- 4 Aralık 2019
- 1.337
- 1.048
- 41
Sırada sen varsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sırada sen varsın
Yok daha belli değil bu ay değerlendirdik ama bakalım 5 6 mayıs gibi netleşir ama pek belirtim yok açıkcası sanki hamile değilim gibi geliyor banaDedim yoksa hamile mi
Ah inşallahSırada sen varsın ☺☺☺
Yok daha belli değil bu ay değerlendirdik ama bakalım 5 6 mayıs gibi netleşir ama pek belirtim yok açıkcası sanki hamile değilim gibi geliyor bana
Ay inşallah vardır ben de meraktayımGenelde böyle sanılan aylar hamile olunuyor dur bakalım heyecanlanmayalım mayıs başı tependeyiz
Ay inşallah vardır ben de meraktayım
Bırakır mıyımHabersiz bırakma sakınnnn
Ya InşAllah Allah devamını verir. Kontrolüm yaklaştıkca korkmaya başladım. Doktorun o umutsuz, arayış içinde ekranın taa derinliğine bakıyormuş gibi yüz ifadesini görmek istemiyorum. Ağlayarak hastaneden çıkmak istemiyorum.
Hepimiz dua edelim senin için randevun ne zaman? Endişeler çok normal canım ne kadar takma dense de insan takıyor ama sonu güzel olacak inşallahYa InşAllah Allah devamını verir. Kontrolüm yaklaştıkca korkmaya başladım. Doktorun o umutsuz, arayış içinde ekranın taa derinliğine bakıyormuş gibi yüz ifadesini görmek istemiyorum. Ağlayarak hastaneden çıkmak istemiyorum.
Bu sefer bak bu bebeğinin kalp atışları duyuyor musun desin InşAllah
Perşembe ögleden önce canım. Eksik olmayın. Başlarda iyiydim yaklaştıkca tedirginleştim.Hepimiz dua edelim senin için randevun ne zaman? Endişeler çok normal canım ne kadar takma dense de insan takıyor ama sonu güzel olacak inşallah
Yaaa deme böyle nolur rabbim korktuğuna uğratmasın bian kendim geldim gözümün önüne olmayacak bu kez dua edelimYa InşAllah Allah devamını verir. Kontrolüm yaklaştıkca korkmaya başladım. Doktorun o umutsuz, arayış içinde ekranın taa derinliğine bakıyormuş gibi yüz ifadesini görmek istemiyorum. Ağlayarak hastaneden çıkmak istemiyorum.
İnşallah birbirimize uğurlu geleceğizPerşembe ögleden önce canım. Eksik olmayın. Başlarda iyiydim yaklaştıkca tedirginleştim.
Bazende diyorum belki bu sefer yaşamadığım şeyleri yaşayacağım. İlkleri.
İnşAllah canım yaa InşAllahYaaa deme böyle nolur rabbim korktuğuna uğratmasın bian kendim geldim gözümün önüne olmayacak bu kez dua edelim
Birbirimize duamız nasip oluyor. İnşAllah Rabbim kabul eder.Yaaa deme böyle nolur rabbim korktuğuna uğratmasın bian kendim geldim gözümün önüne olmayacak bu kez dua edelim
İnşAllah canım. Belki sırada ki bizleriz. Umutla bekleyenlerİnşallah birbirimize uğurlu geleceğiz
Duyacaksin o dunyanin en guzel sesini inaniyorumYa InşAllah Allah devamını verir. Kontrolüm yaklaştıkca korkmaya başladım. Doktorun o umutsuz, arayış içinde ekranın taa derinliğine bakıyormuş gibi yüz ifadesini görmek istemiyorum. Ağlayarak hastaneden çıkmak istemiyorum.
Iyi düşünki iyi olsun stres yapacaksın böyle düşündükçe düşünme dua et sadece bizimde duamız sen ve bebisinle allahım inşallah sağ-salim kucağına almayı nasip ederYa InşAllah Allah devamını verir. Kontrolüm yaklaştıkca korkmaya başladım. Doktorun o umutsuz, arayış içinde ekranın taa derinliğine bakıyormuş gibi yüz ifadesini görmek istemiyorum. Ağlayarak hastaneden çıkmak istemiyorum.
Cok zor bi durum dunyasi basina yikilmistir ama elden de bisey gelmiyor malesefBugün karşı komşumun düşük yaptığını öğrendim 6 aylık hamileydi 4 senedir evli ve baya tedavi süreci geçirmişti çok üzüldüm bazen düşünüyorum ya bende öyle olsam yada bi akrabam tami tamına 15 sene sonra hamile kaldı çok zor bi durum Allahım hepimize bütün cocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı ve tez zamanda nasip etsin inşallah