söylemediği için kendi kendimize tedavi buluyoruzgeç döllenme yüzünden ya sperm kalitesinin düşmesi ya pıhtılaşma falan diye düşünüyorum ben ama reglime düzenli pıhtılaşma olsa düzenli olur mu bilmiyorum bakalım ben yine de içeyim dedim asprinin zararı olmadığı için rahime kan akışı daha kolay olur
İnşallah işe yarar canımBende başladım bugün corasprine
troidlerinize baktirdiniz mi troid de etkenmis kimyasal gebelik icinValla kuzu ilk gebelikti doktorlar sağolsun bi sebep söylemediği için kendi kendimize tedavi buluyoruzgeç döllenme yüzünden ya sperm kalitesinin düşmesi ya pıhtılaşma falan diye düşünüyorum ben ama reglime düzenli pıhtılaşma olsa düzenli olur mu bilmiyorum bakalım ben yine de içeyim dedim asprinin zararı olmadığı için rahime kan akışı daha kolay olur
Ben baktırdım normaltroidlerinize baktirdiniz mi troid de etkenmis kimyasal gebelik icin
Onda bir sıkıntı yok canım 2 3 ay önce tüm tahlillerime bakıldı herşey normalditroidlerinize baktirdiniz mi troid de etkenmis kimyasal gebelik icin