Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bebek aspirini sayesinde oldugunu dusunuyorum nedense yarin dr gerek yok derse bile zarari yoksa iciyim dicem😊

Ben bebek aspirini sayesinde oldugunu dusunuyorum nedense yarin dr gerek yok derse bile zarari yoksa iciyim dicem😊

Anaamm kac tane gondermis oyle 🙈

Allahima bin sukur yarabbim pozitif. o kadar uzulmustum ki saglik ocaginda negatif dediklerinde dunya basima yikilmisti sanki su an cok mutluyum. 2298,7 cikti
Ayy kurban olduğum rabbim çok şükür çok sevindim güzelim dedimya sağlık ocaklarına güvenme. Ben mümessilim doktor arkadaşım kan almıyoruz labaratuarlar sadece covid için çalışıyor demişti ✔️🤲🏽 gözün aydın 🤲🏽🤲🏽🤲🏽🤲🏽🤲🏽

Ayy kurban olduğum rabbim çok şükür çok sevindim güzelim dedimya sağlık ocaklarına güvenme. Ben mümessilim doktor arkadaşım kan almıyoruz labaratuarlar sadece covid için çalışıyor demişti ✔🤲🏽 gözün aydın 🤲🏽🤲🏽🤲🏽🤲🏽🤲🏽
cok sukur canim biraz zor oldu ama sonunda ogrendim bebisimi🙈

X