Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
30 ocakta yaşadım 6 martta adet gördüm doktor bebek istediğimi biliyor bugün ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ve tarlusal yazdı gene adet söktürücü kullaniyimmi bilmiyorum olan bebegimi dusururmu
Bence kullanmayın düşürür bebeği banada yazmıştı doktor ama test yapıp hamile olmadığından emin olduktan sonra başlattı

Olabilir çünkü döllenme olduktan sonra değer 200 ün üstüne hızlı çıkıyor düşükten başlıyorsa tecrübe edindim kimyasala bağlıyor
Olabilir canım ben zaten şubat ayı sadece Ovülasyon haftasını 2 kere değerlendirdim açıkcası olma ihtimali bile vermiyordum oldu ama o da kimyasal oldu belki benim de geç döllenme olmuş olabilir

Belkide 3 hafta değildir canimm bana hafta olarak söylemedi yaa ben hesapladım benim son adet tarihim 1 ocakti ben 27siinde öğrendim 14 ocak yumurtlamaydi
Canım bence sen doktor değiştir diğer arkadaşlar da fikrini söylesin ama daha ilk kimyasal gebelikte tedaviye başlatması, kese ve bebek görünmeden kürtaj+tarlusal vermesi bana pek güven vermedi ya

Bence kullanmayın düşürür bebeği banada yazmıştı doktor ama test yapıp hamile olmadığından emin olduktan sonra başlattı
Bugün çatlatma iğnesi vuruldum göbekten 20 21 22 24 ilişki olsun 23unde tarlusal başla dedi bu şekilde söyledi kullanmayim o zaman ya tutarsa bebek düşerse diye korkuyorumm

Canım ben hemen bebek istiyorum diye birazda basladik
Uzun süredir deniyordun da olmuyor muydu peki canım? Öyleyse mantıklı. Yeni başladıysan bir iki ay doğal olarak deneseydin keşke kuzum ben de hemen istiyorum doktorum kana bile bakmadı bu çok normal bi şey diğer gebeliği etkilemez hamile kalabiliyosun şuan bi tedaviye gerek yok dedi

7 Ay olmadı hormon testi yaptırdım prolaktin süt hormonum yüksekti onu ilaç takviyesiyle düşürduk o ay hamile kaldım canim işte düştü oda

Kimyasalda değer 7 ye düştükten sonra nasıl kürtaj oldun

Olabilir canim o ilacı napiyim ben ya
Şuan reglin normal mi eğer gebelik yoksa ve reglin gelmiyorsa iç yumurtlama için regl olman lazım ama reglin geliyorsa içme bence regl başlayınca bırak içmeyi tanıdık bi doktor falan varsa bi sor istersen başka doktorlara da

En son 6 martta oldum yarın yumurtlama günüm 20 mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…