- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.417
- 33
valla herkeste degisken oluyormus beta canim onemli olan 2 gune 2 kat artmasi diyorlarDeğerim 260.01 nasıl sence şimdi ben 10 gün bekliyim diyorum beta yükselmesini takip edeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla herkeste degisken oluyormus beta canim onemli olan 2 gune 2 kat artmasi diyorlarDeğerim 260.01 nasıl sence şimdi ben 10 gün bekliyim diyorum beta yükselmesini takip edeyim
Süpergidicen gözüne sokucaksın sağlık ocağında negatif diyenin dangalak heriflerAllahima bin sukur yarabbim pozitif. o kadar uzulmustum ki saglik ocaginda negatif dediklerinde dunya basima yikilmisti sanki su an cok mutluyum. 2298,7 cikti
Bence 3 gün sonra tekrar kan ver artışa baktır sağlıklı artıyormuDeğerim 260.01 nasıl sence şimdi ben 10 gün bekliyim diyorum beta yükselmesini takip edeyim
kalk kiz gel dovelim adami beraber aksama haberlere cikarizSüpergidicen gözüne sokucaksın sağlık ocağında negatif diyenin dangalak herifler
Vallaha gelirim üzerimde bir sinir var zaten atmış olurumkalk kiz gel dovelim adami beraber aksama haberlere cikariz
ahahahhhVallaha gelirim üzerimde bir sinir var zaten atmış olurum
mayista daha da cogalacak inaniyorum hemen bebisimi de ekledim
Belki kendimi de eklerim listeye7 olmak istiyoruzzzzzzzzzz.
Bence de faydası var benim doktor iç sıkıntı olmaz dedi arkadaşım kendi doktoruna sordu o da içebilirsin demişBen bebek aspirini sayesinde oldugunu dusunuyorum nedense yarin dr gerek yok derse bile zarari yoksa iciyim dicem
Belki kendimi de eklerim listeye
E bu ay hamile kaldıysam eklerimnasıll yaa?
Ayy kurban olduğum rabbim çok şükür çok sevindim güzelim dedimya sağlık ocaklarına güvenme. Ben mümessilim doktor arkadaşım kan almıyoruz labaratuarlar sadece covid için çalışıyor demişti gözün aydınAllahima bin sukur yarabbim pozitif. o kadar uzulmustum ki saglik ocaginda negatif dediklerinde dunya basima yikilmisti sanki su an cok mutluyum. 2298,7 cikti
E bu ay hamile kaldıysam eklerim
cok sukur canim biraz zor oldu ama sonunda ogrendim bebisimi☺Ayy kurban olduğum rabbim çok şükür çok sevindim güzelim dedimya sağlık ocaklarına güvenme. Ben mümessilim doktor arkadaşım kan almıyoruz labaratuarlar sadece covid için çalışıyor demişti ✔ gözün aydın