Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat tarihim net değil dış gebeliğimi atlatınca onu da söylerim herkesin bat tarihi ekli değil gördüğüm kadarıyla. Beni de aranıza katarsanız dualarınıza sevinirim..💕

Iyi düşünki iyi olsun stres yapacaksın böyle düşündükçe düşünme dua et sadece bizimde duamız sen ve bebisinle allahım inşallah sağ-salim kucağına almayı nasip eder
Aminn InşAllah eksik olma canım. İnşAllah iyi şeyler olur👐 Duamız kabul olur

Bat tarihim net değil dış gebeliğimi atlatınca onu da söylerim herkesin bat tarihi ekli değil gördüğüm kadarıyla. Beni de aranıza katarsanız dualarınıza sevinirim..💕
Tabi ki canım bu topic herkese açık inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz 🤲

Kızlar bugün ki test daha silik ne anlamı var bunun

Eklentiler

• 10579802-6619-4CC1-AF25-EAC6D3F6891D.jpeg
    10579802-6619-4CC1-AF25-EAC6D3F6891D.jpeg
    268,4 KB · Görüntüleme: 15
Bence idrar testini bırakmalısın her zaman doğru sonuç vermiyor kan testi yaptırın 2 güne bir veya. Kanamanız ağrın yoksa neden stres yaparsın hamileliğin tadını çıkar ☺☺☺
S Sinemisarslan bence de canım günün farklı saatlerinde farklı testler ile farklı sonuçlar olabilir kendini kasma hep stres bunlar kan testine devam 🤭

Bence idrar testini bırakmalısın her zaman doğru sonuç vermiyor kan testi yaptırın 2 güne bir veya. Kanamanız ağrın yoksa neden stres yaparsın hamileliğin tadını çıkar ☺☺☺
Kimyasaldan sonra malesef hep aynı korku oluyor içimde stres elimizde değil biliyorum olmaması lazım

S Sinemisarslan Ah canım çok iyi anlıyorum seni burdaki herkes emin ol çok iyi anlıyor ama bişi diyim mi takınca hiç bişi değişmiyo bazen böyle kulağının üstüne yatıp akışına bırakmak lazım bak reglime 8 gün kaldı hamile miyim değil miyim bilmiyorum ama hamile değilmişim gibi davranıyorum çünkü diğer psikolojiye girersem kendimi yiyip bitireceğim kuruntudan biliyorum. Kötü şeylere odaklanmayıp iyi örneklere odaklanalım ki onların enerjisi bize de geçsin bak @miyaww_ iSsra iSsra tugcekb tugcekb hamilelikleri sağlıkla ilerliyor 1 2 ay önce onlarda bizim gibi endişe içindelerdi. O yüzden başka şeylere odaklan örgü ör kitap oku sürekli bunu düşünme ❤️

Kimyasaldan sonra malesef hep aynı korku oluyor içimde stres elimizde değil biliyorum olmaması lazım
4 kez kimyasal bende yaşadım anlıyorım ama sürekli kurcalamak iyi değil sakındığın göze çöp batar hesabı kötüyü çağırma iyi düşün iyi olsun ben her ay ilk kez gibi düşünmeye çalışıyorum bu ayda ikinci kez adet oldum vardır bundada hayır diyorum önüme bakıyorum sende öyle yap yaşayacak ömrü varsa doğacak zaten bunu stres yapmaya gerek yok stres insanı kötü etkiliyor

En doğrusu akışına bırakmak bu süreçte sanırım. yaşadığımız her şeyin bizim için bi sınav olduğunu düşünüyorum ne kadar sağlam atlatırsak sonucu o kadar iyi olacak bizim için o yüzden sabır, sabır, sabır...

S Sinemisarslan Ah canım çok iyi anlıyorum seni burdaki herkes emin ol çok iyi anlıyor ama bişi diyim mi takınca hiç bişi değişmiyo bazen böyle kulağının üstüne yatıp akışına bırakmak lazım bak reglime 8 gün kaldı hamile miyim değil miyim bilmiyorum ama hamile değilmişim gibi davranıyorum çünkü diğer psikolojiye girersem kendimi yiyip bitireceğim kuruntudan biliyorum. Kötü şeylere odaklanmayıp iyi örneklere odaklanalım ki onların enerjisi bize de geçsin bak @miyaww_ iSsra iSsra tugcekb tugcekb hamilelikleri sağlıkla ilerliyor 1 2 ay önce onlarda bizim gibi endişe içindelerdi. O yüzden başka şeylere odaklan örgü ör kitap oku sürekli bunu düşünme ❤
En doğrusu akışına bırakmak bu süreçte sanırım. yaşadığımız her şeyin bizim için bi sınav olduğunu düşünüyorum ne kadar sağlam atlatırsak sonucu o kadar iyi olacak bizim için o yüzden sabır, sabır, sabır...
İyi geliyorsun bana sağol❤️ aynı şeyleri yaşamış olsakta aynı tepkileri veremiyor olmamız normal . Bu süreçte stres de normal bana göre hee yararı var mı ?yok tabi onu da biliyorum . Kolay değil. akışına bırakmak evet artık bunu yapabilirim bir kaç aydır yordum kendimi çünkü umarım güzel haberler veririm senin de aynı şekilde güzel haberlerini alırım

X