Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ozel hastanede kan verdim simdi birazdan acikar bakalim sonucu. Once sonucunuz yok belki pihtilasma olmus cikmamistir dediler simdi negatif diyolar simdi bisey desem saglik calisanina hic saygi yok siddet var derler. İnsallah saglik ocagininki yanlistir.
Rabbim korktuğumuza uğratmasın 🙏🏽🤲🏽

Allahima bin sukur yarabbim pozitif. o kadar uzulmustum ki saglik ocaginda negatif dediklerinde dunya basima yikilmisti sanki su an cok mutluyum. 2298,7 cikti

Allahima bin sukur yarabbim pozitif. o kadar uzulmustum ki saglik ocaginda negatif dediklerinde dunya basima yikilmisti sanki su an cok mutluyum. 2298,7 cikti
Yaa gördün mü kuzum ben dedim üzülme diye emin ol sen ben sağlık ocağındaki memurdan daha çok şey biliyoruz

ya kizlar az once saglik ocagina gittim tekrar sonucu sormaya. Dr bakti negatif dedi 6 tane idrar testi yaptim hepsinde pozitif nasil olur dedim belki de erken yaptirdin cikmadi dedi. Ben de idrar testinde pozitifi gordukten sonra kan verdim ben olsa cikardi dedim bidaha kan ver belki cikmamistir dedi. Ben anlamadim simdi idrar testlerinin hepsi pozitifken kan negatif olabilir mi?
Bencede sağlık ocağına güvenme idrar testinin biri yanlış hadi hepsimi yanlış Zannetmiyorum çok net gözüküyordu

X