Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kizlar bu sabah itibariyle 6. testimi de yaptim 2 cizgi esit koyulukta cok sukur siliklesme yok. Pozitifi gordukten sonra bu kadar test yapan bi ben varimdir herhalde

Ayy bilmem mi o tedirginliği valla başa geleceğe elden bişey gelmiyor. Şunun şurasında salıya ne kaldı
ah biz kadinlar cok pimpirikliyiz hele benim beklemeye hic tahammulum yoktur her konuda o yuzden cokkk zor geliyor

Merhaba arkadaşlar. Kendimde yaşayana kadar ismini bile bilmediğim bir gebelik ti benim için. Şuan 1 yıllık evliyim 2019 Nisan ayında evlendim ve 3 ay sonra çocuk düşünmeye karar verdik 4 ay sonuç alamayınca hastaneye muayene olmaya (regl dönemim bitti ve ertesi gün gittim) gittim vajinal kontrol etti sorun yok dedi ve folik asit verdi. 1 hafta sonra ani bir şekilde içimden kan boşaldı ve büyük bir pıhtı düştü ertesi gün kasıklarımda şiddetli ağrıyla aynı doktora gittim dış gebelik dedi ve acil amaliyat dedi. Tabiki ameliyat olmak istemediğim için farklı bir devlet hastanesine gittim direk yatış yaptılar betahcg 3300 deydi. 20 dün hastane yattım kan değerlerim düşmedi önce kürtaj ardından ilk iğnelerimi oldum. Yine düşmeyince 10 gün sonra 2. İğneleri oldum ve 2 ay boyunca negatif olana kadar gün aşırı hastaneye giderek kan verdim ve sonunda değerlerim negatif oldu yaşadığım acılar duygular tarif edilemez. 3 ay sürdü toplam. Negatif oldu ertesi gün regl oldum yeni yeni düzene girdi. İlk gebeliğim olduğu için çok kafam karışık şuana kadar koruduk daha kaç ay beklemem gerekir. İkinci gebeliğim dış gebelik olur mu korkuyorum açıkçası Allah hepimizin yardımcısı olsun

Günaydın geçmiş olsun dış gebelik gerçekten çok zor rabbim kimseye yaşatmasın inşallah rahim filmi çektirdinizmi ilaçlı su gönderiliyor tüplere kadar tıkanıklık varsa açılıyor bitkisel şeyler deneyenler var mesela soğan suyu içenler veya maydonoz ve süt buharına oturunlar burda dış gebelik geçiren arkadaşlar var size yardımcı olurlar

gecmis olsun canim Allah tekrarini yasatmasin. 3 ay korunmak yeterli diyorlar ama bilemiyorum tabiki doktoruna danismalisin.

gecmis olsun canim Allah tekrarini yasatmasin. 3 ay korunmak yeterli diyorlar ama bilemiyorum tabiki doktoruna danismalisin.
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah. Evet bende öyle düşünüyorum bakalım dış gebelik farklı bir şey olduğundan her doktora da güven olmuyor işte

Çok teşekkür ederim. Şöyle ki rahim filmini bende düşündüm ama çok zor ve acılı olduğu söylendi bu süreçte de o kadar acı çektim ki kürtajım 40 dk sürdü ve lokal anestezi veya iğne olmadan herşeyi yaşadım şuan aynı acıları yaşamak inan çatala çıkmak Bile ürkütüyor. Doğal yolları hiç bilmiyorum denemedim de ama deneyen ve sonuç alanlar varsa çok sevinirim yardımcı olmalarını bekliyorum. Her doktor farklı bilgi veriyor biri 6 ay bekle biri 9 ay biri 1 yıl düşünme diyor anlamadım

Kızlar erken gebelik testi ikinci kez kullanan var mı benim daha önce kullanıp negatif olan testim şimdi anında pozitif oldu

Canım anestezi altında olabilirsin bu rahim filmi çekilmeyi bence riske atma sonuçta 1 kere yaşamışsın 1 kere daha yaşamak rahim filmi çekilmekten daha çok acıtır canı dış gebelik kimyasal kadar masum değil

Ben de aynı senin gibiyim seni çok iyi anlıyorum sürekli göğüslerime elliyorum Şişlik acı var mı diye
elimden gelse bi sure doktorun muayenehanesinde yasarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…