Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi geliyorsun bana sağol❤ aynı şeyleri yaşamış olsakta aynı tepkileri veremiyor olmamız normal . Bu süreçte stres de normal bana göre hee yararı var mı ?yok tabi onu da biliyorum . Kolay değil. akışına bırakmak evet artık bunu yapabilirim bir kaç aydır yordum kendimi çünkü umarım güzel haberler veririm senin de aynı şekilde güzel haberlerini alırım
Korkularını endişelerini paylaşırsan daha rahat olursun canım içine atma burda herkes yardımcı olur yol gösterir hiç sıkıntı yok sen olabildiğine rahat olmaya çalış gerisi hallolacak ❤️

@Sinemisarslan Ah canım çok iyi anlıyorum seni burdaki herkes emin ol çok iyi anlıyor ama bişi diyim mi takınca hiç bişi değişmiyo bazen böyle kulağının üstüne yatıp akışına bırakmak lazım bak reglime 8 gün kaldı hamile miyim değil miyim bilmiyorum ama hamile değilmişim gibi davranıyorum çünkü diğer psikolojiye girersem kendimi yiyip bitireceğim kuruntudan biliyorum. Kötü şeylere odaklanmayıp iyi örneklere odaklanalım ki onların enerjisi bize de geçsin bak @miyaww_ iSsra iSsra tugcekb tugcekb hamilelikleri sağlıkla ilerliyor 1 2 ay önce onlarda bizim gibi endişe içindelerdi. O yüzden başka şeylere odaklan örgü ör kitap oku sürekli bunu düşünme ❤
Çok doğru 👍

Korkularını endişelerini paylaşırsan daha rahat olursun canım içine atma burda herkes yardımcı olur yol gösterir hiç sıkıntı yok sen olabildiğine rahat olmaya çalış gerisi hallolacak ❤
Şu etiketlemeyi bana da öğretsene canım bazen sana yada başkasına seslenmek için lâzım oluyor😆😆

Hangi doktora karar verdin canım
ya dun negatifi duyunca muayenehaneyi iptal etmistim medovadada bugun sabah yokmus dr farabiye gittik suna soydemire ama guzel ilgilendi devam da edebilirim yani

Kızlar daha önceki hamilileliklerinizde hangi belirtileri yaşadınız? Hiç bi belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu ya da en net belirtim şuydu şüphelendim dediğiniz ne vardı? Her hamilelik aynı mıdır aynı bedende iki ayrı gebelik neden farklı seyreder çok merak ediyorum😍

X