O zaman içme şuan bence onun yerine kaliteli beslenmeye çalış tam hamile kalma döneminEn son 6 martta oldum yarın yumurtlama günüm 20 mart
Tamam bitanem çok tesk ederim annemde icmemi istemiyor çok pişman olurum içersem içim raha tetmiyo zatenO zaman içme şuan bence onun yerine kaliteli beslenmeye çalış tam hamile kalma dönemin
6 martta adet gördüysen daha reglin bile gelmemiş. Durduk yere neden sana tarlusal yazdıki? Hani dönemindir hamile kalmadığın halde sökülemiyorsundur anlarım.30 ocakta yaşadım 6 martta adet gördüm doktor bebek istediğimi biliyor bugün ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ve tarlusal yazdı gene adet söktürücü kullaniyimmi bilmiyorum olan bebegimi dusururmu
Aynen olan bebegimi düşürmem tekrar aynı aciyi yaşamak istemiyorum6 martta adet gördüysen daha reglin bile gelmemiş. Durduk yere neden sana tarlusal yazdıki? Hani dönemindir hamile kalmadığın halde sökülemiyorsundur anlarım.
Bence içme derim.
Oluruna bırakayım o zaman6 martta adet gördüysen daha reglin bile gelmemiş. Durduk yere neden sana tarlusal yazdıki? Hani dönemindir hamile kalmadığın halde sökülemiyorsundur anlarım.
Bence içme derim.
Çok enteresan 7 olmuş değer yapmasına gerek yokmuşki boşu boşuna rahminin tabakasını kazıyıp zarar vermişHiç bilmiyorum doktor kürtaj olman gerek dedi
Ozel hastane para almak için demekkiÇok enteresan 7 olmuş değer yapmasına gerek yokmuşki boşu boşuna rahminin tabakasını kazıyıp zarar vermiş
Doktorunuz kimdi?konyadayim
Bence de canım şuan o ilaca ihtiyacın yok bence hadş aspirin olur ne bilim yumurtalığı etkilicek bişi olur anlarım da tarlusal bildiğin adeti tetikleyen bi ilaç hiç riske atma zaten aşı oluyormuşsunTamam bitanem çok tesk ederim annemde icmemi istemiyor çok pişman olurum içersem içim raha tetmiyo zaten
Kanama devam ediyorsa eğer kazıyorlar onun değerle alakası yok endometrium kalın kaldıysa içerde parça varsa riskini göze alamıyorlar. Benide o yüzden kürtaj ettilerOzel hastane para almak için demekki
Ben de anlayamadım valla canım ilk kez duydum ve şaşırdım ya kürtaj yapıyorum diyip muayne etti kürtaj parası aldı ya cidden para için müdahale etti ama acil bi kürtaj gerektirecek bi durum yokken yapması benim kafamda soru işareti bıraktıÇok enteresan 7 olmuş değer yapmasına gerek yokmuşki boşu boşuna rahminin tabakasını kazıyıp zarar vermiş
Aaaa kaç gün sürdü senin kanamaKanama devam ediyorsa eğer kazıyorlar onun değerle alakası yok endometrium kalın kaldıysa içerde parça varsa riskini göze alamıyorlar. Benide o yüzden kürtaj ettilerkimyasal bazen atılmıyor ölüm riski oluyor
medovada secil ersurerDoktorunuz kimdi?
2,5ay sürdü artık bayıldım kanamadan sonra kürtaj yaptılar deger ile hiç alakası yok parça kalıyor yada vücut atamıyor vs ölümle sonuçlanmasın diye kürtaj yapıyorlarAaaa kaç gün sürdü senin kanama
Allah korusun canım ya benim 5 gün sürdü bitti inşallah bişi kalmamıştır içerde2,5ay sürdü artık bayıldım kanamadan sonra kürtaj yaptılar deger ile hiç alakası yok parça kalıyor yada vücut atamıyor vs ölümle sonuçlanmasın diye kürtaj yapıyorlar
İnşallahAllah korusun canım ya benim 5 gün sürdü bitti inşallah bişi kalmamıştır içerde
Bence de canım şuan o ilaca ihtiyacın yok bence hadş aspirin olur ne bilim yumurtalığı etkilicek bişi olur anlarım da tarlusal bildiğin adeti tetikleyen bi ilaç hiç riske atma zaten aşı oluyormuşsun
Bidaha gebe kaldinizmi veya doktor bekleyin dedimiKanama devam ediyorsa eğer kazıyorlar onun değerle alakası yok endometrium kalın kaldıysa içerde parça varsa riskini göze alamıyorlar. Benide o yüzden kürtaj ettilerkimyasal bazen atılmıyor ölüm riski oluyor
Kaldım evet 2 ay bekledim zaten anca düzeldi toparladı vücut. Sonraki gebeliğim dış gebelik oldu ameliyat oldum sağ tüp ve yumurtalık alındıBidaha gebe kaldinizmi veya doktor bekleyin dedimi